«H Apple δεν είναι πια μία καινοτόμος εταιρεία»

Απάντηση: Re: Απάντηση: «H Apple δεν είναι πια μία καινοτόμος εταιρεία»

Η ορθότητα ή μη κάποιων πραγμάτων ειναι κάτι αντικειμενικό και δεν εξαρτάται από αυτόν που απλώς την επισημαίνει.

Χωρις να αναφέρομαι σ εσένα - μην αρπαχτείς (δεν το αντέχω δλδ :p), να πω τα εξής:

Αντιθέτως, η συνδεση (της ορθότητας κάποιων πραγμάτων) με αυτόν που την επισημαίνει αποτελεί πολλές φορές δικαιολογία για την μη παραδοχή της (γιατι αυτό συνήθως πονάει).

Τώρα βέβαια, καταλαβαίνω ότι πολλοί χρειάζονται κάποιον ''δασκαλο'' να τους πάρει από το χεράκι αλλά δεν ειναι προφανώς αυτός ο σκοπός που λέω όσα λέω.

Αυτοκριτική dear, u know?

ΥΓ Φαντάζομαι τον Μιχάλη ''Οχι ρε γμτ, πάλι άρχισαν αυτοί οι δύο'' :p

Δεν αρπαζομαι βρε Δασκαλάκο! Ξερω οτι σου αρεσει να μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο πρόσωπο! :p
Over and out, για να μην μας διαγραψει δια παντος ο Μαικ..

Απάντηση: Re: «H Apple δεν είναι πια μία καινοτόμος εταιρεία»

Βασικά όλοι ακολουθούν τα πρότυπα της arm και κυκλοφορούν επεξεργαστές αντίστοιχοι στην αγορά, αλλά η apple παρουσίασε πρώτη κινητό.
Δεν ‛ακολουθεί’ η Samsung, όλοι το ίδιο κάνουν όλοι, υλοποιούν IP της ARM, μέχρι και οι γνωστοί μας από τα pc amd & nvidia
ΝΤαξ το ξέρω ότι πολλοί και πάλι θα συνεχίσουν να εστιάζονται στο τι κάνει η Samsung, και να υπεραπλουστεύετε τα πράγματα
αλλά μη μου λέτε μετά ότι ακολουθεί ή nvida την apple :D
ούτε ότι η apple ακολουθεί την X-Gene που είχε πρώτη ARMv8 :D

δεν λέω ότι ανακάλυωε το τροχό αλλά ότι πρώτη το χρησιμοποίησε :worshippy:
Μη ξεχνάμε ότι και η πετρογκάζ εταιρεία διανομής υγραερίου είναι αλλά ο κόσμος πετογκάζ ζητάει τη φιάλη όχι μπουκάλα υγραερίου κάτι σα το σοκολατούχο με το milko

Re: Απάντηση: Re: «H Apple δεν είναι πια μία καινοτόμος εταιρεία»

δεν λέω ότι ανακάλυωε το τροχό αλλά ότι πρώτη το χρησιμοποίησε :worshippy:
Μη ξεχνάμε ότι και η πετρογκάζ εταιρεία διανομής υγραερίου είναι αλλά ο κόσμος πετογκάζ ζητάει τη φιάλη όχι μπουκάλα υγραερίου κάτι σα το σοκολατούχο με το milko

Μόνο οι Αθηναίοι ζητάνε σοκολατούχο γάλα ως MILΚO. (ξέρω είσαι Πειραιώτης, αλλά για την υπόλοιπη Ελλάδα το ίδιο κάνει).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: «H Apple δεν είναι πια μία καινοτόμος εταιρεία»

Μόνο οι Αθηναίοι ζητάνε σοκολατούχο γάλα ως MILΚO. (ξέρω είσαι Πειραιώτης, αλλά για την υπόλοιπη Ελλάδα το ίδιο κάνει).

Για αυτό έγραψα :ernaehrung004:
από μικρός ανεβαίνω λόγο οικογενειακών δεσμών με τη πόλη