H Xiaomi παρουσιάζει την YI-M1 MFT Mirrorless (απο την Divitec στην Ελλάδα )

Re: H Yi Technology παρουσιάζει μία κάμερα MFT

Είμαι ήδη εντυπωσιασμένος από το κινητό μου και το band, για την κάμερα θα τα πούμε όταν έρθει... :chinese::coool:

Η αλήθεια είναι ότι άμα μάθεις στο 5axis ibis δύσκολα συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο...είναι πλέον must have όταν κοιτάζω μηχανές....
Κατά τα άλλα μια χαρά μηχανούλα η YI...να δούμε και πως θα παει σε πώλησεις...

to m4/3 γι αυτο εγινε γνωστο κυριως Παναγιωτη (και για το μεγεθος των φακων του).

Και ειδικα στο βιντεο ειναι απαραιτητο (οταν οι περισσοτεροι φακοι του συστηματος ειναι χωρις IS).
Σε αλλα συστηματα που υπαρχουν πολλοι φακοι με IS δεν ειναι τοσο απαραιτητο....

Και 4Κ Video
https://www.youtube.com/watch?v=UdVVnlrXKbI
Και όλα τα λεφτά το σχόλιο από κάτω
that's the whole reason I purchased this.. the Yi 4K had about 5 updates in the first few days of my use that fixed the majority of my issues.. Yi seems to want to be a leader in the camera market so I have faith they will fix these video issues soon! i purchased mine mainly for photos and so far very pleased with the photos.

Αυτές είναι τιμές και προβλέπω και άλλη πτώση σύντομα.
Αντε να μαζεύονται και οι άλλες εταιρίες που πήγαν στα ύψη τις τιμές.

Ένας παράγων που δεν έχουμε βάλει στο παιχνίδι για την συγκεκριμένη είναι οι... χακεριές! Παραδοσιακά όλα τα προϊόντα της εταιρείας γίνονται αντικείμενα "έρευνας" από πολλούς και διαφόρους, κυρίως Ρώσους, Ινδούς, και λοιπούς "κουλούς", οι οποίοι κάνουν διάφορα μαγικά τα οποία μετά παραλαμβάνουν οι ανά τον κόσμο πιστοί (Άγγλοι - Γάλλοι - Πορτογάλλοι, Έλληνες κ.λ.π.) και τα μεταφράζουν - προσαρμόζουν κατά το δοκούν. Οπότε αν και όταν την πιάσουν στα χεράκια τους περιμένετε να δείτε "πράματα και θάματα"...

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.
Πάντως το νέο μου Xiaomi κινητό σήμερα μπαίνει στο αεροπλάνο.
Ίσως η καλύτερη vfm εταιρία παγκοσμίως.

Το δικό μου είναι μαζί μου εδώ και 2 μήνες, και έχει ελληνική ρομ, με έξτρα πείραγμα από συμφορουμήτη στο myphone.gr + xposed με διάφορα modules... Αλλά ας μην συνεχίσουμε, γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος.

Εντός είμαστε.
Οι φωτογραφικές έχουν καταντήσει κινητά.
Πάντως κάποιες πατέντες έχει πάρει η Yi.
Τα αρχεία της μου φέρνουν λίγο από olympus.

Σίγουρα θα δούμε αρκετά ''πειράγματα'' για την συγκεκριμένη μηχανή, και σίγουρα θα δούμε πολλά πράγματα από την Xiaomi, με το καλημέρα μας έδωσε 4k και 20mp αισθητήρα σε m4/3....αν μην τι άλλο είναι ένας νέος παίκτης που το παρελθόν έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει.....από όσο έχω διαβάσει ήδη έχουν αρχίσει και εμφανίζονται update για την μηχανή προσθέτοντας και διορθώνοντας πράγματα....

Απάντηση: H Yi Technology παρουσιάζει μία κάμερα MFT

Μια χαρά την βλέπω.
Χώρια που Leicoφέρνει αρκετά και μ'αρέσει!:2thumb22sup:

Πάντως οι Κινέζοι το έχουν πάρει σοβαρά, βλέπω τους Laowa να είναι καλύτεροι απο τους αντίστοιχους Samyang, είδικά ο 12άρης με σχεδόν μηδενική παραμόρφωση είναι αστέρι!