HAIRSPRAY

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Να βαλω μια παρενθεση και απλα να αναφερω οτι το Αθηνοραμα(το οποιο διακρινεται για τη "δυσκολια" στο να βαζει πανω απο 2 αστερακια) εβαλε στη συγκεκριμενη ταινια τρια αστερια.Φυσικα η ταινια "πηρε" αρκετα καλες κριτικες και απο το imdb οπως και απο το περιοδικο cinema(3/5).Δεν ειναι φυσικα τα "αστερακια" που κανουν μια ταινια καλη ομως οταν μαζευονται αρκετα και απο πολλους ισως και να σημαινει κατι.
Οι φρασεις του τυπου :"θα πρέπει να είσαι άρρωστος για να σου αρέσει αυτό το τερατούργημα" ειναι εντελως αστοχες και σιγουρα δε δειχνουν αντικειμενικοτητα σε θεματα "κριτικης".
Κι εσύ δεν κατάλαβές τον το μήνυμα μου και σου ζητώ συγγνώμη , αλλά όπως θα είδες παραπάνω οι εκφράσεις μου ήταν καθαρά για να πειράξω τον Δημήτρη που μάλιστα πριν το ανεβάσω τον έπαιρνα και στο τηλέφωνο για να του πω να διαβάσει τι απάντησα στις προκλήσεις του για; Να γελάσουμε αλλά ήταν κλειστό .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Θα το σχολίαζα μέν,αλλά υποτίθεται οτι ο ´έμπειρος´έχει άλλη στάση..Ετσι δεν μάς μαθαίνουν στά φόρα???Ετσι δεν μάς λένε και εδώ???
Το ´πρέπει νάσαι άρρωστος για να σ´αρέσει αυτή η ταινία´παίρνει και άλλους η μπάλλα..
Από εσένα τουλάχιστον περίμενα να καταλάβεις ότι έκανα πλάκα κα δε είναι το στιλ μου να εκφράζομαι έτσι στα σοβαρά ιδικά για το σινεμά που υπερλατρεύω αλλά και για τους φίλους μου που ναι ρε είστε όλοι εσείς .

Από την Παρασκευή δεν είχα πρόσβαση καθώς έχω τον μικρό άρρωστο ( πραγματικά) και δυστυχώς δεν πρόλαβα να εξηγήσω σε όλους εσάς που παρερμηνεύσατε το σχόλιο μου . Με τον Δημήτρη που με στεναχώρησε τα είπαμε στο τηλέφωνο και η παρεξήγηση λύθηκε . Απ όλους τους υπόλοιπους ζητώ συγγνώμη και θα σας παρακαλέσω την επόμενη φορά που θα θελήσετε να επέμβετε θετικά η αρνητικά να ελέγξετε πιο παρατηρητικά αυτά που έχουν γραφτεί η τέλος πάντως πριν καταστρέψετε κάποιο θέμα αφήστε τουλάχιστόν να εξηγήσει αυτός που έγραψε το σκεπτικό του και μετά πυροβολείτε

Παιδια εμενα δεν με πειραξε που με ειπε ΑΡΩΣΤΟ ο κωστας ........αφου μου ψιλοαρεσουν κατι τετοιες ταινιες ..

διοτι ειμαι οντως αρωστος με πυρετο στο κρεβατι και με ποναει ο λαιμος μου ......... :flipout::flipout::flipout:

περαστικα στον μικρο !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Από εσένα τουλάχιστον περίμενα να καταλάβεις ότι έκανα πλάκα κα δε είναι το στιλ μου να εκφράζομαι έτσι στα σοβαρά ιδικά για το σινεμά που υπερλατρεύω αλλά και για τους φίλους μου που ναι ρε είστε όλοι εσείς .

Φυσικά και δέν είναι το στύλ σου και γι´αυτό μου έκανε εντύπωση..
Και επειδή απ´όσο έχω διαπιστώσει έχεις μιά σχέση αλληλοπειράγματος με τον Μήτσο,μού φάνηκε κάπως..Δεν κατάλαβα οτι η αναφορά ήταν μεταξύ σας.Φανηκε πιό συνολική.
Κώστα κανένα πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ για τίς διευκρινίσεις σου.

Εδώ που τα λέμε Σπύρο κι εμείς άρρωστοι είμαστε.
Αλλά μη φύγει παραέξω παρακαλώ...

Πάντως θα κοιτάξω να δω πρώτα την εκδοχή John Waters...

off-topic πάντως, ο άλλος ο διορισμένος που έχει καβαλήσει το καλάμι καλό θαταν απο εδώ και εμπρός να προσέχει πώς τοποθετείται γιατί διώχνει μέλη.
Φαινεται ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι τί είναι ένα φόρουμ...........
Τέλος εδώ,για να μήν χαλάσει άλλο το θέμα.

Re: Απάντηση: HAIRSPRAY

off-topic πάντως, ο άλλος ο διορισμένος που έχει καβαλήσει το καλάμι καλό θαταν απο εδώ και εμπρός να προσέχει πώς τοποθετείται γιατί διώχνει μέλη.
Φαινεται ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι τί είναι ένα φόρουμ...........
Τέλος εδώ,για να μήν χαλάσει άλλο το θέμα.

