Hardware Προυποθεσεις για 1080p Αναπαραγωγη?

Re: Απάντηση: Hardware Προυποθεσεις για 1080p Αναπαραγωγη?

πιο οικονομικη λυση, αναβαθμιση σε αυτο που εχεις τωρα.
zacate e35m1 cpu+μητρικη+γραφικά+hd ηχος
102Ε
2 GB ddr3
20E
σε ολα καλυτερο.
σκληρο σατα δεν σου βαζω γιατι ουτε το ζοτακ εχει

+Θηκη + PCU + ανεμιστηρακια+ στησιμο... Το χα σκεφτει παλιοτερα να παρω κανα miniITX αλλα τελικα το παρατησα σαν σκεψη.

Απο το Zotac γιατι ειναι καλυτερος? cpu+gpu εχει καλυτερα?

εγω εννούσα αναβαθμιση με το κουτι και το τροφοδοτικο που εχεις.

cpu ειναι λίγο καλύτερο
AMD 350 vs atom d150
τα παίζει ολα δοκιμασμένο(review)
δεν σε περιοριζει σε 1 so-dimm ddr2
κάρτα πολύ καλύτερη ΑΤΙ 6xxx
συνδεσεις,sata3 ,bitstream etc

Το θεμα ειναι οτι θα αντικαταστησω κομματια του παλιου μου PC που θα πανε πλεον αχρηστα, και θα χασω και ενα συστημα. Ασε που το κουτι του ειναι μεγαλο και το τροφοδοτικο του μου ριχνει ασφαλειες. Τσαπατσουλια θα εκανα που θα το χρησιμοποιουσα αλλα το σκεφτομουν για να μην δωσω λεφτα. Τωρα με το Zotac να δειχνει καλη λυση λεω να παρω εκεινο και να μετατρεψω το παλιο θηριο σε MAC.

Ο επεξεργαστης δεν βλεπω να εχει και τρομερες διαφορες, και αλλωστε μονο σαν media player θα χρησιμοποιεται το συστημα. Αλλα η gt218 με την αντιστοιχη 6xxx θα χει τρομερες διαφορες στο DXVA?

H RAM Παντως ειπαμε οτι δεν μας νοιαζει, οποτε και μια μεγαλη DDR2 να παρω δεν τρεχει θεμα φανταζομαι...

δεν μπορω να σε συμβουλεψω εγω για το Ζοτακ,
τα ιδια λεφτα θα σου παει,
συγκρινουμε μηχανακια 2011 με μηχανακι 2009
πρεπει να παρεις
μνημες οι ddr2 νομιζω ειναι πιο ακριβες λογω παλαιοτητας απο τις πιο γρηγορες ddr3.
πρεπει να παρεις σκληρο 2,5" και οχι καποιον 3,5"
usb3
bitstream
η κάρτα καμια σχεση.
οτι θες κανεις

οσο για το ΟSX εισαι σιγουρος οτι περνει το μηχανημα σου?
εχεις ξαναεπιχειρησει ειτε εσυ ειτε καποιος γνωστος σου hackintsoh?
απο οτι ξερω hachintosh βγαινουν πειραγμενα snow leopard
εισαι σιγουρος οτι θα ναι πιο ελαφρυ απο windows?

Το καταλαβαινω οτι μιλαμε για νεοτερο και καλυτερο συστημα αλλα δεν θελω να μπλεκω. Εχω στησει 3 PC, τα 2 απο αυτα συγχρονα, και ολο σε μπελαδες με βαζουν. Προτιμω να δωσω λιγα παραπανω για να παρω ετοιμο πραμα, μαζεμενο να εχω το κεφαλι μου υσηχο. Δεν θελω να φτιαξω αλλα PC.

Τωρα οι διαφορες δεν ειναι και τεραστιες. USB 3 δεν με απασχολει. Το Bitstream τι ακριβως ειναι? Software λειτουργια δεν ειναι?

Η μονο διαφορα ειναι η καλυτερη καρτα στην περιπτωση που προτεινεις εσυ, αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλυτερη ειναι, και τι επηρεαζει για την χρηση μου...

Τα MAC τα θελω ετσι για να πειραματιστω να δω τι λεει σαν λειτουργικο, να μην παει αχρηστος ο υπολογιστης. Δεν εχω σκοπο να κανω κατι με αυτα. Τωρα το πως θα το υλοποιησω ειναι αλλη ιστορια. Δεν εχω καμμια εμπειρια και θα πρεπει να πεσει πολυ trial and error...

