Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Και επειδή ρε παιδιά το νήμα λέγεται Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!
και όχι ως ******μεζεδάκια... :ernaehrung004:

https://youtu.be/HVhDRtzwRF8

Γιατι ρε παιδιά? Δεν το έπιασα? Όμορφες είναι, γυναίκες είναι, ηθοποιοί είναι (στα χαρτιά τουλάχιστον) , γυμνό δεν έχουν οι φώτο.....οπότε γιατί να τις σβήσετε?

andre στα 18+ 1 μερα λεγεται γυναικα. Οπως και απο τις 12:00 +1 λεπτο λεμε καλησπερα.....τι να σε κάνω που μου ξυπνάς αργά το μεσημέρι...

Επίσης τις κλασσικές γνωστές μεγάλες και τρανές τις έχουμε βαλει στις προηγούμενες 370 σελίδες του νήματος....έχει κορεστεί το θέμα με τις Μπελουτσι και τις Σοφια Λορεν....πάμε για άλλα, φρέσκα πράγματα, ο χρόνος κυλάει μόνο προς τα εμπρός.

Αλλα δεν πειράζει....τις Κυριακές συνήθως βάζω να δω παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του Hollywood....ίσως καταφέρω να ανακαλύψω καμιά μαντάμ που δεν έχουμε ανεβάσει.

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Αυτη που ποσταρα εγω .... ΔΕΝ ηταν ηθοποιος !

Που να μην την εβαζα και σε λινκ :laugh: ....

την δικιά σου να σβησει με την ξετσίπωτη. Εμένα είναι οκ. Τα προσέχω αυτά. :Banane0:

και για να είμαι τυπικός.....αυτή που θέλετε να σβήσετε είναι η Annalisa Cochrane και στη φώτο είναι 21 ετών. Είμαστε οκ?...

[h=4]Born:[/h] June 21, 1996

Αυτη που ποσταρα εγω .... ΔΕΝ ηταν ηθοποιος !

Που να μην την εβαζα και σε λινκ :laugh: ....

Αυτή που έβαλες εσύ ,είναι μία αξιοπρεπής κυρία που ασχολείται με το δικαστικό ρεπορτάζ και δεν νομίζω ότι αποτελεί αναγκαία συνθήκη να είναι όμορφη και νέα για να ασκήσει το επάγγελμα της .Και δεν θυμάμαι στην επαγγελματική της πορεία να έχει δώσει αφορμές με την εν γένει στάση της .

Οk, βρε Πετρο .... Ok .... αστοχη η κινηση μου ! Και προσβλητικη ...

Καπου στην παραπανω λιστα (του Teddy) .... πηρε το ματι μου και την Erica (Durance)

erica_durance_maxim_4_big.jpg

Η οποια σπαει πειθαρχημενα .... απαιχτο μιλφακι :love: .... https://cdn.writerswrite.com/watcherswatch/pics/erica_durance_nbc_summer_press_day.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Γιατι ρε παιδιά? Δεν το έπιασα? Όμορφες είναι, γυναίκες είναι, ηθοποιοί είναι (στα χαρτιά τουλάχιστον) , γυμνό δεν έχουν οι φώτο.....οπότε γιατί να τις σβήσετε?

Εγώ έκανα πλάκα (με ανάλογη φατσούλα) αλλά όχι για την ηλικία... Άλλο κριτήριο δεν πληρούσε στη φωτογραφία που διάλεξες.
Βέβαια εδώ ισχύει και το "περί ορέξεως κολοκυθόπιττα".

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Εγώ έκανα πλάκα (με ανάλογη φατσούλα) αλλά όχι για την ηλικία... Άλλο κριτήριο δεν πληρούσε στη φωτογραφία που διάλεξες.
Βέβαια εδώ ισχύει και το "περί ορέξεως κολοκυθόπιττα".

Δεν ειναι ομορφη? οκ παω πασο. Περι ορεξεως εχεις δικιο.

Εδω ο Πετειναρακης μου εβγαλε βαμπιρελα την Irina :laugh: ...

Αυτη η κολοκυθοπιτα πρεπε να ειναι γευμα σε υπογραφες ειρηνης, παραδοσεις χωρων, ανακωχες, κλπ :flute:

ΔΕΝ γινεται τιποτα χωρις αυτην :rolleyes:

Εδω ο Πετειναρακης μου εβγαλε βαμπιρελα την Irina :laugh: ...

Αυτη η κολοκυθοπιτα πρεπε να ειναι γευμα σε υπογραφες ειρηνης, παραδοσεις χωρων, ανακωχες, κλπ :flute:

ΔΕΝ γινεται τιποτα χωρις αυτην :rolleyes:

Υπάρχει ένα απλό τεστ:
Αν οι περισσότερες σερβιτόρες, πωλήτριες, hostesses κλπ. εμφανίσιμες κοπέλες της καθημερινότητάς σου είναι πιο ελκυστικές/χαριτωμένες από τη σταρλετίτσα που είδες, μην την αναρτείς στο νήμα για τις εντυπωσιακά ωραίες γυναίκες, απλά και μόνο επειδή ξεμείναμε από νέα ταλέντα προς ανάρτηση :)

Τώρα βέβαια... καποιανού του χαρίζανε Ιρίνα και την κοίταζε στα δόντια... :ernaehrung004:

Nαι αλλα προκυπτει ενα ψιλοθεματακι.

Με τον πανικο να μοιασουν ολες οι ζουζουνιτσες σ'αυτο που σερβιρεται ως mainstream look
τυρρανιομαστε δεοντως οι αρρενες να βρουμε κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυθεντικο ... και λοιμοκτονουμε.

Ολες οι πιπινοζουζουνιτσες, την δεκαετια μετα το 2000 .... ΩΦΕΙΛΑΝ να μοιαζουν σ'αυτην :

hannahmontana-133-490x730.jpg

Το συγκεκριμενο λολιτακι ... ουτε Iρινες αβανταρει ... ουτε, φυσικα, Moνικες !
Kαι μην το ριξουμε στην αφελεια (και ανωριμοτητα) της ηλικιας ... το συγκεκριμενο look
πολτοποιει τις επιλογες για πραγματικα αυθεντικο look λιγο πανω απο τα 30 ... γιατι μονο
στην ηλικια των 16 μπορει να υπαρξει.

Kαθε δεκαετια στην γυναικα .... ταιριαζει με πολυ συγκεκριμενα πρυτυπα και στυλακια.
ΟΧΙ με αυτο της 16χρονης (βεβαια ... αν περνουσε απο το χερι των γυναικων ...
16χρονες ολες :laugh: ... δεν το συζηταω καν :flipout: ... )

Last edited:
Status
Not open for further replies.