H σημερινή κυβέρνηση...............

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες....

Αυτή η λογική "της σημερινής κυβέρνησης" είναι κατά τη γνώμη μου αποπροσανατολιστική και επικίνδυνη! Θα οδηγήσει κάποιους κοντόφθαλμους σε οποιαδήποτε άλλη "λύση", αγνοώντας τα δεινά που επέφεραν οι προηγούμενες και συσσωρεύονταν όλα αυτά τα χρόνια...
Μία και μοναδική πολιτική ακολουθήθηκε χρόνια τώρα!!!

Δεν με ενδιαφέρει η χαριστική βολή αλλά το εκτελεστικό απόσπασμα!

Παρακαλώ τον Ευάγγελο, να διασαφηνίσει το σκοπό του νήματος, το οποίο προφανώς δεν προσφέρει, ως έχει, τίποτα...
Πολύ περισσότερο δε, τη στιγμή που τα αίσχη της σημερινής κυβέρνησης συζητούνται στο νήμα "που πάει η χώρα".

Αν θέλει να στοχεύσει/επικεντρωθεί σε κάποιο ειδικό θέμα (δημόσιος τομέας, προτάσεις για να βγούμε από τη κρίση κοκ) ας μας το πει... γιατί αρκετοί δυσκολευόμαστε ήδη να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις από ένα νήμα... φαντάσου να γίνουν και πολλά...

Δημητρη μην το τραβας τωρα και εσυ, αστο σε παρακαλω γιατι θα γινει της ποπης παλι εδω μεσα. Δ.Υ δεν ειναι ολοι το ιδιο. Μπορει εσυ να κανεις την δουλεια σου σωστα, αλλα αυτο που ειδα εγω πριν μερες σε δημαρχειο καλυτερα να μην πω τι εγινε εκει μεσα.-bye-

Φίλε μου δεν το τραβάω. Απλά κάνω χιούμορ όπως ο Κοκάρ πιο πάνω. Καμιά διάθεση αντιπαράθεσης.

Ούτε κατηγορώ επι παραδείγματι όλους τους λογιστές για κλέφτες, παρότι έχω δει πολλούς, ούτε όλους τους ταρίφες για ανάγωγους κλπ. Δεν κρίνω τον άνθρωπο από τη δουλειά που κάνει. Άλλωστε και εγώ έχω κάνει διάφορες. Ο κολλητός μου είναι οικοδόμος και ο κουμπάρος μου Αλβανός σερβιτόρος.

Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου ολοκληρώνεται πολύ πριν επιλέξει επάγγελμα. Σε λίγο θα ακούμε και για γονίδια Δ/Υ, λογιστών, φορτηγατζήδων κλπ.

Μακριά από μένα ισοπεδωτικές στερεοτυπικές λογικές. Άλλωστε δεν άνοιξα ποτέ κανένα νήμα που να εξαπολύει μύδρους για καμιά κατηγορία εθνική, φυλετική, εργαζομένων, κλπ. Αυτά αφορούν μικρόνοες οπαδούς ναζιστικών θεωριών.

Last edited:
Φίλε μου δεν το τραβάω. Απλά κάνω χιούμορ όπως ο Κοκάρ πιο πάνω. Καμιά διάθεση αντιπαράθεσης.

Ούτε κατηγορώ επι παραδείγματι όλους τους λογιστές για κλέφτες, παρότι έχω δει πολλούς, ούτε όλους τους ταρίφες για ανάγωγους κλπ.

Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου ολοκληρώνεται πολύ πριν επιλέξει επάγγελμα. Σε λίγο θα ακούμε και για γονίδια Δ/Υ, λογιστών, φορτηγατζήδων κλπ.

Μακριά από μένα ισοπεδωτικές στερεοτυπικές λογικές. Άλλωστε δεν άνοιξα ποτέ κανένα νήμα που να εξαπολύει μύδρους για καμιά κατηγορία εθνική, φυλετική, εργαζομένων, κλπ. Αυτά τα αφήνω σε μικρόνοες οπαδούς ναζιστικών θεωριών.
Ναι βρε το καταλαβα για αυτο ειπα και εγω της ποπης. :grinning-smiley-043αλλα ο Παντελης βρε το ειδε απο την αλλη πλευρα:BDGBGDB55::SFGSF8:

Δεν υπαρχει Δημοσια διοικηση. Ομως το front end ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι. Οταν καποιοι απο εμας ταλαιπωρουνται στην εφορια π.χ δε τα βαζουν με τον υπουργο οικονομικων, οπως και αν μας ταλαιπωρησει η vodafone στην υπαλληλο φωναζουμε. Εδω μεταφραζεται καθε κριτικη στους δημοσιους υπαλληλους σε αθωωση των αλλων παραμετρων που μας εφεραν στο χαλι που ειμαστε σημερα. Και μεσα απο αυτη τη νοοτροπια στο τελος παει να βγει οτι εχουμε παραγωγικο δημοσιο.

Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες....

Αυτή η λογική "της σημερινής κυβέρνησης" είναι κατά τη γνώμη μου αποπροσανατολιστική και επικίνδυνη! Θα οδηγήσει κάποιους κοντόφθαλμους σε οποιαδήποτε άλλη "λύση", αγνοώντας τα δεινά που επέφεραν οι προηγούμενες και συσσωρεύονταν όλα αυτά τα χρόνια...
Μία και μοναδική πολιτική ακολουθήθηκε χρόνια τώρα!!!

Δεν με ενδιαφέρει η χαριστική βολή αλλά το εκτελεστικό απόσπασμα!

Παρακαλώ τον Ευάγγελο, να διασαφηνίσει το σκοπό του νήματος, το οποίο προφανώς δεν προσφέρει, ως έχει, τίποτα...
Πολύ περισσότερο δε, τη στιγμή που τα αίσχη της σημερινής κυβέρνησης συζητούνται στο νήμα "που πάει η χώρα".

Αν θέλει να στοχεύσει/επικεντρωθεί σε κάποιο ειδικό θέμα (δημόσιος τομέας, προτάσεις για να βγούμε από τη κρίση κοκ) ας μας το πει... γιατί αρκετοί δυσκολευόμαστε ήδη να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις από ένα νήμα... φαντάσου να γίνουν και πολλά...

Ετσι και αλλοιώς πήρε εντελώς άλλη τροπή το νήμα απο αυτήν που σκεφτόμουνα, διαστρεβλώθηκε τελείως, οπότε αυτό που λές είναι το λιγότερο. Σου έγραψα και πριν κάθε απόφαση και κάθε νόμος έχει όνομα και υπογραφές, ποιός έχει το κουράγιο να καθήσει και να αξιολογήσει-κοστολογήσει και να αναλάβει μια επιτροπή ειδικών και αδιάφθορων να αποδείξει ποιοί, πού, πότε και πως διεπράχθη το διαρκές έγκλημα. Αν ζούσα σε άλλη χώρα θα το προχωρούσα και παραπάνω και θα έφτιαχνα επιτροπή που θα μελετούσε όλους τους προεκλογικούς λόγους και εξξαγγελίες και ότι δεν έγινε στην κρεμάλα. Το θέλει ο λαός; μπορεί να το κάνει και αυτός χωρίς εξεταστικές απο την Βουλή και πράσινα άλογα.

Οσο για το επίμαχο ζήτημα των Δ.Υ. το νόημα ήταν, μην τους κρατάς σε ομηρία -και κάποιους τους δίνεις και άλλοθι- με απολύσεις, εφεδρείες και τα συναφή, για 30.000, όχι θα απολύσω αυτούς, όχι τους δεινα, οχι αυτοί θα είναι όχι οι άλλοι, όχι πράσινποι όχι μπλέ, σπεκουλες με επαγγελματικές ομάδες με ηλικιακές ομάδες κλπ διώξτους τώρα όλους (τους 30.000 με μιας) και άσε το δημόσιο να δουλέψει. Μην μου πείτε ότι μόνο εγώ βλέπω το δημόσιο να μην δουλεύει.

Και ειλικρινά δεν κατανοώ που στην ευχή εμπλέκονται οι εκπαυδευτικοί, ένστολοι και υγεία.

