H NOVA ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ FOXlife, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Το HD προτζεκτ εξ όσων γνωρίζω έχει εγκαταλειφθεί προς το παρόν ...ελλείψει χρημάτων και γενικότερης κρίσης (δηλαδή ούτε το φθινόπωρο δεν προβλέπεται, που ήταν η αρχική απόφαση για ενα κανάλι...)
Η δική σου πληροφορία είναι πολύ πρόσφατη και ...σίγουρη;

Η αρχική πληροφορία ήταν όντως για το φθινόπωρο, δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα, απλά περιμένουν το χώρο στο δορυφόρο !!!!

Επειδή αρχίσαμε να μιλάμε για HD κανάλια της ακατονόμαστης, κι επειδή έχω μια απορία σχετικά με το αρχικό θέμα του τόπικ...
Το FOXlife απ'όσο ξέρω, το έχει και η ON Telecoms στο ON TV. Αυτό ήταν να γυρίσει σε συνδρομητικό απο 31 Ιανουαρίου, σωστά? Τι κάνανε? Θα το γυρίσουν? Το γυρίσανε? Θα σταματήσουν να το έχουν στο πακέτο τώρα που θα το έχει η Nova ή θα το έχουν και οι 2?

Θα συνεχίσει να υπάρχει η On ???????

μάλλον αυτή είναι η μεγαλύτερη απορία !!!!

σόρυ για το off topic....

Πράγματι η On, στο triple play διαθέτει το Foxlite αλλά και τη Nova, με συνδρομή.
Δεν ξέρω τι παίζεται, αλλά σαν πάντρεμα μου ακούγεται. Ποιός είπαμε ότι πήρε τη Nova? Η Forthnet....(?)
Και είμαι και On... (double play).:furious3:

Η On απ' όσο είδα, είχε πει ότι 31/1 θα σταματήσει να παρέχει δωρεάν το Fox Life, αλλά το πήγε μέχρι τέλη Μαρτίου... Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα το χρεώσει η Nova παραπάνω και τι θα απαντήσει η On...

Αν δεν κάνω λάθος η nova έχει πει ότι θα παρέχεται δωρεάν σε όλα της τα υποπακέτα.

Μόλις πήρα SMS από το 19511 (Nova?), που αναφέρει ότι από 1η Μαρτίου θα έχω και Foxlife χωρίς επιπλέον χρέωση (έχω το full pack).

Επιβεβαιώνω έστειλαν και σε έμενα σήμερα.
FOXlife χωρίς χρέωση.
Άντε να δούμε αν θα μας έρθει και το sms με την αύξηση στης συνδρομής
για λόγους αναβάθμισης υπηρεσιών.:violent-smiley-030:

Εγω εχω το value pack και σημερα ελαβα μηνυμα στον panasat οτι χωρις επιπλεον χρεωση στο πακετο προστιθενται 4 καναλια.
Το Foxlife, MGM, TCM και ενα ακομα που δεν θυμαμαι!!!
:p

TO FOXlife είναι διαθέσιμο στη nova στα πακέτα (value pack-29,90 euro/μήνα,cinema+value pack-50,00 euro/μήνα,sports+value pack-50,50 euro/μήνα και full pack-59,90 euro/μήνα) στο Conn-x TV με 15 euro/μήνα και στην ON TV.

πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό κανάλι και με καταπληκτικές σειρές και εκπομπές ρυάλιτι...