H Google "μπαναρει" τη Huawei (Trump gate?)

Δεν υπάρχει πρόβλημα όσοι έχουν κινεζικά θα τους μείνουν (αν δεν προλάβουν να τα σκοτώσουν) σαν μια καλή φωτογραφική μηχανή (τα καλά μοντέλα). Βέβαια θα αναγκάσουν να έχουν και δεύτερη συσκευή για κινητό :)

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Δεν υπάρχει πρόβλημα όσοι έχουν κινεζικά θα τους μείνουν (αν δεν προλάβουν να τα σκοτώσουν) σαν μια καλή φωτογραφική μηχανή (τα καλά μοντέλα). Βέβαια θα αναγκάσουν να έχουν και δεύτερη συσκευή για κινητό :)

Τα υπάρχοντα Huawei/Honor θα υποστηρίζονται κανονικά. Αν υπάρξει πρόβλημα (γιατί ακόμη δεν ξέρουμε που θα καθίσει η μπίλια με τον μισότρελο Τραμπ) θα αφορά τα μελλοντικά μοντέλα.

Δεν είναι πάντως σε καμία περίπτωση πρόβλημα γενικότερα των "Κινέζικων" κινητών. Ότι μπορεί να σημαίνει ο όρος αυτός γιατί ως γνωστόν και τα Apple στην Κίνα κατασκευάζονται.

Για την ακρίβεια χωρίς την Κίνα η Apple δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όσο αφορά το Hardware.

Είναι η ζήλεια. Έχει τις καλύτερες κάμερες την καλύτερα ποιότητα σε φωτογραφίες και video, και κυρίως είναι το καλύτερο κατασκευαστικά και αισθητικά.

Μην λέμε και ότι θέλουμε , στο DXOmark που είναι ότι πιο έγκυρο υπάρχει το πρώτο apple είναι στην 9η θέση...

https://www.dxomark.com/

Για "κατασκευαστικά και αισθητικά" είναι λίγο υποκειμενικό αλλά και πάλι αντικειμενικά δεν ισχύει πχ. τα bezels της Apple είναι απο τα μεγαλύτερα που υπάρχουν.

ΥΓ. Για ποιόν λόγο να ζηλέψει κάποιος ένα Apple; Η οτιδήποτε άλλο κινητό;

H Google "μπαναρει" τη Huawei (Trump gate?)

Αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα.. Σαν να λέμε ότι επειδή αποφάσισαν να ζήσουν στην απομόνωση και να αναπτύξουν πχ δικά τους λογισμικά για εσωτερική χρήση, πρέπει να ακολουθήσει και ο υπόλοιπος κόσμος..
Αν δεν αλλάξει κάτι που δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει, τελείωσε η εταιρεία για global. Ποιος θα αγοράζει τα συγκεκριμένα κινητά πλέον; Εδώ πολλοί έχουν ήδη αρχίσει και τα βάζουν σε αγγελίες.. Δείτε τι γίνεται και σε αλλά φόρουμ. Η ζημιά είναι τεράστια!!

Αποκλείεται να είναι συμφέρουσα η συμφωνία για τους κινέζους.. Θα είναι βαρύ το τίμημα αν συμβιβαστούν στα θέλω των αμερικανών.

Re: H Google "μπαναρει" τη Huawei (Trump gate?)

Αν δεν αλλάξει κάτι που δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει, τελείωσε η εταιρεία για global. Ποιος θα αγοράζει τα συγκεκριμένα κινητά πλέον; Εδώ πολλοί έχουν ήδη αρχίσει και τα βάζουν σε αγγελίες.. Δείτε τι γίνεται και σε αλλά φόρουμ. Η ζημιά είναι τεράστια!!

Καλά εννοείται ότι εκτός Κίνας η ζημιά είναι μεγάλη, αν συνεχιστεί το εμπάργκο θα είναι μη αναστρέψιμη.

