Γύρω στο 82...

Απάντηση: Re: Γύρω στο 82...

κι εγώ ακούω :blush:
αφού δεν τους άκουσα πρώτος, τους ακούω τελευταίος :cool:

Καλά εσύ εάν όλοι λέγαμε σέ ένα thread πώς ο Ηλιος ανατέλλει απο την Αντολή θά εύρισκες τρόπο να παρουσιάσεις τήν Ανατολή τού Ηλιου απο την Δύση.:flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γύρω στο 82...

μεταξυ Headquake και Freak of Νature τι προτιμας δλδ:flipout:

εγω μαλλον τους δευτερους

Να σε πω την αλήθεια δεν τους ξέρω τους Freak of Nature...
Αλλά μου πέφτει δύσπεπτο το Black Metal γενικώς... Για αυτό και η ξεκάθαρη προτίμηση, παρά τις δάφνες των RC.
-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γύρω στο 82...

Να σε πω την αλήθεια δεν τους ξέρω τους Freak of Nature...
Αλλά μου πέφτει δύσπεπτο το Black Metal γενικώς... Για αυτό και η προτίμηση.
-bye-

δεν ειναι black metal..ο τραγουδιστης των WHITE LION τους δημιουργησε
αρχες των 90's επηρεασμενος απο το grunge κινημα...

εβγαλαν τρεις δισκους με κορυφαιο κατα την γνωμη μου το Gathering of freaks
και μετα το διελυσαν....

αλλα ας μην τρωμε αλλο χωρο απο το νημα με ασχετα πραγματα..

ηδη νιωθω ασχημα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γύρω στο 82...

δεν ειναι black metal..ο τραγουδιστης των WHITE LION τους δημιουργησε
αρχες των 90's επηρεασμενος απο το grunge κινημα...

εβγαλαν τρεις δισκους με κορυφαιο κατα την γνωμη μου το Gathering of freaks
και μετα το διελυσαν....

αλλα ας μην τρωμε αλλο χωρο απο το νημα με ασχετα πραγματα..

ηδη νιωθω ασχημα

Α, όχι καλέ... Black metal είπα τους Rotting Christ... Έκανα edit μετά, γιατί δεν το διατύπωσα ξεκάθαρα -τέλος στο off topic από μένα...

... Γιατί βρε Ντοκ, από σύγχρονο μέταλ κάτι τύποι σαν τους Sepultura (ελπίζω να τους έγραψα σωστά) μ' αρέσουν τρελλά .....

ΥΓ. : Άλλα τις ..... ο δικός σου (me myself and I ) ...... :BDGBGDB55:

Sepultura

Ωχχχχ: τους ακούει φανατικά ο μεγάλος μου γυιός.
τον ρωτάω αν τα φωνητικά τα έχει αναλάβει ο πειρατής Μπαρμπαρόσα :speechless-smiley-0. Σε κάτι σαν προσταγές στο τσούρμο για ρεσάλτο μου φέρνουν ...:eek:

μου απαντάει: "πούρεψες πατέρααααα"

... Γιατί βρε Ντοκ, από σύγχρονο μέταλ κάτι τύποι σαν τους Sepultura (ελπίζω να τους έγραψα σωστά) μ' αρέσουν τρελλά .....

Μπράβο Σπύρο, ο ορισμός της ηχορύπανσης ( οι Βραζιλιάνοι Sepultura σωστά τους έγραψες ) και ακούω μέταλ. -bye-

Ωχχχχ: τους ακούει φανατικά ο μεγάλος μου γυιός.
τον ρωτάω αν τα φωνητικά τα έχει αναλάβει ο πειρατής Μπαρμπαρόσα :speechless-smiley-0. Σε κάτι σαν προσταγές στο τσούρμο για ρεσάλτο μου φέρνουν ...:eek:

μου απαντάει: "πούρεψες πατέρααααα"

Από μικρό κι από τρελλό...
Sepultura respect. Ελπίζω μια ημέρα να τους ακούσουμε με τη Netrebko στα φωνητικά και τότε θα συλλάβεις τη μαγεία:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Γύρω στο 82...

είσαι huge τύπος !!!! Ακατανόητος αλλά huge .:grinning-smiley-043
άσε που όλοι οι μεταλλάδες , όλο προκλασσικά , μπαρόκ και συμφωνικά έργα ακούνε ...στον ελεύθερο χρόνο τους .

Άλλο πράγμα εντελώς οι RC κι άλλο οι Headquake. Οι δεύτεροι ακουμπάνε περισσότερο σε κλασικές μορφές του ροκ ενώ τα μέταλλα έχουν άλλους κανόνες.

Για Sepultura αρκεί να ακούσει κάποιος τη διασκευή στο Orgasmatron των Motorhead για να τους βάλει ψηλά. Sharks.

Last edited:
Στη συζήτηση αυτή για την αναγέννηση του ελληνικού ροκ, παρατήρησα ότι απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στον Παύλο Σιδηρόπουλο...

Στη συζήτηση αυτή για την αναγέννηση του ελληνικού ροκ, παρατήρησα ότι απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στον Παύλο Σιδηρόπουλο...

Κώστα, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό ..... Βάλε το λιθαράκι σου, καταθέτοντας απόψεις για τον Παύλο...

Ο Παύλος ήταν σαφώς προγενέστερος της 10ετίας του 80 για την οποία συζητάμε εδώ, κατά 11-12 χρόνια μάλιστα. Αρα, είναι απο τους πρωτεργάτες του χώρου και όχι τους "αναγεννητές" (αδόκιμος ο όρος αλλα τι να κάνουμε...).

Κατα τα άλλα, η συμβολή του στην Ελληνική έκφανση του ροκ εντ ρολ ήχου ήταν σημαντικότατη και κάποιες εμφανείς μπλούζ επιρροές του ήταν κατι παραπάνω απο ευπρόσδεκτες...

Ο Παύλος ήταν σαφώς προγενέστερος της 10ετίας του 80 για την οποία συζητάμε εδώ, κατά 11-12 χρόνια μάλιστα.

Ναι, βέβαια. Οι πιο παλιοί τον θυμόμαστε να κάνει φωνητικά στο "Τούμπου-Τούμπου-Ζα" του Μαρκόπουλου. :speechless-smiley-0
Συμβολή δεν θα το έλεγα. Φωνητικά στη Σπυριδούλα έκανε, όλος ο ήχος ήταν οι Σπυρόπουλοι. Το "Εν Λευκώ" δεν το συζητώ. Κατά τη γνώμη μου δεν άξιζε ούτε το βινύλιο πάνω στο οποίο ήταν χαραγμένο. Περί ορέξεως ουδείς λόγος βέβαια.

Περισσότερο λόγω στάσης κέρδισε την συμπάθειά μας. Με το Φλού καθαρίζουμε όμως.

Ωςτόσο, ρόκ προσωπικότητα ακόμη και σήμερα παραμένει (γιά 'μένα) ο Αγγελάκας. Τα έχει όλα. Στοίχο, βραχνή και γλυκιά φωνη με αίσθημα, μέχρι και τσατίλα εκπέμπει ακόμη. Τον ξεχωρίζω μαζί με τον Θ.Παπακωνσταντίνου (γιά τα ελληνικά δεδομένα, πάντα).