Harman Kardon 255 ... αποριες...

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,182
Μεταμορφωση
Εχω 2 ερωτησουλες προς τους κατοχους του 255.
Σημερα το βραδυ θα κανω την αναβαθμιση μεσω serial port.Απαιτειται πολλες φορες η προσβαση στο πισω μερος του ενισχυτη κατα την διαρκεια της αναβαθμισης?
Συνολικα διαρκει πολυ ωρα?
Και κατι ισως πιο σημαντικο.Σετ ηχειων εχω το 6.1 446 της yamaha.Με τον προηγουμενο ενισχυτη (pioneer 814) δεν ανεβαζα τοσο πολυ το volume για να παρω σχεδον τον ιδιο δυνατο ηχο στα αφτια μου.Τωρα φτανει περιπου στο -15 ενω πριν στο -25.
Θα μου πειτε δεν ειναι οι ιδιοι ενισχυτες αλλα λογικο δεν ειναι να ψιλοσκιαζομαι οσο πιο κοντα φτανω στο 0 ?
Οσοι τον συνδοιαζετε με ηχεια δαπεδου (δηλαδη πιο απαιτητικα αποι τους δορυφορους μου) ποσο πρεπει να ανεβασετε το volume για να πειτε οτι παιζει ΔΥΝΑΤΑ?Φτανετε και εσεις κοντα (σχετικα) στο 0 ?Ανησυχειτε?
Ευχαριστω προκαταβολικα...
 
Λοιπόν, πρόσβαση στο πίσω μέρος θα χρειαστεί να έχεις αρκετές φόρες (5-6 αν θυμάμαι καλα) στο 20λεπτο περίπου που διαρκεί. Όσο για την ένταση, εμένα πχ και βέβαια σε σχέση με το χώρο μου στο -25 ειναι πολύ δυνατα!!! Τον δουλεύω προς το παρόν στερεοφωνικά με ένα ζευγάρι wharfedale 9.5.

Σωστό εργαλείο ο Η/Κ....