Hawaii Five-0 [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 8 36.4%
  • Καλή

Votes: 5 22.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 22.7%
  • Κακή

Votes: 1 4.5%

• Total voters
    22
Απάντηση: Hawaii five-0

Κουραστικό μου φάνηκε το ΕΡ01... για να τα προλάβει όλα (επιλογή μελών ομάδας, γνωριμία με αυτούς, παρελθόν του κυρίως ήρωα, στήσιμο περιβάλλοντος, συν έρευνα και διαλεύκανση πρώτης υπόθεσης), ήταν λες και έπαιζε σε FF...

Re: Hawaii five-0

Kαι το δευτερο ειχε καταπληκτικες στιγμες. Η σκηνη που ο Μαγκαρετ βουταει στο κενο πιανεται απο την αλυσιδα και πυροβολει ειναι βγαλμενη απο τα απαντα του Τζον Μακλειν :D

ποια ειναι η πασιγνωστη μουσικη στην αρχη της οριγιναλ σειρας δηλ,της παλιας ;;;ξερει κανεις ;;

σε ποιο σιντι μπορω να την βρω ;;;

Καλούτσικο μου φαίνεται μέχρι τώρα. Οι σειρές έχω την αίσθηση οτί έχουν κάνει κοιλιά. Δεν ανυπομονώ να βγει το επόμενο επεισόδιο καμιάς τρέχων σειρας.

Re: Απάντηση: Hawaii five-0

ποια ειναι η πασιγνωστη μουσικη στην αρχη της οριγιναλ σειρας δηλ,της παλιας ;;;ξερει κανεις ;;

σε ποιο σιντι μπορω να την βρω ;;;

Το συγκρότημα που την ερμηνεύει είναι οι Ventures. Σίγουρα κάποιο "best of" θα έχουν βγάλει.

http://www.youtube.com/watch?v=WSAYrRJrbAI

Είναι θέμα που έχει συνθέσει ο Morton Stevens. Ρίξε ένα ψάξιμο και θα βρεις πολλά, δες εδώ

Είδα και το δευτερο επεισόδιο.
Πολλοί ηθοποιοι που είχαμε δει σε άλλες σειρες μαζεμένοι σε αυτό το επεισόδιο.

Στο τεταρτο επεισοδιο παντως λιγο πηγε να με παρει ο Μορφεας...παντελως ανιαρο σεναριο και υποθεση.

Αν βγουν 2-3 ακομα τετοια την βλεπω για φουντο την σειρα...

μωρε στα ελεγα εγω...
οταν το πρωτο , που συνηθως ειναι και το καλυτερο ειναι μαπα,
καταλαβαινεις...
το hd τους μαρανε...
ασε η γελοια - απαραδεκτη διασκευη του θεματος
των ventures:rifle::rifle:

Τα τρία πρώτα που είδα μου άρεσαν.Η φωτογραφία είναι πειραγμένη μού κάνει αρχές 70α πολύ ωραίο τρίκ.Τί άλλο να περιμένουμε ,μορφές σαν τον Τζάκ Λόρντ δεν υπάρχουν πιά ούτε η ζωή έχει το ανάλογο στύλ.
Θετικό ξεκίνημα.

Ειδικα ο Jack Lord θα ηταν πολυ δυσκολο να ξαναπαιξει,μιας και εχει πεθανει απο το 1998. Ασε που το '80 που ολοκληρωθηκε η σειρα ηταν ηδη 60 χρονων.

Ο δε "Ντανο" ειναι πλεον 73 ετων.

james+macarthur.jpg
BR2007022812442697234_b.jpg

Επαιξε ομως το 97 σε μια νεωτερη εκδοχη τον κυβερνητη πλεον Ντανυ Γουιλιαμς

James MacArthur: 1937-2010

Απάντηση: Hawaii Five-0

Μόλις τέλειωσα την σεζόν και πραγματικά την απόλαυσα. Pure fun με ωραίες τοποθεσίες, δράση καλό καστ και ένα Finale ανατροπή και βέβαια πολλά υποσχόμενο. Περιμένω ανυπόμονα την δεύτερη σεζόν καθώς ανανεώθηκε για Full Season. Δείτε την άφοβα και χαλαρα...

Re: Hawaii Five-0

Πάρα πολύ καλή σειρά γρήγορη και ενδιαφέρουσα πλοκή,αλλά δεν μπορεί φυσικά να ανταγωνιστεί την παλιά σειρά αλλά αν σκεφτούμε λογικά το Hawaii Five - 0
ξεκίνησε το 1968 άλλες εποχές,εδώ μιλάμε για 2011 επειδή δεν μας θυμίζει το παλιό δεν πάει να πει ότι είναι και πατάτα

Απάντηση: Hawaii Five-0

Ειδα και εγω τα δυο πρωτα επεισοδια.

Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα αλλα γενικα ειναι προσεγμενη σειρα και βλεπεται ανετα με μπονους τις ωραιες εναεριες ληψεις απο την Χαβάη.