hardcore xxx καναλια?

kosyfaki

New member
3 August 2007
47
εχω dragoncam και πιανω hotbird και astra. Ποια καναλια hardcore xxx ξεκλειδωνουν συνηθως? Γιατι τα περισσοτερα εχουν κλειδωσει τωρα.
Και κατι αλλο? Το update της καρτας το κατεβαζω απο το satnet channel. απο που αλλου μπορω να κατεβασω?:BDGBGDB55:

Απλα θυμιζω οτι καποτε ,μου ζητηθηκε να αλλαξω ενα αβαταρ ( ενος κινουμενου στορμτρουπερ) οπως και στον Δημητρη Θεοδωροπουλο μια επισης ελαφρια ντυμενη ενζενι επειδη προσβαλλαμε καποια μελη......

Αμα ειναι ετσι φιλε Στεργιο μπορουμε να "επανακαμψουμε"...........καμμμια αντιρρηση.

δεν θα παρεις απαντησεις οχι λογω περιεχομενου αλλα λογω οτι δεν επιτρεποναι συζητησεις για παρανομες καρτες και τα ούτως καθεξής

οποτε το θεμα τελειωνει εδω

Δεν υπάρχουν καθαρόαιμα κανάλια hardcore xxx που να ξεκλειδώνουν πλέον με ντραγκον, παρα μόνο μετα τις 1 το βραδυ προς γαλλική πλέον κατεύθυνση (μουλτι...) ή τα σχετικά γερμανικά κανάλια (μπλου...). (Δεν ειναι θεμα ντραγκον και με ντιάμπλο το ίδιο). Δεν έχει και νόημα πάντως να το ψαχνεις έτσι, με μια φτηνή συνδρομή θα έχεις εύκολα 12 ή και περισσότερα τέτοια κανάλια 365/365

Απάντηση: Re: hardcore xxx καναλια?

Απλα θυμιζω οτι καποτε ,μου ζητηθηκε να αλλαξω ενα αβαταρ ( ενος κινουμενου στορμτρουπερ) οπως και στον Δημητρη Θεοδωροπουλο μια επισης ελαφρια ντυμενη ενζενι επειδη προσβαλλαμε καποια μελη......

Αμα ειναι ετσι φιλε Στεργιο μπορουμε να "επανακαμψουμε"...........καμμμια αντιρρηση.

Δεν έβαλε κάποια φωτό ή οτιδήποτε άσεμνο ο φίλος.

Απλά ψάχνει πληροφορίες για το πως θα ξεκλειδώσει κάποια σχετικά κανάλια.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Φυσικά το μεμπτό του θέματος είναι άλλο και όχι το τι δείχνουν τα κανάλια για τα οποία ζήτησε πληροφορίες ο φίλος.

Συγνωμη παιδια αν δημιουργησα καποιο προβλημα. Απλα δεν γνωριζα οτι αυτη η ερωτηση θα παραβιαζε καποιους κανονες. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να το διαγραψετε και αυτο και εμενα...Συγνωμη και παλι

Και με έναν καλό δέκτη (dreambox) δε θα έχεις πιό καθαρό τοπίο στο θέμα XXX χωρίς κάρτες κλπ.; Αν δεν κάνω λάθος ανοίγουν οι πλήστες οράσεις που έχουν υλικό, ίσως και τίποτα πιπεράτα πλατινέ.

Δεν αξίζει να αγοράσει δέκτη Dreambox τώρα, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για αυτή τη δουλειά....

Ας πάρει μια γνήσια κάρτα με 12-14 κανάλια (όπως πρότεινε και ο φίλος παραπάνω) για κανα 6μηνο, και μετά αν αλλάξει το πλάνο, βλέπει....
Αν ΟΧΙ, συνεχίζει με μια άλλη αντίστοιχη κάρτα για άλλο ένα εξάμηνο, και έτσι έχει να βλέπει και διαφορετικά κανάλια κάθε φορά! :ernaehrung004:

(αν δει η κοπέλα μου αυτό το post και εμένα να δίνω συμβουλές για ΧΧΧ, θα με γ....ει ... :flipout::flipout:)

Last edited: