Harman Kardon Avr 165 ή Pionner Vsx 322

iland

New member
5 March 2012
33
Ιδού η απορία όπως αναγράφεται και στο τίτλο, αν μπορείτε να με διαφωτήσετε λίγο. Το home cinema (Tannoy HTS 101) σηκώνει μέχρι και 100W (RMS).
Η αλήθεια είναι πως είχα ένα παλιό Harman Kardon ο οποίος μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά μου είπαν πως έχει μείνει πίσω σα τεχνολογία σε σχέση μ' άλλους και μου πρώτειναν το Pioneer Vsx 322, ποιο από τους τους δύο να αγοράσω ή αν πρωτείνετε και κάτι άλλο είναι ευπρόσδεκτο, ευχαριστώ προκαταβολικά.

ειναι καλα τα ηχεια που εχεις αλλα πολυ δυσκολα με χαμηλη ευαισθησια 87db.που σημαινει πως χρειαζεσαι καποιον δυνατο ενισχυτη για να τα οδηγησεις σωστα....οι συγκεκριμενοι ειναι λιγο αδυναμοι....

Ti παλαιας τεχνολογιας ειναι ο Χαρμαν; Τον εχω και ειναι μια χαρα για συστημα σαν το δικο σου. Μαλιστα "παιζει' τα Audio Spectrum S37 III gold δυνατα και απροβληματιστα. Σ´αυτην την κατηγορια τιμης ειναι πολυ καλος, οπως βεβαια και ο Pioneer

Καλησπέρα, μέσα στο επίσημο site της Harman Kardon έχει και αυτόν εδώ http://eu.harmankardon.com/harman-kardon-product-detail-eu/avr-170230.html πήρα τηλέφωνο κάποια καταστήματα αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Τι λέτε έχει καλά χαρακτηριστικά;
Αξίζει να περιμένω ή να πάω να αγοράσω τον AVR 165 και να τελειώνω. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, μέσα στο επίσημο site της Harman Kardon έχει και αυτόν εδώ http://eu.harmankardon.com/harman-kardon-product-detail-eu/avr-170230.html πήρα τηλέφωνο κάποια καταστήματα αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Τι λέτε έχει καλά χαρακτηριστικά;
Αξίζει να περιμένω ή να πάω να αγοράσω τον AVR 165 και να τελειώνω. Ευχαριστώ.

Παρε την αντιπροσωπεια Wavemotion (Wavemotion.gr) 210-924 4505, αφου τον διαφημιζει μαλλον ε ε ερχεται!

Καλησπέρα, λοιπόν πήρα την Wavemotion και ρώτησα το πότε και πόσο θα κοστίσει το καινούργιο μοντέλο Harman Kardon AVR 170 ο οποίος είναι και ο αντικαταστάτης του AVR 165 έχουμε και λέμε πρώτη κυκλοφορία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και θα κοστίσει περίπου 599€ η πιο ακριβή τιμή (λιανική) που δίνει η εταιρία το πόσο παζάρι μπορεί να σηκώσει καθώς είναι και καινούργιο προϊόν δε το γνωρίζω. Μήπως μπορούν να μας πουν οι πιο έμπειροι αν αξίζει αυτή η διαφορά (χρημάτων και τεχνολογίας) μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, καθώς η τιμή του προηγούμενου μοντέλου θα μειωθεί και άλλο;
Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Harman Kardon Avr 165 ή Pionner Vsx 322

Καλησπέρα, λοιπόν πήρα την Wavemotion και ρώτησα το πότε και πόσο θα κοστίσει το καινούργιο μοντέλο Harman Kardon AVR 170 ο οποίος είναι και ο αντικαταστάτης του AVR 165 έχουμε και λέμε πρώτη κυκλοφορία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και θα κοστίσει περίπου 599 η πιο ακριβή τιμή (λιανική) που δίνει η εταιρία το πόσο παζάρι μπορεί να σηκώσει καθώς είναι και καινούργιο προϊόν δε το γνωρίζω. Μήπως μπορούν να μας πουν οι πιο έμπειροι αν αξίζει αυτή η διαφορά (χρημάτων και τεχνολογίας) μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, καθώς η τιμή του προηγούμενου μοντέλου θα μειωθεί και άλλο;
Ευχαριστώ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για τον 165 και έχω και εγώ την ίδια απορία! Κανείς που να ξέρει;