Hardware PC Parts + Ολόκληρο PC

tarantino2009

Senior Member
3 November 2009
337
1 --> Ολοκληρωμένο PC: 100

Processor:
Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz (Prescott) L2 1MB FSB 800MHz

CPU Cooler:
ZALMAN 9500 LED (with Heatskins, dimmer, led)

Motherboard:
Asus P4C800 Rev 2.0

Memory RAM:
Transcend 512 MB DDR PC3200U DDR-200 (2-5-3-3-8 2-0-0-0)
Transcend 512 MB DDR PC3200U DDR-200 (2-5-3-3-8 2-0-0-0)

Graphic Card (GPU):
[FONT=&quot]Shapphire Radeon X1950[/FONT] Pro 512MB

Hard Drive (Storage):
Western Digital Caviar WDC WD600BB-32CAAO 60GB-32CAAO 60GB

PSU:
PREMIER model: DR-8460BTX (MAX 450W)

Case:
Full Tower Aluminium Black Edition

Optical Drive:
Samsung Writemaster SH-S183A (CD/DVD Recorder)

Keyboard:
Microsoft USB Comfort Curve Keyboard 2000 (IntelliType Pro)

Mouse:
Microsoft USB Wireless Mouse (IntelliPoint)

img9612e.jpg

2 --> Avermedia Aver TV Hybrid Volar HX 50

Εξωτερική Κάρτα TV & Radio USB ιδανική τόσο για Netbook, Laptop άλλα και Desktop.
Στην συσκευασία της με όλα τα παρελκόμενά της σε άψογη κατάσταση, χρησιμοποιημένη μία και μόνο φορά.

img9732.jpg

3 --> Wireless Bluetooth Notebook Mouse 5000 20

Αχρησιμοποίητο, άψογη κατάσταση. Μικρό, φοβερή αίσθηση στην αφή, bluetooth τεχνολογία. Δίνεται με προστατευτική θυκούλα απο polypropene.

img9700.jpg

4 --> Siemens CL-110 ADSL2+ Router 15

Ενσύρματο ρούτερ σε άριστη κατάσταση, στο κουτί του.

5 --> Microsoft Remote Control for HTPC 15

Το γνωστό και πλήρες remote control της Microsoft για χρήση HTPC. Δίνονται μαζί και τα περιφεριακά IR καλωδιάκια για μέγιστη κάλυψη.

6 --> SUNIX Controller PCI-USB 2.0 (4 external ports + 1 internal) 10

Είναι υλοποίηση PCI και κουμπώνει απο παλιά μέχρι και τα πιό σύγχρονα μοντέλα μητρικών καρτών. Ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.

7 --> Creative Audigy Κάρτα Ήχου 10

Η ποιοτική αυτή κάρτα ήχου της Creative αχρησιμοποίητη, με το CD της συνοδευόμενη.

8 --> [FONT=&quot]Hauppauge WinTV Theater TV/FM Stereo Αχρησιμοποίητο! [/FONT]19 [FONT=&quot][/FONT]

Το best seller της πρωτοπόρας εταιρίας Hauppauge με πανίσχυρο δέκτη TV άλλα και εξαιρετικό FM Radio δέκτη, συνοδεύεται απο το CD εγκατάστασης που εμπεριέχει και το πρόγραμμα Win TV2000.

9 --> Creative Audigy Κάρτα Ήχου 12

Η ποιοτική κάρτα ήχου της κορυφαίας Creative μαζί με το CD εγκατάστασης, εντελώς αχρησιμοποίητη.

10 --> Mobile Action (κεραιούλα bluetooth) 8

Part No: MA-700
USB Σύνδεση.

11 --> [FONT=&quot]Mac OS X Snow Leopard 10.6 Full Package Αχρησιμοποίητο! [/FONT]139

MC209Z/A. Δίνεται μαζί και απόδειξη αγοράς απο το Multirama.

12 --> DEER Τροφοδοτικό 15

Model: DR-A400ATX (MAX 400W)

13 --> Enchance Electronics Co., LTD. 15

MODEL NO: ATX-1125BTA
300 WATT POWER SUPPLY W/PFC

14 --> Gemini PMX-1000 Pre Mixer 50

Επαγγελματικός Μίκτης Τριών Καναλιών, Αχρησιμοποίητος.
Δεκτός κάθε έλεγχος καλής λειτουργίας.

