HAFLER Pure Class A Series 915

GEORGE PAPAS

Senior Member
18 June 2006
530
Πωλειται ο αγαπημενος μου προ,πληρως αναβαθμισμενος απο χρυσοχερη μαστορα.Μηχανημα για πολυωρες ακροασεις και πολυ ευχρηστο.
(πυκνωτες ELNA for audio,starget,ποτενσιομετρο ALPS,OP AMP στον ενισχυτη ακουστικων και καλυτερο καλωδιο ρευματος).
Ο λογος που πωλειται ειναι οτι θελω πραγματικα να τον χαρει καποιος αλλος.
Εδω και μισο χρονο τωρα ειμαι εθισμενος στον ηχο του OPA 627...

Τηλ. 23310-73176 και 6973239873

ναι είναι μιά εκδοχή και αυτή.
Πες μας κι όλας...

Ο Hafler θα ταξιδεψει αυριο στην Ξανθη,στον Mr Τσαμπαζης.Ενδιαμεσα θα κανει μια σταση και στου Mr Κακαλιος!

Καμμιά άποψη αν θα ταίριαζε με τον μπέρυ και τα spendor?
Εσείς οι "καλοί" είστε και μακρυά ρε για να τα ακούγαμε...:chinscratch:

Ο Haflerάκος βρίσκεται στο σπίτι μου από χθες.

Ήταν που ήταν πολύ καλό κομμάτι, τα πειράγματα που του έκανε ο ιδιοκτήτης του τον απογείωσαν τελείως.

Πρόκειται για πολύ μουσικό προενισχυτή, μη σας ξεγελάει η χαμηλή του τιμή. Στέκεται άνετα σε θηρία πολύ ακριβότερα.
Η αποκορύφωση για μένα (όταν τον είχα και σκεφτόμουν να τον αλλάξω) ήταν η σύγκριση που του έκανα με τον Cary SLP98.
Κάποια στοιχεία του hafler ήταν καλύτερα από τον Cary. Συνολικά ο Cary ήταν καλύτερος αλλά όχι τόσο που να δικαιολογεί τη διαφορά.

Επειδή όλα είναι θέμα γούστου, αν ήταν να περιγράψω τον προ αυτόν θα έλεγα ότι έχει πολύ καλά πρίμα, με "αέρα" γύρω από τα όργανα (σου μεταφέρει εύκολα την ατμόσφαιρα της ηχογράφησης.
Γενικά είναι πολύ καθαρός χωρίς να στερείται μουσικότητας.
Σε σύγκριση με τον λαμπάτο μου προ το μόνο του μειονέκτημα είναι η κάπως υποτονική μεσαία περιοχή του, αλλά ίσως κάποιος να πει αντίστοιχα ότι ο λαμπάτος μου έχει τονισμένη μεσαία.

Ταιριάζει πολύ καλά με τρανζιστοράτους τελικούς, αφού τον δοκίμασα με τον Coda και τον μπέρι και τους διεγείρει θαυμάσια (για τον φίλο McZab που ρώτησε)

Όταν τον είχα πάρει τον είχα προτιμήσει από τον φθηνό προ της TagMclaren, τον Nad116. Στα αυτάκια μου ήχησε καλύτερα και από τον MBL του Έκτορα, και τον Electrocompaniet EC4.7 και EC4 anniversary που έθεταν ένα "πέπλο" στο πρόγραμμα.

Σε γενικές γραμμές έχει μεγάλο ήχο, αυτό είναι βέβαιο.

Τυχερός αυτός που θα τον πάρει.

ΥΓ:έχω και κάτι φωτό, θα τις βάλω εδώ το απόγευμα.

αααα τι θυμήθηκα τώρα....

Πάνε και συ στην diy να θυμηθείς κι άλλα....

@mczab χωρίς να θέλω με κανένα τρόπο να παρέμβω, νομίζω ότι δεν θα χάσεις...

Κακαλιός Στέργιος said:
και δυο φωτό:

Ωπ! Διαλιέχτε! Έχω καλό πράμα! Και Sugden και Hafler και UR Mystery και Croft και MBL και Ελεκτροκουμπάνιετ!

Πως κατορθώνεις και τους μαζεύεις στο άψε-σβύσε Στέργιο! Είσαι καλό παιδί και δε σου χαλάν χατήρι! -bye-

Δ. Παναγιωτίδης said:
αααα τι θυμήθηκα τώρα....

Πάνε και συ στην diy να θυμηθείς κι άλλα....

@mczab χωρίς να θέλω με κανένα τρόπο να παρέμβω, νομίζω ότι δεν θα χάσεις...

Είμαι σχεδόν σίγουρος...Άμα δεν παρέμβει και κανένας πώς θα βγάλουμε άκρη...?:grinning-smiley-043
Το θέμα είναι ότι πρέπει πρώτα να φύγει είτε ο Rotel είτε ο Primo για να προχωρήσουμε...

Απάντηση: Re: HAFLER Pure Class A Series 915

tsoulfas panagiotis said:
Παιδια πωλειται προ electrocompaniet?Ποιος?Με ενδιαφερει...

Δε ξέρω αν ενθυμούμαι καλά, αλλά νομίζω ότι ο Πέτρος ο Νικολαϊδης πουλάει τον 4.7 του.

Στείλε του ένα pm.

Στεργιο επειδη θα ειμαι off line σημερα,μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις σε μυνημα ενα τηλ. επικοινωνιας του κ.Νικολαιδη?Το νουμερο μου ειναι 6938103010.Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

Αμ δεν τον εχετε ακουσει τον Hafler,γι αυτο και τον εχω ακομα εγω!
Ακουγεται πολυ καλυτερα απο προ πολλαπλασιας τιμης.
Μαλλον η χαμηλη τιμη που τον δινω αποτελει ανασταλτικο παραγοντα για την αγορα του.Αραγε αν τον ανεβαζα στα 500 ευρω θα πουλιοταν πιο γρηγορα;
Κραταω την αρχικη τιμη-350 ευρω-και το επομενο Σαββατοκυριακο που θα κατεβω στην εκθεση Hi-End,θα τον εχω μαζι μου.
Οι τρεις φιλοι που ενδιαφερθηκαν,μπορουν να τον δουν και να τον ακουσουν!
Επισης οσοι ενδιαφερεστε για σοβαρο προ και ειστε αναποφασιστοι,ακουστε τον...μαλλον θα εκπλαγειτε!