H-264 Player

eliasd56

New member
9 July 2007
2
Καλημέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος γνωρίζει αν υπάρχει consumer player
που να παίζει το εν λόγω format
Ευχαριστώ

νομζω το PS3 με τα τελευταια updates το παιζει και αυτο

αλλα ............... δεν ειμαι σιγουρος.......

καποιος που να ξερει σιγουρα?

Νομίζω είναι το cowon a2 . Googla-ρε το για σιγουριά.

Nop! Δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα (και μάλλον και στον υπόλοιπο ..πλανήτη) standalone player που να υποστηρίζει την κατά Η.264 κωδικοποίηση τόσο σε SD πόσο μάλλον σε HD. Το PS3 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί standalone, την δουλειά του πάντως πιθανώς θα την κάνει. Μόνο η γνωστή στην Ελληνική Αγορά ΚISS (νυν θυγατρική της Linksys) έχει ανακοινώσει το DP-700 με H.264 και με HD υποστήριξη αλλά έχει περάσει πάνω από 1,5 χρόνος από την ανακοίνωση!!!
Κατά τα άλλα το μοναδικό .... consumer player που αναπαράγει αξιοπρεπέστατα H.264 σε αναλύσεις HD είναι ένας καλορυθμισμένος Media υπολογιστής και σε τιμή που ανταγωνίζεται ευθέως το PS3 αν δεν είσαι και μανιώδης των games.

Με μια καλύτερη αναζήτηση βρήκα πως η KISS κυκλοφόρησε το DP-1600 που κοστίζει περίπου 300 που κατά τα άλλα είναι ένα τυπικό network player.

μεχρι 4GB (το ενα) νομιζω εχει περιορισμο για media στο δισκο. το χω ακουσει κι εγω αυτο...............

ρε παιδιά με όλα αυτά που έχει πάνω του το Kiss δεν είναι και άσχημη αγορά

σε κάνα 6μηνο θα κυκλοφορίσει και καμιά έκδοση με blueray drive φυσικά και τότε αντε γειά...

Και όμως παιδιά υπάρχει player.

l_00037080.jpg

Το κακό είναι όμως ότι δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Πληροφορίες εδώ
TViX HD M-5100SH
TViX HD M-4100SH

Τιμές από Skroutz
TViX HD M-5100SH
TViX HD M-4100SH

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, για τις απόψεις που κατέθεσαν παρά το ότι βρισκόμαστε στο πιό χαλαρό τμήμα του καλοκαιριού, που μόνο για να κάθεσαι μπροστά σε computer δεν είναι
Θα ήθελα μια πληροφορία ακόμα, για το player της kiss, αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους το βαρελάκι της Dvico χλωμό το βλέπω να έμπαινε στο σαλόνι ακόμα και να έπαιζε παπάδες (καταλαβαίνετε πιστεύω τους ...λόγους)
Και πάλι ευχαριστώ

το player της kiss αν μπεις στην σελίδα του firmware download θα δεις ότι έχει διορθωθεί στην υποστήριξη ελληνικών subs

γενικότερα τα kiss υποστηρίζουν ελληνικά και έχουν και αναβαθμίσεις firmware

δυστηχώς δεν υποστηρίζονται απο freeware tools με τα οποία κάποια καλλά παιδάκια στα Forums κάνουν παπάδες...

Re: Απάντηση: H-264 Player

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, για τις απόψεις που κατέθεσαν παρά το ότι βρισκόμαστε στο πιό χαλαρό τμήμα του καλοκαιριού, που μόνο για να κάθεσαι μπροστά σε computer δεν είναι
Θα ήθελα μια πληροφορία ακόμα, για το player της kiss, αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους το βαρελάκι της Dvico χλωμό το βλέπω να έμπαινε στο σαλόνι ακόμα και να έπαιζε παπάδες (καταλαβαίνετε πιστεύω τους ...λόγους)
Και πάλι ευχαριστώ

αισθητικοι λογοι ?????

Και όμως παιδιά υπάρχει player.

l_00037080.jpg

Το κακό είναι όμως ότι δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Πληροφορίες εδώ
TViX HD M-5100SH
TViX HD M-4100SH

Τιμές από Skroutz
TViX HD M-5100SH
TViX HD M-4100SH

και ομως!!! παιζει Ελληνικα !!!!!
θελει μεταρτοπη των .srv σε .vob με το subtitles conversion.

Το ανακάλυψε ο "alkman" στο ht@p://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=39483&page=5