HBO Max

Μάλλον δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Αν δεν κάνω λάθος κάπου είχε αναφερθεί πως μέσα στον Φεβρουάριο έληγε η συμφωνία με την Vodafone. Δεν βλέπω φως. Δεν φαντάζομαι να έληξε η σύμβαση και να μην ακουγόταν κάτι. Λογικά ΔΕΝ λήγει η σύμβαση τον Φεβρουάριο και μας μπέρδεψε πως η ανάρτηση είχε γίνει 10 Φεβρουαρίου. Μπορεί να ήταν η επέκταση για 3 χρόνια ή να είχε option ανανέωσης για ένα έτος ακόμα. Πάντως κάτι θα ακουγόταν. Κρίμα και ήμουν σίγουρος πως θα σχετιζόταν η αφαίρεση των friends από το Netflix με την κινητοποίηση του ΜΑΧ στην Ελλάδα.

Εδώ και το hacks, είχε ακουστεί ότι θα ανέβαινε στο vodafone tv, αλλά τίποτα.

Διαβάζω ότι από Φεβρουάριο 2026 το max θα είναι διαθέσιμο στην Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία. Τα δικαιώματα hbo σε αυτές τις χώρες τα έχει το όμιλο sky. Όπως η vodafone το Disney, sky θα προσφέρει πρόσβαση στους πελάτες της, στην πλατφόρμα max (αλλά με διαφημίσεις). Λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει και εδώ. Ελπίζουμε.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Ενημερώθηκε και η σελίδα της Vodafone.
Πλέον σε αυτά που δίνει έφυγαν τα logos του HBO και της Warner και αντικαταστάθηκαν με το logo του max.
Παιδιά εμένα ένα με ενδιαφέρει κι αν γνωρίζει κανείς θα ήμουν ευγνώμων.
Για το max θα χρησιμοποιούμε το app του max όπως και με το Disney+;
Αν η πρόσβαση στο max είναι με το δικό του app όλα καλά ακόμη κι αν δεν το δίνουν και ξεχωριστά χωρίς Vodafone TV.
Γιατί με 10 ευρώ το μήνα Disney+ και max μια χαρά τιμή είναι.
Αρκεί να έχουμε πρόσβαση στο max με το δικό του app.

• Like
Reactions: boniak
Ενημερώθηκε και η σελίδα της Vodafone.
Πλέον σε αυτά που δίνει έφυγαν τα logos του HBO και της Warner και αντικαταστάθηκαν με το logo του max.
Παιδιά εμένα ένα με ενδιαφέρει κι αν γνωρίζει κανείς θα ήμουν ευγνώμων.
Για το max θα χρησιμοποιούμε το app του max όπως και με το Disney+;
Αν η πρόσβαση στο max είναι με το δικό του app όλα καλά ακόμη κι αν δεν το δίνουν και ξεχωριστά χωρίς Vodafone TV.
Γιατί με 10 ευρώ το μήνα Disney+ και max μια χαρά τιμή είναι.
Αρκεί να έχουμε πρόσβαση στο max με το δικό του app.
Οχι δυστυχώς μέσω της εφαρμογής της Vodafone tv...αν έχει την εφαρμογή του Max αύριο το πρωί θα την έβαζα

• Like
Reactions: voys
Οχι δυστυχώς μέσω της εφαρμογής της Vodafone tv...αν έχει την εφαρμογή του Max αύριο το πρωί θα την έβαζα
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ίδιο χάλια app επομένως. Απλά θα μπει μέσα περισσότερο περιεχόμενο.
Άσχημα νέα κατά τη ταπεινή μου άποψη.

• Like
Reactions: angelalex
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ίδιο χάλια app επομένως. Απλά θα μπει μέσα περισσότερο περιεχόμενο.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να φτιάξει η εφαρμογή κάπως. Εγώ αν ήμουν στην θέση τους ή θα την έγραφα από την αρχή καινούρια εφαρμογή ή θα έβαζα το max διαφημίζοντας την Vodafone σαν "plugin"

Όλο το περιεχόμενο θα μπει. Αποκλειστικά στο vtv

Το max, θα δίνεται με το απλό πακέτο 6,90 ή με τα 9,90;
Θα μπει στον κατάλογο της Vodafone tv στην ουσία οι σειρές και οι ταινίες άρα λογικά σε όλα τα πακέτα. Δεν άλλαξε κάτι ούτε ήρθε το max σαν περιεχόμενο απλά θα μπουν οι σειρές και οι ταινίες (ελπίζω όλες) στο Vodafone tv

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να φτιάξει η εφαρμογή κάπως. Εγώ αν ήμουν στην θέση τους ή θα την έγραφα από την αρχή καινούρια εφαρμογή ή θα έβαζα το max διαφημίζοντας την Vodafone σαν "plugin"
Είχα vodafone tv και προσωπικά περίμενα τους μήνες να τελειώσουν...
Δεν άντεχα το app τους με τίποτα.
Τουλάχιστον σήμερα σε αυτά που βάζουν από το max οι υπότιτλοι είναι softcoded;
Ή εξακολουθούν να τους έχουν hardcoded λες και είμαστε στο 2010;
Τι ανάλυση έχει το περιεχόμενο που βάζουν, είναι τουλάχιστον 1080p;
Και μη μου πει κανείς ότι δεν μπορούν να βάλουν softcoded subs.
Το Paramount+ που είναι ανάλογη φάση στο cosmote έχει softcoded subs και τουλάχιστον 1080p ανάλυση.
Αν γνωρίζει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων, να ξαναβάλω και να μετράω πάλι τους 24 μήνες να τελειώσουν δεν είναι κάτι που θα ήθελα να το ξαναπεράσω.

Είχα vodafone tv και προσωπικά περίμενα τους μήνες να τελειώσουν...
Τουλάχιστον σήμερα σε αυτά που βάζουν από το max οι υπότιτλοι είναι softcoded;
Ή εξακολουθούν να τους έχουν hardcoded λες και είμαστε στο 2010;
Τι ανάλυση έχει το περιεχόμενο που βάζουν, είναι τουλάχιστον 1080p;
Και μη μου πει κανείς ότι δεν μπορούν να βάλουν softcoded subs.
Το Paramount+ που είναι ανάλογη φάση στο cosmote έχει softcoded subs και τουλάχιστον 1080p ανάλυση.
Την ανάλυση 1080 δεν την λες😂. Οι υπότιτλοι είναι ίδιοι που ήταν από πάντα νομίζω Hardcoded...

• Like
Reactions: voys
Έχει νέους τίτλους σε 4Κ
Που είναι και δεν τους βλέπω. Πες μου ποιοι είναι να βάλω το πακέτο με τα 6.90 ευρώ να δω ποιοι είναι. Μέχρι πρότινος είχε ελλείψεις πχ το Westworld δεν το έχει όλο λείπει 1 σεζόν

Που είναι και δεν τους βλέπω. Πες μου ποιοι είναι να βάλω το πακέτο με τα 6.90 ευρώ να δω ποιοι είναι. Μέχρι πρότινος είχε ελλείψεις πχ το Westworld δεν το έχει όλο λείπει 1 σεζόν
Έχει αρκετά. Θα φτιάξω μια λίστα να τη βάλω στο θρεντ του vtv