Η Harbeth κατασκευάζει τα δικά της μεγάφωνα, τα γνωστά radial, με εξαίρεση τα tweeter που είναι seas.
εδώ πχ κάποιος από την ίδια την Harbeth αναφέρεται χωρίς ιδιαίτερη σαφήνεια (προφανώς δεν μπορεί) για τις σχέσεις της με την audax.
όχι ότι δεν ασχολείται η εταιρεία με τα radial, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψει το ποσοστό συμμετοχής της audax σε ένα τέτοιο θέμα prestige εφ όσον υπάρχει..
I'm sorry but no manufacturing company can discuss publicly its product development plans. The reason that Alan Shaw stepped-in to buy the original Harbeth company from its founder, Dudley Harwood in 1987 relates to this. Mr. Harwood announced his new Audax-made TPX French woofer based HL Mk4 to replace the UK-made woofer in the Mk1,2.3. Audax could not supply the part for nearly two years during which time sales of the Mk3 dried up.
http://www.harbeth.co.uk/usergroup/...-in-c7es-3-superior-to-radial-driver-in-shl-5
βασικά δεν τρελαίνομαι κι όλας, ιδίως αφ ότου είδα πρόσφατα ένα harbeth ανοιγμένο με τα υλικά του φόρα παρτίδα...:furious3:
καλό ξεμπέρδεμα....:firstprize:
Ειναι αυστηρο, και θελει αρκετο ψαξιμο για "ματσαρισμα" -δυσκολο εδω.Το διάβασα και με τα sonus ότι ήταν ο προσανατολισμός σου στην κτήση κάποιου προ με λαμπα.
Δεν ξέρω...είναι μόνιτορ ή έτσι τιτλοφορείται τουλαχιστον, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρό.
Θα πρέπει η υλοποίηση να είναι τέτοια που να είναι τόσο όσο...περισσότερο θα κοιτούσα σε γρήγορο και όσο περισσότερο διάφανο κατά τη γνώμη μου ενισχυτή.
Αρκετοί τα παίζουν με leben, οι οποίοι δεν είναι και τόσο λαμπατοι, ενώ κάποιοι άλλοι οδηγούνται στην τάξη α και τύπου sugden.
Επίσης με lfd λένε τα καλύτερα, ενώ άλλοι και σε exposure τις μεγάλες σειρές έχουν βρει τη γιατρειά τους.
Όλα αυτά από τις τότε αναγνώσεις που έκανα, χωρίς να έχω ακούσει κάποιον από τους συνδυασμούς.
Προσωπικά θα κοιτούσα σε όσο το δυνατόν πιο διάφανο ενισχυτή και το τιουναρισμα θα κοιτούσα να το φέρω με την πηγή ή τα καλώδια.
Καλή επιτυχία και σε ζηλεύω να ξέρεις... πολύ.
).... Μεταξυ τους αποσταση 2,20 κι εγω μεχρι 2,70μ .... Αποτελεσμα; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Παρ´ολο που υπηρχε μια μικρη αντηχηση ... οι αρετες των ηχειων φανερωθηκαν. Ακομη και το χαμηλο ηταν εκει - αρα εχει, απλα θελει προσοχη που θα "καθησει" - και δυστυχως στα σπιτια μας, δεν μπορει να "καθησει" μονιμα εκει, στη μεση του σαλονιου. Ακουσα, τα ...τεσταρισα, και ξανα πισω, εκει με τον μπουφε αναμεσα. Πολυ καλα ακουγονται - οποτε σε ...ξεχωριστες περιπτωσεις ξερουμε πλεον πως θα επιδειξουμε τα καλη μας. Τελικα, μου φαινεται απιστευτο πως απο αυτην την, φαινομενικα, απλη κατασκευη, βγαινει τετοιος ηχος! Δικαια λοιπον γνεται τοση φασαρια γι´αυτα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.