Harrison Ford

Εγώ νομίζω ότι ο λόγος που πάντα μου άρεσε ο Φορντ δεν είναι ο ίδιος και το ταλέντο του, αλλά ότι δημιούργησε ένα καλούπι για απολαυστικούς χαρακτήρες σε απολαυστικές ταινίες. Υπό αυτό το πρίσμα, νομίζω θα μου άρεσε το ίδιο αν ήταν κάποιος... άλλος :smash: ,

Ψήφισα το Fugitive, όχι επειδή μου άρεσε περισσότερο ο Φορντ, αλλά επειδή μου είχε φανεί εξαιρετική η ταινία (στο είδος της πάντα), και ο Φορντ με έπεισε ως outsider τιμωρός (έπαιζε πολύ καλά τον γιατρό που σταδιακά έφτασε να γαμεί και να δέρνει). Το ίδιο βέβαια έκανε και στο Air Force One ως πρέζιντεντ, αλλά νομίζω η ταινία ήταν σαφώς υποδεέστερη στο σύνολο.

• Like
Reactions: SR-71
Carrie Fisher and Harrison Ford photographed by Lynn Goldsmith in 1979, outside the Plaza Hotel, New York.

Outside Plaza Hotel 03.jpg

Outside Plaza Hotel 02.jpg

Outside Plaza Hotel 01.jpg

Outside Plaza Hotel 05.jpg

Outside Plaza Hotel 04.jpg

Outside Plaza Hotel 06.jpg

Κανει μπαμ οτι τον καραγουσταρει η Carrie .............. αλλα ................ το μυαλο του το χει αλλου (ο μπαγασας).

• Haha
Reactions: vlad66 and SR-71
Παντως, οταν εισαι ΤΟΣΟ δημοφιλης και αναγνωρισιμος .......
ο εκνευρισμος απο τον διαρκη τορπιλισμο του privacy σου (αφηστε τον ορο στα ελληνικα, δεν κανει)
πρεπει να ειναι ........ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ. Στην αρχη της καριερας σου, μπορει (και ειναι) εωσφορικη εμπειρια
αλλα απο μια ηλικια και μετα ειτε ........ 1) κλεινεσαι σπιτι, ειτε 2) φορας μπουρκα, ειτε 3) ριχνεις μπατσες
και βρισκεσαι στα αστυνομικα τμηματα, ειτε 4) φροντιζεις να συνοδευεσαι απο μια συζυγο εξισου
εντυπωσιακη (που δεν ειναι διαρκως εφικτο).

Εαν ειστε ιδιαιτερα παρατηρητικοι θα διακρινετε εναν καλα κρυμμενο και ελεγχομενο εκνευρισμο
(δεν τραβανε βιντεο μονο απο μπροστα αλλα και απο πισω). Ακομα και στο ξεπαρκαρισμα, η ενταση
πισω απο τα γυαλια ηλιου ....... ειναι διακριτη. Δειχνει χαλαρος, δεν ειναι. Βεβαια τον βοηθα μια
πολυδεκαετης εμπειρια στο πως να κρυβει τον θυμο του (αλλο αυτο). Και ειναι και ηθοποιος
(το επαγγελμα).

Last edited:
Μπα πολύ το αναλύεις. Ειδικά ο συγκεκριμένος πλεον δεν του καίγεται καρφάκι. Δεν δίνει καν σημασία. Απόδειξη ότι κατέβηκε να ψωνίσει μόνος του (που θα μπορούσε να είχε στείλει τις ορδές των υπαλλήλων τους).