Και τέλος με το μισθολόγιο, έγινε οκλόκληρος χαμός με το ενιαίο, θα χάσουμε τόσα, θα μας κόψει τόσα, δεν υπήρχε Δ.Υ. που να μην είχε υπολογίσει σύμφωνα με κάποιο σενάριο το πόσα θα χάσει και πήγαινες για επιστροφή ΦΠΑ και δεν σε κοιτούσε καν, όχι να το παραλάβει κιόλας κλπ. Και στο τέλος βγαίνει το αστέρι μας και λέει ότι όλο αυτό θα επηρρεάσςει μόνο τα ρετιρέ και θα τους φέρει όλους στα 2.000,00. Ε δεν αγανακτείς και λές ότι είναι να κάνεις κάντο μην διαρρέεις φήμες και άστους επιτέλους να δουλέψουν και μηνξ τους τρομοκρατείς. Και μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια κάθε μέρα με δημόσιες υπηρεσίες συναλλάσσομαι και σε κάμποσες πόλεις.

Αυτό ήταν το νόημα, δλδ ως προς τον χειρισμό της κατάστασης και όχι απόδοσης ευθύνης σε κάποιους και απαλλαγής σε άλλους, οι ευθύνες είναι διαχρονικές και το έγκλημα διαρκές. Και όχι φυσικά να απολύσει όλους τους Δ.Υ. ή για το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μόνο οι Δ.Υ. και να στιγματίσει τους μεν και να βγάλει λάδι τους δε.

<Ιατρικες> γνωματευσεις ακουω πολλες και ενδιαφερουσες για την παθογενεια του ελληνικου κρατους,θεραπειες που να ειναι ρεαλιστικες δεν ακουω.Το μονο ρεαλιστικο που νοιωθω ,ειναι την εξοντωση που υφισταται η μεγαλη πλειονοτητα των κατοικων αυτης της χωρας απο τα μετρα χωρις αυριο,που λαμβανονται

Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Ετσι και αλλοιώς πήρε εντελώς άλλη τροπή το νήμα απο αυτήν που σκεφτόμουνα, διαστρεβλώθηκε τελείως, οπότε αυτό που λές είναι το λιγότερο. Σου έγραψα και πριν κάθε απόφαση και κάθε νόμος έχει όνομα και υπογραφές, ποιός έχει το κουράγιο να καθήσει και να αξιολογήσει-κοστολογήσει και να αναλάβει μια επιτροπή ειδικών και αδιάφθορων να αποδείξει ποιοί, πού, πότε και πως διεπράχθη το διαρκές έγκλημα. Αν ζούσα σε άλλη χώρα θα το προχωρούσα και παραπάνω και θα έφτιαχνα επιτροπή που θα μελετούσε όλους τους προεκλογικούς λόγους και εξξαγγελίες και ότι δεν έγινε στην κρεμάλα. Το θέλει ο λαός; μπορεί να το κάνει και αυτός χωρίς εξεταστικές απο την Βουλή και πράσινα άλογα.

Οσο για το επίμαχο ζήτημα των Δ.Υ. το νόημα ήταν, μην τους κρατάς σε ομηρία -και κάποιους τους δίνεις και άλλοθι- με απολύσεις, εφεδρείες και τα συναφή, για 30.000, όχι θα απολύσω αυτούς, όχι τους δεινα, οχι αυτοί θα είναι όχι οι άλλοι, όχι πράσινποι όχι μπλέ, σπεκουλες με επαγγελματικές ομάδες με ηλικιακές ομάδες κλπ διώξτους τώρα όλους (τους 30.000 με μιας) και άσε το δημόσιο να δουλέψει. Μην μου πείτε ότι μόνο εγώ βλέπω το δημόσιο να μην δουλεύει.

Και ειλικρινά δεν κατανοώ που στην ευχή εμπλέκονται οι εκπαυδευτικοί, ένστολοι και υγεία.

Και τέλος με το μισθολόγιο, έγινε οκλόκληρος χαμός με το ενιαίο, θα χάσουμε τόσα, θα μας κόψει τόσα, δεν υπήρχε Δ.Υ. που να μην είχε υπολογίσει σύμφωνα με κάποιο σενάριο το πόσα θα χάσει και πήγαινες για επιστροφή ΦΠΑ και δεν σε κοιτούσε καν, όχι να το παραλάβει κιόλας κλπ. Και στο τέλος βγαίνει το αστέρι μας και λέει ότι όλο αυτό θα επηρρεάσςει μόνο τα ρετιρέ και θα τους φέρει όλους στα 2.000,00. Ε δεν αγανακτείς και λές ότι είναι να κάνεις κάντο μην διαρρέεις φήμες και άστους επιτέλους να δουλέψουν και μηνξ τους τρομοκρατείς. Και μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια κάθε μέρα με δημόσιες υπηρεσίες συναλλάσσομαι και σε κάμποσες πόλεις.