Τέλος τέλος αλλά φαίνεται αυτή η αγάπη είναι παθολογική (καθώς δεν ξεχνάτε πάντα να ασχοληθείτε με το πρόσωπο μου στο τέλος).

Θα σας στείλω λουλούδια και σοκολατάκια στου Αγίου Βαλεντίνου.

Μάκια!

ΥΓ Μην ανησυχείτε, δεν παρεξηγώ τους τρόπους σας γιατί ξέρω πως ο παράφορος έρωτας σε κάνει άλλον άνθρωπο.

ΥΓ 2 Μην μου παρεξηγιέστε και εσείς. Και εγώ σας αγαπώ και όποιος αγαπά παιδεύει.

Τέλος και από εμένα που δεν κατάλαβα με την μία την μπηχτή του Κώστα.
Αλλωστε τον έχω αποκαλέσει και εγώ πολλάκις άρρωστο στο παρελθόν αλλά ξεχνάω εύκολα τελευταία..

Κωστα no problem από μέρους μου.:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: HAIRSPRAY

Τέλος τέλος αλλά φαίνεται αυτή η αγάπη είναι παθολογική (καθώς δεν ξεχνάτε πάντα να ασχοληθείτε με το πρόσωπο μου στο τέλος).

Θα σας στείλω λουλούδια και σοκολατάκια στου Αγίου Βαλεντίνου.

Μάκια!

ΥΓ Μην ανησυχείτε, δεν παρεξηγώ τους τρόπους σας γιατί ξέρω πως ο παράφορος έρωτας σε κάνει άλλον άνθρωπο.

ΥΓ 2 Μην μου παρεξηγιέστε και εσείς. Και εγώ σας αγαπώ και όποιος αγαπά παιδεύει.

Παροδικό ειναι το φαινόμενο ,τών τελευταίων δέκα ημερών..
Δεν θα συνεχιστεί τό ´ενδιαφέρον´.
Ελπίζω και εσείς να μήν συνεχίσετε νά μάς δίνετε ανάλογες ευκαιρίες....
Τα σεβη μου.

Συμπέρασμα : θα πρέπει να είσαι άρρωστος για να σου αρέσει αυτό το τερατούργημα. -bye-

Kωστηηηηη,που εισαι?
εγω που ειμαι αρωστος με τα θριλερ,υπαρχει κατι στον οριζοντα?

ααα...ψηφισα κακη,ευτυχως δεν την ειδα σπιτι μου για να την εχω ενοικιασει εγω:p

Eιναι αποριας αξιο πως μερικοι επιμενουν να ψαχνουν με το ματογυαλι τυχον ατασθαλιες καποιου ( μιλω για την παρεξηγηση του Ιωαννου στην πλακιτσα του Ποτακιδη..) για να ξεβρακωσουν ενα ολοκληρο νημα γεμιζοντας το με προσωπικες κριτικες -ενω μπορουν καλλιστα να το κανουν αυτο σε ενα αλλο νημα οπως και επραξαν αργοτερα-.

Θελει σοφια για να το κανει καποιος με αυτην τη μορφη τελικα αυτο η εχει να κανει με τα φεγγαρια και τους κυκλους του?

Επισης θα προτεινα ολα τα "παρατραγουδα" να μεταφερονται σε ειδικο χωρο.

Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο οταν καποιος θελει να διαβασει για το HAIRSPRAY ας πουμε να πρεπει να διαβαζει μαζι και τα αποκρυφα μιας λανθανουσας ερωτικης ελξης :flipout::flipout:

ΥΓ
Και κατι για τους περιστασιακους συνηγορους.
Οι Ιωαννου Ποταξ εχουν μια πορεια και μια ιδιαιτερη εκφορα των αποψεων τους.
Και με τους 2 εχω διαφωνησει στο παρελθον αλλα το να μην αφηνεις μια σχεση που περνα μια κρισουλα να βρει το δρομο της μεσα απο αλλεπαλληλες εξηγησεις και να επιθυμεις να ξαναζεστανεις τη χυλοπιτα που σε σερβιραν στο παρελθον για τους δικους σου και μονο λογους ειναι απαραδεκτο.
Μεγαλα παιδια ειμαστε.
Συνηγοροι πριν καν ξανατοποθετηθουν οι ιδιοι δεν χρειαζονται.
Εκτος αν η Βεντετα ειναι λογος υπαρξης.

Last edited:
Παρακαλώ πολύ ας μην τοποθετηθεί άλλος στο θέμα ατός κι αν έχει να προσθέσει κάτι για την ταινία . Το ξεκατίνιασμα εξαντλήθηκε .:flipout:

Ποτακίδη άσε τα ξεκατινιάσματα και ανανέωσε καμιά βαθμολογία στους ΑΟΡΑΤΟΥΣ... :flipout:

Eγω δεν εχω δει το remake αλλα εχω αγορασει το original του John Waters με την ανεπαναληπτη Divine και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα. Σιγουρα το καινουργιο δεν θα εχει την αισθητικη της ταινιας του Waters και γενικα ολων των ταινιων του που ηταν η επιτομη της trash culture.

H ταινια μου φανηκε μετρια, αν εχει δει καποιος το πρωτοτυπο δεν μπορει να συγκριθει με αυτην. Ο Travolta τελειως ακαταλληλος για τον ρολο.