Όλα τα προιόντα είναι σε άριστη κατάσταση. Πολλά απο αυτά είναι αχρησιμοποίητα. Σε αγορά δύο προιόντων και πάνω γίνονται καλύτερες τιμές.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6972603511 begin_of_the_skype_highlighting**************6972603511******end_of_the_skype_highlighting Γιώργος (επικοινωνία όλες τις ώρες)

email: [email protected]

Last edited:

2 --> Avermedia Aver TV Hybrid Volar HX 50

Εξωτερική Κάρτα TV & Radio USB ιδανική τόσο για Netbook, Laptop άλλα και Desktop.
Στην συσκευασία της με όλα τα παρελκόμενά της σε άψογη κατάσταση, χρησιμοποιημένη μία και μόνο φορά.

img9732.jpg

Αυτό είναι το ίδιο με αυτό;
http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...ers/AverMedia-Aver-Tv-Hybrid-Volar-X-A827.htm

Αν ναι μάλλον είναι ακριβή η τιμή που έβαλες

Αυτό είναι το ίδιο με αυτό;
http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...ers/AverMedia-Aver-Tv-Hybrid-Volar-X-A827.htm

Αν ναι μάλλον είναι ακριβή η τιμή που έβαλες

Καλημέρα φίλε μου, είναι το ίδιο.

Ακριβώς το ίδιο με το δικό μου, όμως με μιά μικρή διαφορά..

Το δικό μου υπάρχει, ενώ αυτό που έβαλες εσύ δέν υπάρχει! είναι "κράχτης"..!

Δέν είναι ούτε η ώρα κατάλληλη, ούτε ο χώρος για να αρχίσω να κατηγορώ το γνωστό σε όλους μας κατάστημα.

Απλά, να ξέρεις τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι φίλοι πώς το 95% των ευκαιριών αυτών απλά δέν υπάρχει και το κάνουν γιατί θέλουν να ξεστοκάρουν, έχει πέσει πολύ ο τζίρος τους και βρήκαν αυτόν τον άθλιο τρόπο.

Είναι τις τελευταίες τρείς εβδομάδες που θέλω να στήσω καινούργιο PC και λόγω αρκετού ελεύθερου χρόνου (ανεργία το λένε κάποιοι) κυνηγάω αυτές τις "ευκαιρίες" και δέν έχω πετύχει να υπάρχει κανένα απο τα καμιά 20αριά προιόντα που είδα σε προσφορά και μου γυάλισαν.

Αφού είδα και απόειδα, λοιπόν, βρήκα τον δικό μου ηλεκτρονικό παράδεισο στα site όπως αυτό που μέσω αυτού γράφω αυτή την στιγμή.

Εδώ είναι πραγματικές οι ευκαιρίες, τα προιόντα τουλάχιστον όσα μου έχουν τύχει εμένα, σε άψογη κατάσταση, πολλές φορές και με εγγύηση και έχεις και την ηθική ικανοποίηση ότι τα λεφτά πάνε στην τσέπη ενός συνανθρώπου σου, που μπορεί και να τα έχει ανάγκη, ρε αδερφέ!

Τώρα, για να ξαναεπανέλθω, τα προιόντα ναι μέν και καλά υπάρχουν στο site και μόλις πάς απο εκεί (έχω πάει Αιγάλεω - Μεταμόρφωση παραπάνω απο 12 φορές!) και δέν βρήκα αυτό που είδα άλλα άσχετα πράγματα και σε ...περιέργη κατάσταση.

Την συγκεκριμένη κάρτα που δίνω εγώ την είχα πάρει απο αυτό το κατάστημα καινούργια, και με τις ζελατίνες της την έχω ακόμα, είχα δώσει 94 ευρώ και θεωρώ τα 50 μιά πολύ καλή προσφορά (σχεδόν μισή τιμή).
img9730q.jpg

Η παραπάνω φωτογραφία έχει τραβηχτεί απο εμένα τον ίδιο χθές, το ίδιο και όλες οι παραπάνω φωτογραφίες της αγγελίας μου, και τα προιόντα είναι ακριβώς αυτά που θα σας δωθούν.

Αυτά και συγνώμη άν σας κούρασα, άλλα έπρεπε να τα πώ να φύγουν απο μέσα μου..

:gossip:

Last edited:
Αυτά και συγνώμη άν σας κούρασα, άλλα έπρεπε να τα πώ να φύγουν απο μέσα μου..

:gossip:

Σεβαστό και καλά έκανες, απλά με τις π@π@ριές των εν λόγω καταστημάτων μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση.
Φιλικά Πέτρος