Ο Haflerάκος βρίσκεται στο σπίτι μου από χθες.
Ήταν που ήταν πολύ καλό κομμάτι, τα πειράγματα που του έκανε ο ιδιοκτήτης του τον απογείωσαν τελείως.
Πρόκειται για πολύ μουσικό προενισχυτή, μη σας ξεγελάει η χαμηλή του τιμή. Στέκεται άνετα σε θηρία πολύ ακριβότερα.
Η αποκορύφωση για μένα (όταν τον είχα και σκεφτόμουν να τον αλλάξω) ήταν η σύγκριση που του έκανα με τον Cary SLP98.
Κάποια στοιχεία του hafler ήταν καλύτερα από τον Cary. Συνολικά ο Cary ήταν καλύτερος αλλά όχι τόσο που να δικαιολογεί τη διαφορά.
Επειδή όλα είναι θέμα γούστου, αν ήταν να περιγράψω τον προ αυτόν θα έλεγα ότι έχει πολύ καλά πρίμα, με "αέρα" γύρω από τα όργανα (σου μεταφέρει εύκολα την ατμόσφαιρα της ηχογράφησης.
Γενικά είναι πολύ καθαρός χωρίς να στερείται μουσικότητας.
Σε σύγκριση με τον λαμπάτο μου προ το μόνο του μειονέκτημα είναι η κάπως υποτονική μεσαία περιοχή του, αλλά ίσως κάποιος να πει αντίστοιχα ότι ο λαμπάτος μου έχει τονισμένη μεσαία.
Ταιριάζει πολύ καλά με τρανζιστοράτους τελικούς, αφού τον δοκίμασα με τον Coda και τον μπέρι και τους διεγείρει θαυμάσια (για τον φίλο McZab που ρώτησε)
Όταν τον είχα πάρει τον είχα προτιμήσει από τον φθηνό προ της TagMclaren, τον Nad116. Στα αυτάκια μου ήχησε καλύτερα και από τον MBL του Έκτορα, και τον Electrocompaniet EC4.7 και EC4 anniversary που έθεταν ένα "πέπλο" στο πρόγραμμα.
Σε γενικές γραμμές έχει μεγάλο ήχο, αυτό είναι βέβαιο.
Τυχερός αυτός που θα τον πάρει.
ΥΓ:έχω και κάτι φωτό, θα τις βάλω εδώ το απόγευμα.