Αυτό ήταν το νόημα, δλδ ως προς τον χειρισμό της κατάστασης και όχι απόδοσης ευθύνης σε κάποιους και απαλλαγής σε άλλους, οι ευθύνες είναι διαχρονικές και το έγκλημα διαρκές. Και όχι φυσικά να απολύσει όλους τους Δ.Υ. ή για το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μόνο οι Δ.Υ. και να στιγματίσει τους μεν και να βγάλει λάδι τους δε.
Κύριε Κυρίτση έχετε καταλάβει ότι γράφετε για ανθρώπους?Για οικογένειες?
Δηλαδή αν τους διώξει θα δουλεύει το δημόσιο?

έλεος πια ρε παιδιά με τους Δ.Υ.
δηλαδή για το ότι κτύπησε το καράβι στην ξέρα φταίει ο μούτσος και όχι ο καπετάνιος?
για τους Δ.Υ.(βλέπε μεγαλοεργολάβους δημοσίων έργων, προμηθευτές του δημοσίου κλπ) γιατί δεν μιλάει κανένας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

οι ευθύνες είναι διαχρονικές και το έγκλημα διαρκές. Και όχι φυσικά να απολύσει όλους τους Δ.Υ. ή για το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μόνο οι Δ.Υ. και να στιγματίσει τους μεν και να βγάλει λάδι τους δε.

ΟΚ φίλε προσωπικά εμένα αυτό μου αρκεί.

Έτσι μπορεί να υπάρξει μια κοινή βάση συζήτησης, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.

Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

δηλαδή για το ότι κτύπησε το καράβι στην ξέρα φταίει ο μούτσος και όχι ο καπετάνιος?
για τους Δ.Υ.(βλέπε μεγαλοεργολάβους δημοσίων έργων, προμηθευτές του δημοσίου κλπ) γιατί δεν μιλάει κανένας?
Γιατί αυτούς δεν τους φτάνουμε με τίποτα και ούτε μπορούμε να τους πάρουμε στον πάτο μαζί μας.

Στο καραβι επικρατει δικτακτορια φιλε μου,και εκει φταιει παντα ο καπετανιος.

Το θεμα, ειναι οτι στην περιπτωση μας δεν εχουμε καπετανιο, η μαλλον ο καπετανιος, ειναι ο μουτσος...

Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Γιατί αυτούς δεν τους φτάνουμε με τίποτα και ούτε μπορούμε να τους πάρουμε στον πάτο μαζί μας.
μου φαίνεται ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι οπαδοί του ΚΙΣΜΕΤ.....

Στο καραβι επικρατει δικτακτορια φιλε μου,και εκει φταιει παντα ο καπετανιος.

Το θεμα, ειναι οτι στην περιπτωση μας δεν εχουμε καπετανιο, η μαλλον ο καπετανιος, ειναι ο μουτσος...

δηλαδή τώρα μας φταίει η δημοκρατία?

attachment.php

Attachments

• pic07341.jpg
    pic07341.jpg
    82.5 KB · Views: 133
Δημοκρατια εχουμε ?

Επειδή με ρωτάς θα σου πω
Δικτατορία έχουμε και μάλιστα οικονομική ή όπως λένε μερικοί δικτατορία των αγορών.
Άρα, όπως λές και συ, στη δικτατορία φταίει ο καπετάνιος ή οι καπεταναίοι και όχι ο μούτσος.
γιαυτό δεν πρέπει να μπαίνουμε στο παιχνίδι τους κατηγορώντας ο ένας τον άλλο.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν βάζουν φωτιά στο σπίτι του γείτονα(βλέπε Δ.Υ., φορτηγατζήδες κλπ) πρέπει να πάμε όλοι ενωμένοι να την σβήσουμε γιατί θα έρθει και η σειρά μας.
Το ¨διαίρει και βασίλευε¨ η εγχώρια και η παγκόσμια χούντα το αναγάγει σιγά σιγά στην μονάδα, στο άτομο εκφυλίζοντας θεσμούς, αξίες και ότι άλλο μπορεί να ενώσει τον κόσμο.
Άρα το ζουμί βρίσκεται στο ρητό ¨η ισχύς εν τη ενώσει¨ και όσο νωρίτερα το εμπεδώσουμε τόσο καλύτερα για μας