Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 13 July 2007 #21 Re: Απάντηση: Re: Halo 3 gameplay demo!!! Νικόλ said: Άρα θα έπρεπε να το λένε 3Ε.... Click to expand... Σιγά να μην το λένε και Amita!
Re: Απάντηση: Re: Halo 3 gameplay demo!!! Νικόλ said: Άρα θα έπρεπε να το λένε 3Ε.... Click to expand... Σιγά να μην το λένε και Amita!
Νικόλ AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,237 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 13 July 2007 #22 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Halo 3 gameplay demo!!! Guybrush said: Σιγά να μην το λένε και Amita! Click to expand... κοροιδεύουμε, κοροιδεύουμε; Σταύρο έχουμε καμιά photo με τα "εξωγηινάκια" ; όχι τίποτε άλλο, να δούμε τι θα σκοτώνουμε...
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Halo 3 gameplay demo!!! Guybrush said: Σιγά να μην το λένε και Amita! Click to expand... κοροιδεύουμε, κοροιδεύουμε; Σταύρο έχουμε καμιά photo με τα "εξωγηινάκια" ; όχι τίποτε άλλο, να δούμε τι θα σκοτώνουμε...
stavros kamoulakos Senior Member 17 June 2006 580 Athens,peristeri 14 July 2007 #23 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Halo 3 gameplay demo!!! Νικόλ said: κοροιδεύουμε, κοροιδεύουμε; Σταύρο έχουμε καμιά photo με τα "εξωγηινάκια" ; όχι τίποτε άλλο, να δούμε τι θα σκοτώνουμε... Click to expand... Δεν σε εχω ξεχασει απλα ψανω ακομα για καινουργιες,μεχρι τοτε θελετε να ανεβασω καμια δικια μου;:violent-smiley-030:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Halo 3 gameplay demo!!! Νικόλ said: κοροιδεύουμε, κοροιδεύουμε; Σταύρο έχουμε καμιά photo με τα "εξωγηινάκια" ; όχι τίποτε άλλο, να δούμε τι θα σκοτώνουμε... Click to expand... Δεν σε εχω ξεχασει απλα ψανω ακομα για καινουργιες,μεχρι τοτε θελετε να ανεβασω καμια δικια μου;:violent-smiley-030:
stavros kamoulakos Senior Member 17 June 2006 580 Athens,peristeri 31 July 2007 #24 Και αλλη μια φρεσκια φωτο που δειχνει οτι η τελικη μορφη του Halo3 θα ειναι πανω και απο τα αναμενομενα...:SFGSFGSF: Attachments 155501406320070731173732.jpg 120.4 KB · Views: 10
Και αλλη μια φρεσκια φωτο που δειχνει οτι η τελικη μορφη του Halo3 θα ειναι πανω και απο τα αναμενομενα...:SFGSFGSF: