H γκάφα της McAfee !!!

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
McAfee Response to DAT Version 5958 False Positive Error

Summary

· On April 21, 2010, McAfee learned that one of its virus definition DAT files, which ensure updated protection on our anti-malware solutions, falsely identified a file as malware on a subset of Windows systems, causing a false positive error and disrupting users’ systems.

· McAfee notified customers not to update their systems to the incorrect DAT, removed the DAT from all download sites, and made available a corrected DAT shortly thereafter. For home office and small business customers who receive automatic updates, McAfee rolled back to the prior DAT and rolled out the new one once available.

· For customers who have experienced system impact, McAfee has made available remediation instructions in the McAfee KnowledgeBase. McAfee is actively working on a comprehensive root cause analysis, and will make the information publicly available as quickly as possible.

more info : http://download.nai.com/products/mcafee-avert/5958/ht/MFE_5958_Response.htm

Οτι σε μια απο τις αναβαθμίσεις για το αρχείο ιων, της McFee, κάνανε λάθος και έτσι αναγνωρίζεται ως ιός ενα αρχείο των Windows, με αποτέλεσμα κρασαρίσματα.

Απάντηση: Re: H γκάφα της McAfee !!!

Καλά να πάθετε... που πληρώνετε για antivirus εφόσον υπάρχει το Avast...;)

χε χε, κάποτε και εγώ έτσι πίστευα για το avast... Μέχρι που μου λέγανε ότι δεν έβρισε μεγάλο και πασίγνωστο "μικρόβιο" εκείνης της εποχής (με τις τελευταίες ενημερώσεις του φυσικά να είναι περασμένες), και εγώ δεν το πίστευα... και κατέβασα μολυσμένο αρχείο να το τσεκάρω ο ίδιος (τόσο σίγουρος ήμουνα), και μετά έτρεχα να βρω άλλο antivirus να "ξεβρομίσει" το πισί μου... :smash:

Eυτυχώς έχω εγκαταλείψει τον ΜCAfee χρόνια τώρα. Μέχρι πριν κανά μήνα με AVG και τώρα μου έφερε η γυναίκα μου το Eset... Μέχρι τώρα εντάξει!

Re: Απάντηση: H γκάφα της McAfee !!!

Eυτυχώς έχω εγκαταλείψει τον ΜCAfee χρόνια τώρα. Μέχρι πριν κανά μήνα με AVG και τώρα μου έφερε η γυναίκα μου το Eset... Μέχρι τώρα εντάξει!

Σε έσωσε τελικά η γυναικά σου, γιατί εσυ......:2thumb22sup:

ESET σε συνδιασμό με Spyware Doctor και τα 2 original.
Τέτοια προγράμματα δεν τα κάνεις install σπασμένα σε καμία περίπτωση !!

Απάντηση: Re: H γκάφα της McAfee !!!

Σε έσωσε τελικά η γυναικά σου, γιατί εσυ......:2thumb22sup:

Nά 'ναι καλά το κορίτσι να με προσέχει...:clown: :D

ESET σε συνδιασμό με Spyware Doctor και τα 2 original.
Τέτοια προγράμματα δεν τα κάνεις install σπασμένα σε καμία περίπτωση !!

Ναι αυθεντικό με δύο ανανεώσεις είναι.

Για ρίχτε και κανά μυστικό για SpyDoctor-Malwarebytes γιατί δεν λαμβάνει η αντένα μου...

-bye-

Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια στους δικούς μου υπολογιστές και γενικά σε υπολογιστές φίλων και στο γραφείο (σύνολο καμιά 50ρια) έχω τον παρακάτω δωρεάν συνδυασμό:
- Avira personal free antivirus (τρέχει μόνιμα)
- Microsoft Antispyware (τρέχει μόνιμα)
- Malawarebytes Antimalware (το δωρεάν τρέχει μια φορά το μήνα)
- Spybot Search and Destroy (μια φορά το μήνα immunize με τα νέα αρχεία και ένα check)
Και δεν έχει πάθει κιχ κανένα μηχάνημα και από τους πιο προβληματικούς χρήστες...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: H γκάφα της McAfee !!!

Nά 'ναι καλά το κορίτσι να με προσέχει...:clown: :D

Ναι αυθεντικό με δύο ανανεώσεις είναι.

Για ρίχτε και κανά μυστικό για SpyDoctor-Malwarebytes γιατί δεν λαμβάνει η αντένα μου...

-bye-

http://www.malwarebytes.org/

Το κατεβάζεις δωρεάν, το τρέχεις 1-2 φορές το μήνα ή παραπάνω(εξαρτάται πόσες Τζούλιες βλέπεις) και είσαι οκ......

Re: Απάντηση: H γκάφα της McAfee !!!

Εγω ειχα το Avast μεχρι που με τσακισε ενα βαρβατος ιος (security tool) και παρολο το ξηλωμα που εφαγε Manual αφησε κατι κουσουρακια οποτε ηρθε το ευλογημενο format ....:ADFADF1:

Τωρα ομως το φοβαμαι το avast παλι.....

- Avira personal free antivirus (τρέχει μόνιμα)
.

Αυτο ειναι καλυτερο του ?

- Malawarebytes Antimalware (το δωρεάν τρέχει μια φορά το μήνα)
- Spybot Search and Destroy (μια φορά το μήνα immunize με τα νέα αρχεία και ένα check)

Εβαλα το πρωτο και ηταν το μονο μαζι με το SSaD που εντοπισαν τον ιο που με ταραξε....

Nα μεινω στο avast αλλα με αυτα τα δυο ενεργοποιημενα λέτε ?