Οχι δυστυχώς μέσω της εφαρμογής της Vodafone tv...αν έχει την εφαρμογή του Max αύριο το πρωί θα την έβαζαΕνημερώθηκε και η σελίδα της Vodafone.
Πλέον σε αυτά που δίνει έφυγαν τα logos του HBO και της Warner και αντικαταστάθηκαν με το logo του max.
Παιδιά εμένα ένα με ενδιαφέρει κι αν γνωρίζει κανείς θα ήμουν ευγνώμων.Vodafone TV | Vodafone.gr
Aπόλαυσε πολυβραβευμένες ταινίες και σειρές από τα μεγαλύτερα studio μόνο στο Vodafone TV από 11,90€/μήναwww.vodafone.gr
Για το max θα χρησιμοποιούμε το app του max όπως και με το Disney+;
Αν η πρόσβαση στο max είναι με το δικό του app όλα καλά ακόμη κι αν δεν το δίνουν και ξεχωριστά χωρίς Vodafone TV.
Γιατί με 10 ευρώ το μήνα Disney+ και max μια χαρά τιμή είναι.
Αρκεί να έχουμε πρόσβαση στο max με το δικό του app.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ίδιο χάλια app επομένως. Απλά θα μπει μέσα περισσότερο περιεχόμενο.Οχι δυστυχώς μέσω της εφαρμογής της Vodafone tv...αν έχει την εφαρμογή του Max αύριο το πρωί θα την έβαζα
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να φτιάξει η εφαρμογή κάπως. Εγώ αν ήμουν στην θέση τους ή θα την έγραφα από την αρχή καινούρια εφαρμογή ή θα έβαζα το max διαφημίζοντας την Vodafone σαν "plugin"Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ίδιο χάλια app επομένως. Απλά θα μπει μέσα περισσότερο περιεχόμενο.
Άσχημα νέα κατά τη ταπεινή μου άποψη.
Όλο το περιεχόμενο θα μπει. Αποκλειστικά στο vtvΕυχαριστώ για την απάντηση. Το ίδιο χάλια app επομένως. Απλά θα μπει μέσα περισσότερο περιεχόμενο.
Άσχημα νέα κατά τη ταπεινή μου άποψη.
Θα μπει στον κατάλογο της Vodafone tv στην ουσία οι σειρές και οι ταινίες άρα λογικά σε όλα τα πακέτα. Δεν άλλαξε κάτι ούτε ήρθε το max σαν περιεχόμενο απλά θα μπουν οι σειρές και οι ταινίες (ελπίζω όλες) στο Vodafone tvΤο max, θα δίνεται με το απλό πακέτο 6,90 ή με τα 9,90;
Είχα vodafone tv και προσωπικά περίμενα τους μήνες να τελειώσουν...Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να φτιάξει η εφαρμογή κάπως. Εγώ αν ήμουν στην θέση τους ή θα την έγραφα από την αρχή καινούρια εφαρμογή ή θα έβαζα το max διαφημίζοντας την Vodafone σαν "plugin"
Την ανάλυση 1080 δεν την λεςΕίχα vodafone tv και προσωπικά περίμενα τους μήνες να τελειώσουν...
Τουλάχιστον σήμερα σε αυτά που βάζουν από το max οι υπότιτλοι είναι softcoded;
Ή εξακολουθούν να τους έχουν hardcoded λες και είμαστε στο 2010;
Τι ανάλυση έχει το περιεχόμενο που βάζουν, είναι τουλάχιστον 1080p;
Και μη μου πει κανείς ότι δεν μπορούν να βάλουν softcoded subs.
Το Paramount+ που είναι ανάλογη φάση στο cosmote έχει softcoded subs και τουλάχιστον 1080p ανάλυση.
Άστα να πάνε δηλαδή. Ευχαριστώ για την απάντηση.Την ανάλυση 1080 δεν την λες. Οι υπότιτλοι είναι ίδιοι που ήταν από πάντα νομίζω Hardcoded...
Σε όλα! Δεν έχει πλέον ανταγωνιστή το vtvΤο max, θα δίνεται με το απλό πακέτο 6,90 ή με τα 9,90;
Έχει νέους τίτλους σε 4ΚΤην ανάλυση 1080 δεν την λες. Οι υπότιτλοι είναι ίδιοι που ήταν από πάντα νομίζω Hardcoded...
Που είναι και δεν τους βλέπω. Πες μου ποιοι είναι να βάλω το πακέτο με τα 6.90 ευρώ να δω ποιοι είναι. Μέχρι πρότινος είχε ελλείψεις πχ το Westworld δεν το έχει όλο λείπει 1 σεζόνΈχει νέους τίτλους σε 4Κ
Έχει αρκετά. Θα φτιάξω μια λίστα να τη βάλω στο θρεντ του vtvΠου είναι και δεν τους βλέπω. Πες μου ποιοι είναι να βάλω το πακέτο με τα 6.90 ευρώ να δω ποιοι είναι. Μέχρι πρότινος είχε ελλείψεις πχ το Westworld δεν το έχει όλο λείπει 1 σεζόν
Γιατί από ότι θυμάμαι ούτε 1080 δεν είναι η ανάλυσηΈχει αρκετά. Θα φτιάξω μια λίστα να τη βάλω στο θρεντ του vtv
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.