Harmony 895

Θάνο,

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις πως σετάρισες τα Input της τηλεόρασης (TV,AV1,AV2, κλπ....)?

Θάνο,

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις πως σετάρισες τα Input της τηλεόρασης (TV,AV1,AV2, κλπ....)?

Χμμμ... σ'αυτό έχεις δίκιο. Δυστυχώς τα πλήκτρα που βάζει τα οποία υποτίθεται σε πάνε κατευθείαν στο AV1, AV2 κλπ δε δουλεύουν (δεν υπάρχουν άλλωστε και στο original remote) - με εξαίρεση το hdmi. Οπότε το σετάρισμα έγινε όπως στην tv. Μέσω του πλήκτρου TV/AV (νομίζω αντιστοιχεί στην εντολή TVVideo) και στη συνέχεια με το κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλε...

Καλησπέρα παιδιά! Την βοηθειά σας παρακαλώ!

Μετά από ψάξιμο και σύμφωνα με τον μπάτζετ που έχω για remote (μέχρι 250 ευρώ) αποφάσισα να πάρω το εν λόγω remote control.

Έχει κανείς εμπειρία από την χρήση του? Το έχω βρει 242 ευρώ. Ξέρετε αν μπορώ να το βρω φτηνότερα?

Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε μέχρι αυτά τα χρήματα αλλά στο επίπεδο του 895 πείτε μου να το ξαναψάξω το θέμα :grandpa:

Ευχαριστώ! -bye-

καλα ρε παληκαρι....εισαι αραχτος σπιτι και απο το πρωι αγοραζεις gadgetακια??για κατσε να παρω ενα τηλεφωνακι στην δουλεια σου....!!

Re: Απάντηση: Harmony 895

καλα ρε παληκαρι....εισαι αραχτος σπιτι και απο το πρωι αγοραζεις gadgetακια??για κατσε να παρω ενα τηλεφωνακι στην δουλεια σου....!!

Άρρωστος άνθρωπος είμαι! Τι ήθελες να κάνω? :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Harmony 895

Άρρωστος άνθρωπος είμαι! Τι ήθελες να κάνω? :BDGBGDB55:

οι αρρωστοι ανθρωποι αναρρωνουν ξαπλα και οχι σερφαροντας στο δικτυο!τι τα θες τα πολυχειρηστηρια...θα μπερδευτεις περισσοτερο!!