Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Ποια ? ... :rolleyes:

(Μη δίνεις σημασία, έκανα την εξυπνάδα να χρησιμοποιώ edge browser που όχι μόνο δε δείχνει τη φωτογραφία της Μοντάνας, ούτε καν πως υπάρχει κάποιο λινκ.... κατακαημένη Μάικροσοφτ)

Nαι, φυγαμε απο τις πιπινες (ηρθαμε στις ζουνουνες) ... η σκηνη (φυσικα) απο το Married with Chlidren.

jl31.jpg

Ποια ειναι ? :rolleyes:

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Φωτο Θοδωρη σε ποστ 3698
Αυτη η φωτογραφία αποδυκνειει ότι όσο καλά υλικά και να έχεις, αν δεν τα αναμιξεις με μαστοριά μαπα θα βγει το φαγητό.
Και εδώ ο Μαστορας δεν είχε τα κέφια του:flipout: :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

την δικιά σου να σβησει με την ξετσίπωτη. Εμένα είναι οκ. Τα προσέχω αυτά. :Banane0:

Eπ .... τωρα το ειδα !
Ποια ειναι η ξετσιπωτη ? :smash:

Αναφερσου :proud: ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυ

H sports illustrated

Απαπαπα .... :laugh:
Βρε τι ψυχη θα παραδωσεις ? .... αυτη ειναι κοριτσι για σπιτι (ετοιμορροπο),
γυναικα για γαμο (θερινο παραθαλλασιο) .... πρεσβυτερα για οικογενεια (χεβυμεταλαδικη).

Το Ιρινακι βρε ? ..... τς τς τς τς ..... δεν ξερεις να διακρινεις γυναικες πιστες
(πιστες = που κανουν πατιλικια κατι Ascona και Fiat, κυριακη μεσημερι, Κατω Δριμυκλανα).

:flute:

Μάνο έχω τη βάσιμη υποψία ότι ο Θοδωρής τώρα είναι αραχτός και απολαμβάνει στις 110 ιντσες τη <αγάπη> σου .

Υπαρχει κοινοκτημοσυνη με τις αγαπες μου .... το ξερω ! :proud:

Δεν ημουν ποτε μοναχοφαης :rolleyes: .... let happiness flow through universe :proud:

(happiness ? ... or pleasure ? ..... hmmmm :hmmmm: ... meditate on this, I will :proud:)

Last edited:
Υπαρχει κοινοκτημοσυνη στις αγαπες μου .... το ξερω ! :proud:

Δεν ημουν ποτε μοναχοφαης :rolleyes: .... let happiness flow through universe :proud:

(happiness ? ... or pleasure ? ..... hmmmm :hmmmm: ... meditate on this, I will :proud:)

Οταν γίνεται από αγνώστους να κάνεις τη καρδιά σου πέτρα ,αλλά όταν γίνεται από γνωστούς είναι όσο ναναι λίγο δύσπεπτο.

Εχουμε και τον vlad που την έπεσε σήμερα από νωρίς για ύπνο ...

Kαρδια πετρα ? ..... για ποια ? .... Το Ιρινακι ? ......

Εχμ, Πετρο να σου πω κατι (αλλα να μεινει μεταξυ μας).

Το Ιρινακι ΑΓΑΠΑ ολο τον κοσμο (... τον καλο κοσμο :rolleyes: ... με λεφτα αισθηματα ).

Κατι σχετικο ..... με πιστη (οχι ασφαλιστικη) :rolleyes:

Tι ποσοστο μιας χωρας ΔΕΝ ανεχεται .... κερατο ! :proud:
http://www.pewresearch.org/fact-tan...of-infidelity-than-people-in-other-countries/

FT_Hollande_Affairs.png

Πετρο .... βλεπεις που βρισκομαστε ? :laugh:
Προσωπικη αποψη > η υποκρισια χτυπα ταβανι
σε συγκεκριμενες ... χωρες ! :flute:

.... ακουω διαφωνουντες .... :ears:

Last edited:
Οι αποκλίσεις δεν είναι σημαντικές ,εκτός από τις φερεντζοφόρες χώρες όπου τα πράγματα είναι πολύ σκούρα

Στις φερεντζοφορες χωρες, υπολογισε οτι η αληθεια .... τιμωρειται !
Οποτε, μακαρι να πεφτω εξω αλλα, το δειγμα απαντησε ομοφωνα "δεν απατω τον ανδρα μου".
Τουλαχιστον, στην δυση .... το κερατο ΔΕΝ σημαινει λιθοβολισμο (αποκεφαλισμο η κατι "αγαπησιαρικο").

Last edited:
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ξεχωριστά τα ποσοστά απαντήσεων σε άνδρες/γυναίκες, στις αντίστοιχες χώρες...

σωστα, αλλα ποιος λεει την αληθεια; η μαλλον ποσοι απο τους ερωτηθεντες ειχαν το θαρρος να πουν την αληθεια;

Status
Not open for further replies.