Πάντως όλες οι Αμερικάνικες εταιρείες είναι κατά της πολιτικής Τραμπ γιατί θα πάθουν και αυτές σημαντικές ζημιές.

Με πρόχειρους υπολογισμούς χωρίς να υπολογίζουμε τυχόν αντίποινα και μη προβλέψιμες μακροχρόνιες συνέπειες είναι πάνω από 10 δις το χρόνο.

Αποσύρθηκε και η Microsoft – Mεγάλο πλήγμα στα MateBook

Microsoft-Windows-10.png

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα εξυπηρέτησης στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στο Shenzhen έχει
αποσυρθεί και η Microsoft έχει σταματήσει να δέχεται νέες παραγγελίες για Windows στα MateBook.

Το MateBook έκανε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως και είναι ένα με το λειτουργικό σύστημα των Windows 10.

Εάν η Huawei δεν μπορέσει να το αντιμετωπίσει τον αποκλεισμό αυτό, θα είναι το τέλος των MateBook,
τουλάχιστον όπως τα ξέρουμε σήμερα.

Όταν η Microsoft Κίνας και η Huawei κλήθηκαν να σχολιάσουν, απάντησαν ότι δεν έχουν κάτι να προσθέσουν.

Huawei-Mate-Book-13.jpg

[via] . [via]

Παιδιά μπορεί να μου θυμήσει κάποιος γιατί οδηγήθηκε ο Τράμπ σε αυτή τη στάση? Έχει να κάνει με κάποια προεγκατεστημένα εκτός προδιαγραφών τσιπάκια "ρουφιάνους" σε hardware? Προμήθεια της huawei ήταν αυτά?

Για την ώρα έχουμε μόνο "ανησυχίες για θέματα ασφάλειας" από τους Αμερικάνους. Δεν έχει βρεθεί ή αποδειχτεί τίποτα.

Εμένα μου κάνει για κλασική περίπτωση "πιστεύουμε ότι έχουν πυρηνικά, ας τους διαλύσουμε" ενώ ξέρουν ότι δεν υπάρχουν πυρηνικά. Α λα Ιράκ.

συνεπώς τι μπορεί να σημαίνει για έναν εντελώς μέσο χρήστη η αγορά ενός huawei ?
δεν μιλάμε για επίπεδο p30 αλλά για κάτι πολύ γήινο

συνεπώς τι μπορεί να σημαίνει για έναν εντελώς μέσο χρήστη η αγορά ενός huawei ?
δεν μιλάμε για επίπεδο p30 αλλά για κάτι πολύ γήινο

Σημαίνει ότι δεν τον παρακολουθεί μόνο η Google αλλά και οι Κινέζοι. δηλαδή μηδέν είς το πηλίκον.

Σημαίνει ότι δεν τον παρακολουθεί μόνο η Google αλλά και οι Κινέζοι. δηλαδή μηδέν είς το πηλίκον.

συγνώμη εγώ ένα τηλέφωνο θέλω.

https://www.news247.gr/technologia/...ata-tin-paragogi-smartphones.7456338.amp.html

Μάλλον ορθή και αναμενόμενη κίνηση.
Να δούμε τη συνέχεια.
Λογικό η κίνηση εκ μέρους τους.
Το θέμα το βασικό αν μετά τα μέσα Αυγούστου που εκπνεει 90 μέρες προσωρινή παύση του ban θα αρχίζει μετά η πληρη υλοποίηση του ή όχι.

Εκεί κρίνεται η τύχη της Huawei.

Αν εφαρμοστεί το ban πολύ δύσκολα τα πράγματα για Huawei ειδικά για εκτός Κίνα αγορές.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

η εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση που διαψεύδει αυτά τα δημοσιεύματα, πράγμα λογικό και αναμενόμενο....

πάντως απορώ ποιος πάει αυτή τη στιγμή και ακουμπάει τα $$$ που ζητάνε τα flagship μοντέλα της, όσο καλά και αν είναι