H γκάφα της McAfee !!!

Το θέμα είναι ότι κάποτε που ενεργοποίησα πάνω από 2-3 κάτι δεν πήγαινε καλά. Σαν να αργούσε, να κόμπλαρε, δεν ξέρω... Η ουσία πάντως είναι ότι κάποια προγράμματα δεν πρέπει να τρεχουν ταυτόχρονα...

Re: Απάντηση: H γκάφα της McAfee !!!

Το θέμα είναι ότι κάποτε που ενεργοποίησα πάνω από 2-3 κάτι δεν πήγαινε καλά. Σαν να αργούσε, να κόμπλαρε, δεν ξέρω... Η ουσία πάντως είναι ότι κάποια προγράμματα δεν πρέπει να τρεχουν ταυτόχρονα...

Δεν πρέπει να τρέχουμε μαζί, 2 antivirus προγράμματα

Επίσης δεν είναι και ότι καλύτερο να τρέχουν ΜΟΝΙΜΑ, δηλαδή ενεργοποιημένα σε realtime scanning, τα antispyware, antimalware προγράμματα.

Μπορείτε να έχετε παραπάνω απο 2, εγκατεστημένα αλλά όχι να τρέχουν και τα 2 ταυτόχρονα.

Εγώ με ESET NOD32 antivirus & Spyware Doctor with antivirus σε real time scanning και τα 2 λειτουργούν άψογα ! :SFGSFGSF:

Εγώ με ESET NOD32 antivirus & Spyware Doctor with antivirus σε real time scanning και τα 2 λειτουργούν άψογα ! :SFGSFGSF:

Ναι αλλά προσπάθησε να βάλλεις 2 εγγενώς antivirus προγράμματα και θα δείς ότι πάς για format....αν μπουν, γιατί το eset για παράδειγμα σε προειδοποιεί...

Άλλο engine έχει το antivirus και ο τρόπος που διαχειρίζεται η engine το λειτουργικό που το φιλοξενεί και αλλιώς το spyware ΜΕ antivirus, που εικάζω ότι χρησιμοποιεί την engine του spyware προγραμματος....

Μα δεν θέλω να έχω 2 antivirus, απλά όταν το ESET καμιά φορά καθυστερεί να ενημερωθεί το άλλο λειτουργεί άψογα.

Επίσης το proactive engine του NOD δεν υπάρχει σε κανένα άλλο antivirus.
Ακόμη και ανενημέρωτο είναι κορυφή !

Επίσης το spyware doctor είναι κορυφή για anti spyware.

Ο συγκεκριμένος συνδιασμός με έχει καλύψει πλήρως.

Αυτό δε σημαίνει πως τα επόμενα χρόνια δεν θα βγει κάτι καλύτερο.

Για την ώρα όμως είναι τα καλύτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: H γκάφα της McAfee !!!

Εγω ειχα το Avast μεχρι που με τσακισε ενα βαρβατος ιος (security tool) και παρολο το ξηλωμα που εφαγε Manual αφησε κατι κουσουρακια οποτε ηρθε το ευλογημενο format ....:ADFADF1:

αυτο κολλησα και γω και το καθαρισα με το spybot χωρις format.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H γκάφα της McAfee !!!

αυτο κολλησα και γω και το καθαρισα με το spybot χωρις format.

Μωρε ειχα το spybot αλλα το ειχα κοιμωμενο....

Και οταν βγηκε μου εμεινε ενα κουσουρι....οποτε το σιδερωσα.

Παντως τωρα εκτος του SSD και malwarebytes εβαλα το avira αντι του avast.

Oλοι λενε οτι ενω εχει αρκετα κουσουρια σε επιπεδο ανιχνευσης ειναι πολυ καλυτερο.