Harrison Ford

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,036
Εκεί ψηλά.....
ford4.jpg

O Harrison Ford κανει μια απολυτως ψυχραιμη ανασκοπηση της καριερας του μεχρι τωρα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

harrison-ford.jpg

Last edited by a moderator:
Μονο εγω καταλαβα οτι ηταν αφιερωμα; Ο τιτλος δεν προδιαθεσε για το κακο τουλαχιστον σε μενα.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψηφισα ! :proud: (..... σιγα μην εχανα :proud:)

Αυτα τα multiple choice pols με τις πολυπληθεις μπαρουλες και τα ωραια χρωματακια, ξερετε τι μου θυμιζουν ? :rolleyes:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Προς στιγμη με επιασε κρυος ιδρωτας...

Ψηφισα

Εντιτ: Παιδια αμα ψθφιζετε πολλα φιλμ δεν εχει καμμια αξια το δημοψηφισμα.

Πρεπει ολα να ξαναγινυν απ την αρχη και μονο ενα φιλμ

Καταρχην παντα οσοι με ξερετε βαζω κατι να συνοδευει το ονομα του θανοντος και θαγραφα ισως ημερομηνια.

Οι πλεον παρατηρητικοι ειδαν οτι ηταν στην κατηγορια αφιερωματος. Αφηστε που με το γενικο νημα αποχαιρετισμου δεν υπαρχει πλεον λογος μια χαρα μπαινουν ολα εκει μεσα και τους βλεπουμε ολους και δεν τρομαζουμε και κανεναν .

Ήμουν μεταξύ της Ακτής του Κουνουπιού και του Φυγά.Το'ριξα στην Ακτή (αν και η ερμηνεία του στο Φυγά είναι εφάμιλη),γιατί είναι ότι πιο ξεχωριστό έχει κάνει (και ταινιάρα btw...)

Eγω το ριξα στο Blade Runner γιατι με "αναθρεψε" και με μεγαλωσε ανοιγοντας μου οριζοντες οταν ημουν νεος.
Αλλα το Κουνουπι ειναι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο, αλλα και αυτο που επαιξε με τον Μπραντ Πιτ που εκανε τον Ιρλανδο τρομοκρατη ( ο Μπραντ). Δεν ξερω τον τιτλο στα Ελληνικα.

Re: Απάντηση: Harrison Ford

Ήμουν μεταξύ της Ακτής του Κουνουπιού και του Φυγά.Το'ριξα στην Ακτή (αν και η ερμηνεία του στο Φυγά είναι εφάμιλη),γιατί είναι ότι πιο ξεχωριστό έχει κάνει (και ταινιάρα btw...)

Και εγω αυτες τις δυο θεωρω ως κορυφαιες του ταινιες. Δεν εχει και πολλες εινια η αληθεια γιατι αργησε και να κανει καριερα και τον τραβηξε νωρις ο πολυ εμπορικος κινηματογραφος.

Αλλα νομιζω οτι αυτες οι 2 καθως και η πρωτη ταινια του Ιντιανα και το Blade runner ηταν οι καλυτερες στιγμες του.

Σουπια :icon15: .... θες να κρυψεις τις ριζες σου (Star Wars) κατω απ'το χαλακι ! :rolleyes:
Ως Ιντιανα τον πρωτογνωρισες ? Ως Ντεκαρτ ? Ως Κιμπλ ? :smash:

H .... ως καποιον αλλο ? :flute:

Για πες :ears: ...

Απάντηση: Re: Harrison Ford

... αλλα και αυτο που επαιξε με τον Μπραντ Πιτ που εκανε τον Ιρλανδο τρομοκρατη ( ο Μπραντ). Δεν ξερω τον τιτλο στα Ελληνικα.

Το Τhe Devil's Own λες του Πάκουλα.Στα Ελληνικά είχε βγεί ως Ο Τρομοκράτης.
Καλός και στιβαρός,αλλά η ταινία παρ'όλο που ηταν καλογυρισμένη,έδειχνε ρουτινιάρικη και συνηθισμένη.

Re: Απάντηση: Harrison Ford

Στα μικράτα του...Δεν εμφανίζεται και πολύ.

και είναι και αχώνευτος ρόλος και γενικά δεν του πήγαινε το νιάτο.

Ποτε δεν ηταν νεος ο Φορντ. Ουτε οταν ηταν νεος. Ειναι και αυτα τα rictus στο προσωπο γυρω απο το στομα και τη μυτη, που μοιαζουν να του κατεβαζουν τη φυσιογνωμια.

Τετοιοι χαρακτηρες ειναι σαν το καλο κοκκινο κρασι. Με τον χρονο καλυτερεβουν.