Ένας καλός ενισχυτής ποτέ δε βλάπτει ένα μέτριο ηχείο. Ίσα-ίσα θα το αναδείξει. Και θα δώσει πράγματα που ενδεχομένως να μη φανταζόσουν ότι μπορεί να δώσει.
Τώρα στο ερώτημα: Αξίζει ο κόπος;
Αν σχεδιάζεις μία γενικότερη σταδιακή αναβάθμιση, αποκτώντας ένα καλό ενισχυτή ικανό να οδηγήσει κάθε καλό ηχείο, τότε μπορεί να είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Και για ηχεία ψάχνεις αργότερα.
Αν δεν επιθυμείς γενικότερη αναβάθμιση ξανασκέψου το.
Σε κάθε περίπτωση πάρε τα ηχεία σου μαζί σου και πήγαινε να τ' ακούσεις μαζί με τον ενισχυτή που θέλεις να αγοράσεις πριν αποφασίσεις.
Φιλε μου, επειδη επεσες στην περιπτωση του να ημουν κατοχος των δυο πρωτων και ακροατης του τριτου ενισχυτη, να μου επιτρεψεις να σου πω την γνωμη μου:Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
Δεν εχω πλανο να αλλαξω ηχεια any time soon που λενε στα εγγλεζικα..
εχω δει σε αγγελιες δυο ολοκληρομενους πολυ ποιοτηκους οπυ ισως εφερναν τη δουλεια εις περας και θα ηθελα την γνωμη σου εαν νομιζεις οτι οι διαφορες ειναι τεραστιες.
ουσιαστικα ειναι σε 3 ευρους τιμων,οι δυο ειναι μεταχειρισμενοι και πωλουνται σε αγγελιες στο φορουμ.
1. harman kardon hk990 στα 700ε
2. Musical Fidelity Α-1008 στα 1300e
3. hegel h160 στα 2790ε
ζητουμενο να μην ασχοληθω ξανα για δικαναλο για τα επομενα χρονια.
η επιλογη της ακροασης δεν ειναι εφικτη λογο τοπου διαμονης μου.
ο χωρος ειναι το υπνοδωματιο των 11,5 τ.μ οπου ειναι στημενο και το home cinema, δεν με ενοχλει ο μικρος χωρος του δωματιου και ακουω σε δυνατες εντασεις.
Μιχαλη οταν το ντακ ειναι ...δωρο τοτε καλοδεχουμενο (και ο Η160 εχει πολυ καλο, μια εκδοση του 12 νομιζω).Καλύτερα να είναι χωριστό το DAC.
Για λόγους αρχής και μόνο.
Οι εξελίξεις στα ψηφιακά είναι πολύ γρήγορες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.