Harman/Kardon,Denon,Yamaha,ποιον απο τους 3?

nottingham

New member
1 November 2008
7
Γεια χαρα.
Ειμαι αναμεσα σε 3 ενισχυτες και θα ηθελα μια γνωμη αν γνωριζει καποιος σχετικα.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]Harman/Kardon 3490, Denon DRA-697CI,Yamaha RX-797
Εχω τα roister status 8.2 ηχεια.180w στα 6 ohm
Τα χρηματα που διαθετω πανω κατω ειναι γυρω στα 400 Ε.
Εχεται να μου προτεινεται κατι αλλο?
Βασικα δε μ'ενδιαφερει τοσο η ενταση οσο μια σχετικη ποιοτητα.
Να ειναι 2 καναλια Stereo και να εχει εισοδο phono.Αν υπαρχει και tuner θα τον προτιμουσα.
Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας.

Ξέρω μόνο ότι ο Yamaha είναι πολύ καλός για τα λεφτά που ζητάει. Τους άλλους δεν τους ξέρω.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Απ οτι ειδα και σε αλλες συζητησεις στο forum o yamaha κερδιζει και μαλον ειμαι για εκει κι εγω.
Φιλε George αν καταλαβα εχεις κι εσυ το συγκεκριμενο ενισχυτη απο συζητησεις σου.
Θα με ενδιεφερε να ακουω και δισκους βινιλιου.Απ' οτι ειδα εχει εισοδο phono(αν κανω λαθος διορθωσε με).
Χρησιμοποιεις τη συγκεκριμενη εισοδο?εισαι ευχαριστημενος?
Αυτα και ευχαριστω για ακομα μια φορα.

Re: Απάντηση: Harman/Kardon,Denon,Yamaha,ποιον απο τους 3?

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Απ οτι ειδα και σε αλλες συζητησεις στο forum o yamaha κερδιζει και μαλον ειμαι για εκει κι εγω.
Φιλε George αν καταλαβα εχεις κι εσυ το συγκεκριμενο ενισχυτη απο συζητησεις σου.
Θα με ενδιεφερε να ακουω και δισκους βινιλιου.Απ' οτι ειδα εχει εισοδο phono(αν κανω λαθος διορθωσε με).
Χρησιμοποιεις τη συγκεκριμενη εισοδο?εισαι ευχαριστημενος?
Αυτα και ευχαριστω για ακομα μια φορα.

Έχει είσοδο για πικαπ δεν κάνεις λάθος ("MM ή high output MC"), αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έχω εγκαταλήψει το πικαπ εδω και πολλά χρόνια.

Να ακούσεις και τους άλλους όμως πριν αποφασίσεις και αν γίνεται στα ίδια ηχεία, αλλιώς δε θα καταλάβεις διαφορές.

Καλή συνέχεια.-bye-

καλησπερα Harman Kardon ετσι απλα
μουσικοτερος ολων απο παραδοση
τα περισοτερα αμπερ σε ρευματα
και καλυτερος απο camprige denon yamaha κλπ.ακου τον και θα καταλαβεις
α..! και αν σε ενδιαφερει και design .
φιλικα Ηλιας

Γεια χαρα παιδια.
Τελικα επελεξα τον Harman Kardon και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Ειναι πολυ καθαρος και απο design καμμια σχεση με τους αλλους.
Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως

Τα ηχεία που δουλεύεις τον ΗΚ παίζουν κάλα ή νομίζεις ότι εχουν και αλλά να δώσουν? Με ενδιαφέρει για ένα ζευγάρι της Tannoy Mercury F4 με 100 Watts RMS 8Ω και 91dB να τον ταιριάξω.

Last edited: