H6700 VS H6500 VS 6400

Re: Απάντηση: Re: H6700 VS H6500 VS 6400

ισχυουν κ οι ατοκες δοσεις?ειμαι λιγο πλεονεκτης...χαχα

Εάν κάνεις και επέκταση εγγύησης άλλα 3 χρόνια (σύνολο 5) σου κάνουν 30 άτοκες. Έτσι έκανα εγώ (μου ανέφερε μάλιστα ο πωλητής ότι θα μπορούσε να γίνει έτσι).

Τελικά πηρα την 55 h6700 γιατι απο 1600 μου βγήκε ........1000 ( προσφορα& πούλημα την παλιά ) . Πολλές δυνατότητες αλλά θα ήθελα την βοηθεια σας για περαιτέρω ρυθμίσεις της εικόνας .

Πολύ καλή τιμή , δες και στα νήματα των "αδερφών" H6400 και H6500 μήπως βρεις τίποτα ρυθμίσεις (αν και η αντιγραφή τους δεν σημαίνει και εγγυημένο αποτέλεσμα).

Re: Απάντηση: H6700 VS H6500 VS 6400

Τελικά παρέλαβα το Σάββατο την 55Η7000. Ευχαριστώ αρχικά όλους για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που πήρα εδώ μέσα αν και δεν σταματάει εδώ . Αρκετά μεγάλη αν και την συνηθίζω σιγά σιγά, μιά και για 1,5 χρόνο έβλεπα σε μία 25αρα .Φυσικά λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω ανακαλύψει τα καλούδια της ακόμη αλλά θα γίνει λίαν συντόμως και με την βοήθεια σας .Κάθε πρόταση και πληροφορία δεκτή πιθανότατα σε νέα ενότητα .

Με γειά, καλοθέατη και απροβλημάτιστη. Πιστεύω μία από τις πολύ καλές επιλογές για φέτος.

Re: Απάντηση: H6700 VS H6500 VS 6400

Τελικά παρέλαβα το Σάββατο την 55Η7000. Ευχαριστώ αρχικά όλους για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που πήρα εδώ μέσα αν και δεν σταματάει εδώ . Αρκετά μεγάλη αν και την συνηθίζω σιγά σιγά, μιά και για 1,5 χρόνο έβλεπα σε μία 25αρα .Φυσικά λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω ανακαλύψει τα καλούδια της ακόμη αλλά θα γίνει λίαν συντόμως και με την βοήθεια σας .Κάθε πρόταση και πληροφορία δεκτή πιθανότατα σε νέα ενότητα .

καλοθεατη και θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις(και οχι μονο τα καλα)

Παιδια καινουργιος στο φορουμ και εχω μια ερωτηση. Τηλεοραση 48 ή 50 ιντσων? Μιλάω γαι την samsung H6400AWXXH. Καμιά συμβουλή?

Παιδια καινουργιος στο φορουμ και εχω μια ερωτηση. Τηλεοραση 48 ή 50 ιντσων? Μιλάω γαι την samsung H6400AWXXH. Καμιά συμβουλή?

Πως να απαντήσεις έτσι σε μιαμτετοια ερώτηση ; Εξαρτάται από την διαφορα της τιμής.
Αλλιως δεν είναι και τόσο δραματικα τα πράγματα...
εγω πάλι, παρηγγειλα την 6410 που δεν έχει 50αρα και έτσι έλυσα τον πονοκέφαλο των ιντσών

Αρχικά δε μας λες και την απόσταση που θα βλέπεις, αλλά όπως και να έχει οι δύο ίντσες διαφορά που σε προβληματίζουν δε θα κάνουν το πρόβλημα στη θέαση, κυρίως για τις περισσότερες μιλώ, τις +2.
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τουλάχιστον εδώ μέσα αλλά και από άλλους εκτός που γνωρίζω, κανένας μα κανένας δε μετάνιωσε που πήρε μεγαλύτερη από αυτή που στην αρχή είχε ή έλεγε να αγοράσει, ενώ αντίθετα σχεδόν όλοι από όσους μπορούσαν να πάρουν μεγαλύτερη από αυτή που τελικά πήραν, το μετάνιωσαν.
Αν λοιπόν η τσέπη σου το << αντέχει >> οι περισσότερες ίντσες όπως και να έχει, πάντα είναι καλύτερα για θέαση, χωρίς να φτάνουμε και σε πάρα πολύ υπερβολικές καταστάσεις βέβααι.

Αρχικά δε μας λες και την απόσταση που θα βλέπεις, αλλά όπως και να έχει οι δύο ίντσες διαφορά που σε προβληματίζουν δε θα κάνουν το πρόβλημα στη θέαση, κυρίως για τις περισσότερες μιλώ, τις +2.
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τουλάχιστον εδώ μέσα αλλά και από άλλους εκτός που γνωρίζω, κανένας μα κανένας δε μετάνιωσε που πήρε μεγαλύτερη από αυτή που στην αρχή είχε ή έλεγε να αγοράσει, ενώ αντίθετα σχεδόν όλοι από όσους μπορούσαν να πάρουν μεγαλύτερη από αυτή που τελικά πήραν, το μετάνιωσαν.
Αν λοιπόν η τσέπη σου το << αντέχει >> οι περισσότερες ίντσες όπως και να έχει, πάντα είναι καλύτερα για θέαση, χωρίς να φτάνουμε και σε πάρα πολύ υπερβολικές καταστάσεις βέβααι.
Ρωταω απο πλευράς εικόνας. Η αποστασή μου ουτως ή άλλως ειναι ιδανική για 50αρα (3,5-4) μέτρα. Εχει κάποια απο τις 2 ευαισθησία? γιατί καπου διάβασα οτι καλύτερα 48 παρά 50αρα διότι είναι πιο ευαίσθητες οι 5αρες.

Σε τέτοιες αποστάσεις πας στα 55
ΔΕΝ έχω ακούσει τίποτα για διαφορά ποιότητας κτλ αναλόγως μεγέθους... απλά σε μεγαλύτερη οθόνη από κάποιο σημείο και μετά φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες..
στα 3.5 μέτρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 55 ολα τα άλλα είναι χαζομάρες..

η 55αρα είαν ΠΟΛΥ κοντά στην τιμή της 50αρας...
εσύ μάλλον ψωνίζεις από κοτσόβολο.. εχει λογική όταν θες να αγοράσεις και εξτρα εγγύηση που προσωπικά θεωρώ πολυ σημαντική..

κάνε ένα skroutz search ή δες και εκτός αυτού, θα βρεις την 55 στο χιλιάρικο κοντα.. το mediamarkt την είχε νομίζω προσφορά στα 1000.
Είναι η μέρα με την νύχτα...

Πάντως για 2 ίντσες εάν είναι η διαφορά, προτιθεσαι να καταβάλεις κοντά στα 200 ευρώ?? ευρώ και ίντσα?? χμμμμμ
κράτα τότε τα λεφτά σου και πάρε μια 48αρα... κοντά στα 800. Μια χαρά είναι...

Last edited:
Ρωταω απο πλευράς εικόνας. Η αποστασή μου ουτως ή άλλως ειναι ιδανική για 50αρα (3,5-4) μέτρα. Εχει κάποια απο τις 2 ευαισθησία? γιατί καπου διάβασα οτι καλύτερα 48 παρά 50αρα διότι είναι πιο ευαίσθητες οι 5αρες.
4 μέτρα μάλλον ιδανική θα έλεγα 65" για hd υλικό.Οι 50" είναι για 2,5 μέτρα max.

για αλλους ειναι θεμιτο ενα auo για αλλους ενα σαμμυ.Παλιοτερα δεν το συζητουσες για auo.Τωρα μικρες οι διαφορες.Για πιο ασφαλη συμπερασματα τωρα οι 2 f6500 που μετρησε o jl που ειχανε auo panel τα πηγαιναν περιφημα και σε θεμα clouding

Πάντως κι εγώ σε απόσταση θέασης 3,8-4 m σκεφτόμουν 50άρα για τον όγκο της, η γυναίκα μου (!) όταν τις είδε και τις 2 στο μαγαζί από την απόσταση που θα βλέπουμε μου είπε 55. Πήρα την 55άρα, την τοποθέτησα στην θέση της, την ανοίξαμε και ρωτήσαμε ο ένας τον άλλο πως μας φαινόταν. Και οι δύο είπαμε αμέσως "πολύ μεγάλη" αλλά ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που το είπαμε. Έκτοτε λέμε "πολύ ωραία" μόνο... :flipout:

Πάλι καλά που δε λέτε το σωστό : μικρή είναι που να πάρει η ευχή στα 4μ. χα!χα!χα!
Πάντως η γυναίκα σου, ευτυχώς για σένα τυχερέ, ανήκει στις εξαιρέσεις.