Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Την είδα χτες και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Σαν κάτι να έλειπε. Για κάποιο λόγο περίμενα διαφορετικό τέλος. Δεν ξέρω, ίσως κάποια μεγαλύτερη ανατροπή (αυτή που είχε δεν ήταν και ιδιαίτερα απρόσμενη); Πολύ αναμενόμενο και... γλυκανάλατο μου φάνηκε το τέλος. Θα το ήθελα μάλλον πιο "σκοτεινό" (αν και η ταινία ήταν αρκούντος σκοτεινή).

Απ' το πρώτο μέρος είχε σαφώς περισσότερη δράση αλλά μου φάνηκε περισσότερο σαν action movie παρά σαν το τέλος μιας σειράς ταινιών που υποτίθεται εξηγούνται όλα και φτάνουμε σε μια κορύφωση (όχι ότι δεν έγινε κι αυτό αλλά με τρόπο που δε με ικανοποίησε).

Ελπίζω να μη φάνηκα πολύ απαξιωτικός, δεν ήταν επ' ουδενί άσχημη ταινία και σαφώς αξίζει να τη δείτε στο σινεμά, ειδικά αν είστε fun της σειράς.

Σχετικά με το είδος προβολής, εγώ την είδα σε 2D προβολή και δεν ένιωσα να μου έλειψε κάτι, αλλά βέβαια δεν μπορώ να κρίνω αν αξίζει το 3D στη συγκεκριμένη ταινία, εφόσον δεν την είδα σ' αυτή τη version.

την είδα χθες το βράδυ, πολύ καλή, περίμενα περισσότερη μάχη αλλά και αυτή που είχε ήταν ικανοποιητική.

Το τέλος μου φάνηκε ξενέρωμα, αδιάφορο, περίμενα κάτι διαφορετικό με περισσότερη διάρκεια μεταξύ των δύο μετά από 8 ταινίες

Απάντηση: Re: Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου [Μέρος 2ο]

Απ' το πρώτο μέρος είχε σαφώς περισσότερη δράση αλλά μου φάνηκε περισσότερο σαν action movie παρά σαν το τέλος μιας σειράς ταινιών που υποτίθεται εξηγούνται όλα και φτάνουμε σε μια κορύφωση (όχι ότι δεν έγινε κι αυτό αλλά με τρόπο που δε με ικανοποίησε).

Ελπίζω να μη φάνηκα πολύ απαξιωτικός, δεν ήταν επ' ουδενί άσχημη ταινία και σαφώς αξίζει να τη δείτε στο σινεμά, ειδικά αν είστε fun της σειράς.

Ναι μεν ικανοποίησε αλλά αυτό που πραγματικά με χάλασε ήταν η πολλές διαφοροποίησης σε σχέση με το βιβλίο!

Σχετικά με το είδος προβολής, εγώ την είδα σε 2D προβολή και δεν ένιωσα να μου έλειψε κάτι, αλλά βέβαια δεν μπορώ να κρίνω αν αξίζει το 3D στη συγκεκριμένη ταινία, εφόσον δεν την είδα σ' αυτή τη version.

Δεν άξιζε σε 3D! Με την πρώτη ευκαιρία θα το δω και σε 2D.

Re: Απάντηση: Re: Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου [Μέρος 2ο]

Ναι μεν ικανοποίησε αλλά αυτό που πραγματικά με χάλασε ήταν η πολλές διαφοροποίησης σε σχέση με το βιβλίο!

Δεν έχω διαβάσει κανένα απ' τα βιβλία (βασικά τώρα σκέφτομαι ν' αρχίσω να διαβάζω όλη τη σειρά, αν και υποθέτω ότι τα πρώτα θα μου φανούν πολύ παιδικά), οπότε προφανώς δεν είχα συγκρίσεις. Πάντως κάπου είχα διαβάσει ότι επίτηδες είχαν διαφοροποιήσει το τελευταίο μέρος σε σχέση με το βιβλίο για να έχει περισσότερη αγωνία ακόμα και γι' αυτούς που το είχαν διαβάσει, εφόσον ουσιαστικά είναι κάτι διαφορετικό.

Σε ρότα Τιτανικού

Την τρίτη θέση στο παγκόσμιο μποξ όφις όλων των εποχών κατέκτησε η ταινία "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 2ο"
φτάνοντας το 1,14 δισ. σε εισπράξεις σε όλο τον κόσμο, και ξεπερνώντας έτσι τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ από το 2003, το
φιλμ "Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του Βασιλιά", που πέφτει στην τέταρτη θέση.

Πραγματικός βασιλιάς του μποξ όφις παραμένει ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον με δύο ταινίες του στις δύο πρώτες θέσεις των πιο επιτυχημένων
εισπρακτικά ταινιών όλων των εποχών - το "Αβαταρ" στην πρώτη θέση με 2,8 δισ. δολ. σε εισπράξεις και τον "Τιτανικό" στη δεύτερη με 1.8 δισ.
δολάρια.

Ταυτόχρονα, τα οκτώ φιλμ της σειράς "Χάρι Πότερ" δημιουργούν το πιο επιτυχημένο φραντσάιζ, έχοντας εισπράξει περισσότερα από 7,4
δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, ποσό που είναι υψηλότερο και από τα 22 φιλμ του Τζέιμς Μποντ και από τους έξι μαζί
"Πολέμους των άστρων", χωρίς φυσικά να λαμβάνουμε υπόψη τον πληθωρισμό.

πηγή

τα είδα και τα 2 στο μαραθώνιο!!Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό αλλά στην 1η ταινία βαρέθηκα!
Το 2ο μέρος μου άρεσε πολύ, πιστεύω ότι ήταν το τέλος που έπρεπε να έχει!Μέχρι και 2η φορά το είδα.. ;)

Επιτέλους μια σκοτεινή ταινία με εξαιρετική ατμόσφαιρά
Αν και δεν είμαι φάν της σειράς ήταν το καλύτερο από όλα
Χορταστικά εφέ αν και δεν θα λέγαμε όχι και σε περοσσότερα
Φανταστικό μαύρο και γενικά πολύ καλή εικόνα
Ο ήχος όλα τα λεφτά Υποδειγματικό Master Audio
Ταινιάρα δεν είναι αλλά με ένα σωστό σύστημα περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα

Η εικόνα & ο ήχος ήταν reference στο Bluray.
Σαν ταινία, ήταν ικανοποιητική, αλλα όχι η κορυφαία της σειράς (για εμενα ήταν το Prisoner of Azkaban).
Γενικά, ο "κακός" δεν ήταν και τόσο τρομαχτικός after all... :p

Την είδα και εγώ. Εντάξει, εικόνα-ήχος κορυφή, αλλά γενικά η ταινία δεν με ενθουσίασε. Θεωρώ το πρώτο μέρος των κλήρων σαφώς ανώτερο και ας μην είχε έντονη δράση. Ήταν πιο σκοτεινό και πιο καταθλιπτικό. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, οπότε δεν ξέρω τις αλλαγές που γίνανε. Και εγώ πάντως εξακολουθώ να θεωρώ ως καλύτερη ταινία τον Αιχμάλωτο, αλλά και τον Ημίαιμο Πρίγκηπα. Ψήφισα καλή.

Το είδα χθές και μου άρεσε εξίσου με το πρώτο μέρος. Αρκετά σκοτεινό με καλή εικόνα και άριστο ήχο.

το χα δει σινεμα και μαλιστα 3D. το περιμενα καλυτερο και πιο εντονο... το 1ο μερος σαν ταινια ηταν αρκουνως υποσχομενο για την κορυφωση αλλα καπως πλατιασε... επισης δεν δινεται μεγαλο βαρος στις πολυ ενδιαφερουσες μονομαχιες του βιβλιου μεταξυ καλων μαγων και θανατοφαγων στην τελικη μαχη... εκει επρεπε να δωσουν βαρος... τεσπα παει και αυτο το franchise.