H αγορά του επόμενου καλοκαιριού

Ενδιαφέρον gadget!

Μάλλον πρέπει να ισχύει ρήση ότι τα παιδιά αποκτούν όλα τα παιχνίδια που θα ήθελαν να παίξουν οι γονείς! ;)

Είχα δει κάτι παρόμοιο σε κυάλια. Δεν αποκλείεται να τα δούμε και σε γυαλιά ηλίου σύντομα, έτσι όπως μικραίνουν τα ηλεκτρονικά...

Μάλλον πρέπει να ισχύει ρήση ότι τα παιδιά αποκτούν όλα τα παιχνίδια που θα ήθελαν να παίξουν οι γονείς! ;)

.

αυτο ισχυει σιγουρα........ειδικα αν ειναι αγορια τα παιδια....

πως και πως περιμενω να φτασουν οι δικοι μου σε αποσταση βολης ....:flipout:

πολυ διασκεδαστικο το γκαντζετακι Βλαση.

Πέρα από την πλάκα τώρα, μάσκα με μηχανή μάλλον δεν θα αγόραζα, αλλά μία από τις αδιάβροχες Ολυμπους, δεν θα ήταν άσχημα...

Μιας και μιλάμε για υποβρύχια φωτογραφία ίσως ενδιαφέρει κάποιους ότι "Τα Νεα" του Σαββάτου (10 Οκτ. 2008) συνοδεύονται προαιρετικά (+7,90 ευρώ) με φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο "Ναυάγια και βυθός - οι άγνωστοι θησαυροί της Ελλάδας". Αρκετά ενδιαφέρουσα δουλειά με εικόνες που πολύ δύσκολα θα δούμε και μόνοι μας.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999246

Βλάση για αυτό παραπάνω λες ?

Δεν είναι και πολύ ακριβό, όντως θα γίνει αγαπημένο παιχνίδι
:grinning-smiley-043
μου θύμισα τον παλιό καλό καιρό τον Mister Link
Ναι, αυτό είναι.
Το μεγαλύτερο προσόν του. Δεν θα ακούω το μπαμπά, μου έπεσε η μηχανή και η βιντεοκάμερα στο βυθό έλα να την πάρεις....:BDGBDGB53:

Καλοκαιράκι έρχεται, άς θυμηθούμε την πρότασή μας για την παραλία.

Μια μάσκα με φωτογραφιοκή μηχανή και βιντεοκάμερα για τη θάλασσα. Πλέον υπάρχει παντού. Αλλού την πωλούν ακριβά (π.χ. Παπαδάκης στα 109 ευρώ http://cptpapadakisphoto.gr/product_info.php?products_id=1756) κι αλλού φθηνότερα π.χ. στο Pixmania έχει 89 ευρώ.

Στο εξωτερικό είναι πιο φθηνή. Στο www.ebay.co.uk τη βρίσκει κανείς στις 50-60 λίρες.

Να θυμίσω τα χαρακτηριστικά της αλλά να θυμάστε ότι υπάρχουν δυο μοντέλα το 301 με 5 μεγα (2520Χ1920) και το 302 με 3 μεγα (2048Χ1536). Τραβά και βίντεο.

http://www.liquidimageco.com/home/specs.html

5.0MP Camera Mask - Item 302

Technical Specifications:
Image Resolution - 5.0MP CMOS Sensor
Internal Memory - 16MB NAND Flash Memory
External Memory Card - Micro SD Card
Video Mode - 18-25FPS @ VGA
Status Display - LCD Display
Interface - USB
Power - 2 AAA 1.5V Batteries (Alkaline, Lithium or NiMH)
Photographic Distance - .5m to infinity
Auto Off System time - 120 seconds

Modes - approximate file size and memory
Image - 5.0MP (2560x1920) - 29 Pics
Video - 53S VGA
(Image Qty is based on 16MB internal Memory -
Add a Micro SD Card to add memory)

