Ένας φίλος θέλει να βγάλει προβολέα έξω για να δείξει στο μαγαζί του το Euro. Από αυτά που διάβασα στο φόρουμ η καλύτερη λύση είναι η γυψοσανίδα για να προβάλει. Σε τι χρώμα όμως να την βάψει?
Φαντάζομαι ότι αυτό το ποστ θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο...
Το ίδιο, αρκει να ειναι και σπατουλαρισμενος ο τοιχος.
Μιλαμε για την απολυτα φτηνη λυση... υπαρχουν καπως πιο εξειδικευμενα χρωματα αλλα δυσαναλογα ακριβα με τη διαφορα που προσφερουν και ειδικοτερα για τις συνθηκλες προβολης που αναφερεσαι.
Ματ λευκη μπογια του εμποριου, κοντογουνο ρολο, αρκετα χερια περασμα και εισαι οκ.
Εάν έχει μεγάλη αυλή, τότε θα σου πρότεινα τσιμεντοσανίδα κι όχι γυψοσανίδα. Η γυψοσανίδα με μια βροχή θα φουσκώσει αμέσως, όπως επίσης και με την υγρασία.
Από μπογιά μια λευκή ψιλοκρυσταλλιζέ και είναι μια χαρά. Εξάλλου στην ύπαιθρο όπως και να είναι απλά απολαμβάνεις!! :smile:
Η Knauf έχει στα προιόντα της τις πράσινες γυψοσανίδες που είναι ανθυγρές και ενδείκνυνται για εξωτερικούς χώρους.Oι διαστάσεις είναι στάνταρντ 1,20 μ πλάτος και ύψος από 2.5 μ ως 3 μ.Το πάχος τους είναι από 6,5 χιλ έως 25 χιλ ανάλογα τον σκοπό χρήσης.:fahne90:
Σε εξωτερικό χώρο είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει άπνοια, τουλάχιστον εκεί που σκέφτομαι εγώ που είναι και ανοιχτός ο χώρος.
Τώρα για τον τοίχο του σαλονιού μου δεν το συζητάω. Είναι τρομερά βολικό. Απλά ανάβω τον προβολέα και έχω ένα τεράστιο τοίχο στα 4μ. απέναντι μου διαθέσιμο. Στο παλιό μου σπίτι που είχα πανί ήταν πρόβλημα. Και ας χάνω και 10% από την εικόνα. Η ευκολία μου ανταποδίδει την διαφορά στην ποιότητα με το παραπάνω.