α
Αντίστοιχα στο artofsound υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις από αυτόν, αλλά και διαφορετικές μεταξύ τους.
john ο δικος σου ειναι ο official που περνουν ολοι, ο δικος μου ο unofficial...οι ιδιες πλακετες ειναι
για το art δες εδω
42 σελίδες??? μόνο ??? :BDGBGDB55:
ξεκίνα όσο είναι νωρίς.
Εγώ τα διάβασα πάντως.
Στο πρώτο υπάρχει ανακεφαλαίωση από τον γκουρού γιά τα υλικά.
Αλλά υπάρχουν και άλλες προτάσεις.
Τις έχω σπίτι...αν βαριέσαι να ψάχνεις.
υγ...ωραίο avatar...![]()
και πώς παίζει ??
χμμμ
βλέπω και ζηλεύω, τους smd bypass...
αυτό σημαίνει ότι έχεις καλύτερο χέρι και κολλητήρι
Εξήγησε τί βλέπουμε στην δεύτερη εικόνα.
Αυτό το ρημάδι από κάτω που βραχυκυκλώνουν οι άλλοι τι είναι?
Στο αναλογικό στάδιο είναι?
να κ το δικομ!
με καινουριο φιλτρο, oscon (όχι όλους, περιμενω τους 100u6v3 καθώς παρήγγειλα 100u16 - η συγκριση στην δεύτερη εικόνα με τον μαμα - οπότε έβαλα FC κ 1 starget από το συρτάρι), panasonic pps decoupling και OPA627 σε browndog!! επίσης άλλαξα τα 7812 7912 με 317/337 κ κάποια στιγμή θα χωρίσω κ τις γειώσεις στο τροφοδοτικό με δεύτερο μ/τ.. (λείπει κ ένα πυκνωτάκι από την οπτική..)
κατ'αρχήν nimiel ftw !!!
το αρχικό φίλτρο π έχει ο κινέζος είναι ασύμμετρο οι R8,9 θα πρεπε να είναι 22k, είανι 30k, ενώ κ τα πυκνωτάκια είναι διαφορετικά ανάμεσα στο + κ το -.
Οπότε αντί να ψάξω τι είχε στο μυαλό του έκανα ένα φρεσκο, με τα υλικά π ήθελα εγώ..
r8,r9 (36k,οχι 30 ) θα πρεπε να ειναι ιδιες με τις r14,17 (22k). Επίσης c32,33 (56p) θα επρεπε να είναι ίδιοι με τους c34,35 (1n)..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.