Harman Kardon AVR-255

Status
Not open for further replies.

Blinky

AVClub Enthusiast
2 October 2006
820
Ο γνωστος ενισχυτης, υποστηριζει τα νεα codecs κλπ, οσοι διαβαζετε λιγο το forum Πιστευω δε χρειαζεται να πω περισσοτερα. Οποτε παμε στην ουσια :
Αγορασμενος πριν απο λιγοτερο απο 2 μηνες απο Γερμανια. Εγγυηση 2 χρονια απο εκει. Κατασταση αριστη, και δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα που να εχω παρατηρησει.

Τιμη 450 ευρω συζητησιμη, αν θελετε να κανετε προσφορες, ευπροσδεκτες, αλλα αν δω κατω απο 400 δε θα απαντησω καν.
Ευχαριστω...οποιος ενδιαφερεται, PM.

Απλα θελω καποιες παραπανω λειτουργιες, και συγκεκριμενα δευτερο hdmi output, και dynamic volume (μεγαλο θεμα με τους γειτονες) που δεν τα εχει και αναγκαζομαι να παω παραπανω...

Να προσθεσω οτι θα ηθελα να ειναι καποιος απο Αθηνα, γιατι εχει ενδιαφερθει καποιος απο Θεσσαλονικη αλλα καταλαβαινεται οτι μιλαμε για βαρυ και ευθραυστο αντικειμενο, και δε θελω να μπλεξουμε με μεταφορικες...ασε που θα προτιμουσα οποιος τον παρει να τον δει κιολας σπιτι μου να παιζει για να επιβεβαιωσει την κατασταση του...

Καλησπέρα φίλε.Ενδιαφέρομαι για το εν λόγω προϊόν,αν μπορείς δώσε μου ένα τηλέφωνο επικοινωνίας να μιλίσουμε.

Καλημέρα
Με ενδιαφέρει άμεσα το μηχάνημα
Σου έστειλα και pm
Αν υπάρχει και αν σε ενδιαφέρει η τιμή στα 400 απάντησέ μου να ξέρω τι να κάνω
Ευχαριστώ

Φώτης

Status
Not open for further replies.