Explorer Series Depth Rating = 5 M

3.1MP Camera Mask - Item 301

Technical Specifications:
Image Resolution - 3.1MP CMOS Sensor
Internal Memory - 16MB NAND Flash Memory
External Memory Card - Micro SD Card
Video Mode - 18-25FPS @ VGA
Status Display - LCD Display
Interface - USB
Power - 2 AAA 1.5V Batteries (Alkaline, Lithium or NiMH)
Photographic Distance - .5m to infinity
Auto Off System time - 120 seconds

Modes - approximate file size and memory
Image - 3.1MP (2048x1536) - 33 Pics
Video - 53S VGA
(Image Qty is based on 16MB internal Memory -
Add a Micro SD Card to add memory)

Explorer Series Depth Rating = 5 M

The Camera Mask does not require software
to download images.
The ArcSoft Software is included for editing
of images and videos.

System Requirements -
OS Windows:98SE/2000/ME/XP/VISTA
MAC 9.X or X.X
CPU: PENTIUM II OR ABOVE
RAM: AT LEAST 64MB
CD ROM: 4X SPEED OR ABOVE
The Camera Mask does not require software
to download images.
The ArcSoft Software is included for editing
of images and videos. PC Only.

Ωραία τώρα όταν καρφώνω τα χταπόδια , θα μπορώ να χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια !!! :twoguns:

Απάντηση: Re: H αγορά του επόμενου καλοκαιριού

Ωραία τώρα όταν καρφώνω τα χταπόδια , θα μπορώ να χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια !!! :twoguns:

θα έχεις και αποδείξεις ότι το ''κάρφωσες'' εσύ :p ;)

Ναι ισχύει κι αυτό,μ βέβαια δεν ξέρουμε πόσο καλή μάσκα είναι.

Αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι η διασκέδαση των παιδιών. Τους δίνεις μια μάσκα και μια μηχανή μαζί και τους λες τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο και τις βλέπουμε το βράδυ στον ΗΥ.

Ενώ η αδιάβροχη μηχανή σας αυτές του Μπαβιόλη είναι καλύτερες λύσεις μεν, αλλά δύσκολα τις δίνεις σε παιδί. Σα να ακούω τώρα, μπαμπά μου έπεσε η μηχανή στο βυθό. Πού παιδί μου; Να εκεί.... και δείχνει τη θάλασσα. Κι άντε τρέχα εσύ Βλάση να βρεις τη θαμμένη ή βουλιαγμένη μηχανή και με τη μυωπία στο 5+.

Ναι ισχύει κι αυτό,μ βέβαια δεν ξέρουμε πόσο καλή μάσκα είναι.

Αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι η διασκέδαση των παιδιών. Τους δίνεις μια μάσκα και μια μηχανή μαζί και τους λες τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο και τις βλέπουμε το βράδυ στον ΗΥ.

Ενώ η αδιάβροχη μηχανή σας αυτές του Μπαβιόλη είναι καλύτερες λύσεις μεν, αλλά δύσκολα τις δίνεις σε παιδί. Σα να ακούω τώρα, μπαμπά μου έπεσε η μηχανή στο βυθό. Πού παιδί μου; Να εκεί.... και δείχνει τη θάλασσα. Κι άντε τρέχα εσύ Βλάση να βρεις τη θαμμένη ή βουλιαγμένη μηχανή και με τη μυωπία στο 5+.
Κολπάκι : έχω μια Pentax W30, και πρίν την δώσω στην κόρη , της πέρασα στο λουράκι ένα ζωάκι που δουλεύει σαν μίνι σωσίβιο...

Re: Απάντηση: H αγορά του επόμενου καλοκαιριού

Χμμμ...

Οι peeping tom της παραλίας ακονίζουν τα εργαλεία τους... :music-smiley-006:

Αναπνευστήρας και βουτιές μέχρι τελικής πτώσεως...:music-smiley-005:

Ε ρε τι mail έχουμε να λάβουμε και τι έχουν να δούνε τα ματάκια μας πάλι..:speechless-smiley-0

Όσοι είσαστε οπαδοί του underwater μπαλαμούτι το νου σας :damnyou: