T The Sphinx Senior Member 17 June 2006 479 20 December 2007 #1 Επειδή ο πιτσιρικάς έχει τρελαθεί με τα Transfomers , και τα εδώ Jumbo φέρνουν όλο τα ίδια και τα ίδια, για πέστε κανα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει ποικιλία. Αν έχει και site ακόμα καλύτερα.
Επειδή ο πιτσιρικάς έχει τρελαθεί με τα Transfomers , και τα εδώ Jumbo φέρνουν όλο τα ίδια και τα ίδια, για πέστε κανα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει ποικιλία. Αν έχει και site ακόμα καλύτερα.
Νίκος Σχ. Supreme Member 12 July 2006 4,221 Θεσσαλονίκη 20 December 2007 #2 ebay , καλύτερο μαγαζί δεν θα βρεις ... Εχει και τα παλιά ( κορυφή ! )
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 20 December 2007 #3 Αφήστε, εδώ μου 'ρχεται να πάω να πάρω κι εγώ, να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια! Πιτσιρικάς είχα άπειρα transformers, τα οποία χαρίστηκαν στα μικρότερα ξαδέρφια μου, όταν πήρα PC... Ενδεικτικά, είχα και τις 2 εκδόσεις του Optimus Prime... Μάλλον θα ψάξω για την τηλεοπτική σειρά όμως...
Αφήστε, εδώ μου 'ρχεται να πάω να πάρω κι εγώ, να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια! Πιτσιρικάς είχα άπειρα transformers, τα οποία χαρίστηκαν στα μικρότερα ξαδέρφια μου, όταν πήρα PC... Ενδεικτικά, είχα και τις 2 εκδόσεις του Optimus Prime... Μάλλον θα ψάξω για την τηλεοπτική σειρά όμως...