102Ε
2 GB ddr3
20E

σε ολα καλυτερο.

έχεις υπόψη σου κανένα άλλο τέτοιο σετάκι που αντί για dsub+hdmi να βγάζει DVI+hdmi? θέλω να έχω συνδεδεμένα τον προβολέα@1080ρ στο hdmi και την τηλεόραση@720ρ στο hdmi, όχι ταυτόχρονη λειτουργία βέβαια

έχεις υπόψη σου κανένα άλλο τέτοιο σετάκι που αντί για dsub+hdmi να βγάζει DVI+hdmi? θέλω να έχω συνδεδεμένα τον προβολέα@1080ρ στο hdmi και την τηλεόραση@720ρ στο hdmi, όχι ταυτόχρονη λειτουργία βέβαια

Ολα εχουν HDMI + DVI-D
και αυτό έχει,

Διαθέσιμα ports Vga, 6 x USB 2.0, RJ-45, Audio 7.1 ch, DVI-D, HDMI, IEEE 1394a, eSerial ATA3

Re: Απάντηση: Hardware Προυποθεσεις για 1080p Αναπαραγωγη?

102Ε
2 GB ddr3
20E
σε ολα καλυτερο.

Το ξανασκεφτομαι τωρα, μηπως υλοοποιησω τελικα αυτο.

Θηκη μικρη σαν αυτη του Zotac, που θα μπορουσα να βρω? Αυτο ειναι που το κανει ολα τα λεφτα...

Επισης τι τροφοδοτικο να του βαλω?

Τελος, εχω και ενα 4GB SSD απο το Asus EEE μου. Μηπως θα μπορουσα να τον χρησιμοποιησω για δισκο? Αλλα πως σφηνωνεις Win7 σε 4GB?

παρε μια ιδεα

και αλλη μια

πολλά εχουν και τροφοδοτικο,
διαφορετικά χτυπάς ένα PicoPsu απο το ebay με κανα 30ευρω.

προσεχε στα κουτια ποσους και τι μεγεθος δισκους και τι drive περνουν (2,5" ή 3,5")
πχ αν σου λεει 2,5" για drive θες
ενα ενα slimline DVD
και εναν ανταπτορα
sATA cable for Slimline Opticals
Μπορείς βεβαια να φορτωσεις το λειτοργικο απο USB και να μην βαλεις καν drive, εσυ ξερεις τι χρειαζεσαι.

4 νομιζω ειναι μικρος ακομα και για λινουξ.
με κανα openelec MoΝο αλλα εγω δεν ξερω να σε βοηθησω

-Επειδη στο παρελθον το χα κοιταξει εντονα, ολες αυτες οι θηκες δεν μου κανουν. Ειναι ειτε μικρα tower Που και παλι μεγαλα ειναι, ειτε πλαγιαστα κουτες. Σαν το zotac που εχει φτιαχτει οριακα σε πλατος και σε υψος δεν υπαρχει. Παλιοτερα μου αρεσε μονο η coolermaster elite 100 αλλα και αυτη παλι μεγαλη ειναι για να βαλεις μονο μια μητρικη....

http://www.skroutz.gr/s/250947/CoolerMaster-Elite-100.html

-Το PicoPSU ειναι αυτο που ειναι μονο το καλωδιο? Επειδη κατι σε τετοιο ψαχνω, αλλα ειναι ασφαλες για το συστημα ή θα μου ψησει τπτ?

-Optical Drive δεν θα βαλω, εχω ηδη εξωτερικα για να κανω εγκατασταση, αλλα θα με βολευε να χρησιμοποιουσα τον SSD, και για λογους αποδοσεων στο boot, αλλα και για να μην αγορζω τωρα σκληρους, αφου αυτος καθεται...

-Λειτουργικα κατω απο 3 βρισκεις και σε Windows. Ας πουμε πχ τα Server 2k3 που ηδη χρησιμοποιω σε 2 επιτραπεζιους, απλως θα ηθελα να βαζω τα 7. Το θεμα ειναι πως μπορεις να τα στριμωξεις σε τετοιο δισκο???

.......δοκίμασε ,αφού πρώτα κάνεις format , να κατεβάσεις k-lite και μάλλον έλυσες το πρόβλημα σου ,αν πάλι όχι , τότε πάρε μια 5450 η 6450 με ddr3 μνήμη και είσαι έτοιμος.
Κόστος περίπου 40euro.