HBO Max

Εμένα δεν με πήγε μέσω cablenet, αλλά κόλλησε στην πληρωμή. Δεν ξέρω πώς γίνεται μέσω playstore.

Άρα ουσιαστικά και στην Κύπρο μόνο μέσω παρόχου γίνεται αλλά εκεί δίνουν κανονικά την εφαρμογή όπως της ΝΤΙΣΝΕΥ πλην όμως δεν μπορεί κάποιος να εγγραφεί αυτόνομα ούτε και εκεί. Έκλεισαν τη δυνατότητα εγγραφής αυτόνομα αλλά παράλληλα δίνουν πλήρη κατάλογο και native εφαρμογή μόνο στους Κύπριους.
Μα προχωράει να κάνεις εγγραφή κανονικα. Μήπως σου κολλάει καπου; και ο φίλος όπως γράφει του κόλλησε στην πληρωμή.

Attachments

• Screenshot_20250722_101717_Opera.jpg
    Screenshot_20250722_101717_Opera.jpg
    275.3 KB · Views: 54
  • Screenshot_20250722_101706_Opera.jpg
    Screenshot_20250722_101706_Opera.jpg
    186.4 KB · Views: 56
Λοιπόν παιδιά, ολοκληρώθηκε η εγγραφή κανονικά, μέσω paypal Κύπρου. Ευχαριστώ πολύ, όλους για την βοήθεια. Καλές βουτιές.

Τσέκαρε κανείς αν έχει εμφανιστεί η εφαρμογή στα stores των Lg και Samsung?

Αν θυμάμαι μόλις την κατέβασα είχα αλλάξει χώρα στην lg αλλιώς δεν εμφανιζεται
Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι το store Ελλάδας και Κύπρου είναι το ίδιο. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να κάνω συνδρομή αλλά ίσως θα μπορούσατε να δοκιμάσετε με κάρτα payzy αν έχετε μήπως την δεχτεί.

Χωρίς vpn παίζει από Ελλάδα? Έχει ελληνικούς υπότιτλους αν παίζει χωρίς vpn?

Καλησπερα,εχω hbo max και surfshark vpn αλλα οταν βαζω Κυπρο μου λεει οτι ακομα δεν εχει ερθει το hbo max στην περιοχη σας
Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα και αν το βαζω Αμερικη ή Ευρωπη παιζει κανονικα και μου ανοιγει το αντιστοιχο περιεχομενο
Εχει καταφερει κανεις με surfshark vpn να του ανοιξει με Κυπρο;

Με Nordvpn πάντως δεν καταφέρνω κάτι, μου βγάζει το κλασικό μνμ ότι το HBO δεν έχει έρθει στην περιοχή μου.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk
Διέγραψε όλα τα δεδομένα και το ιστορικό στο browser σού

• Like
Reactions: nikosmelt
Με Nordvpn πάντως δεν καταφέρνω κάτι, μου βγάζει το κλασικό μνμ ότι το HBO δεν έχει έρθει στην περιοχή μου.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk
Με nord, με το proxy μόνο (με το nord extension), σε καινούργιο profile στον Firefox και με καινούργιο κυπριακό paypal έκανα συνδρομή κανονικά.
Και μετά τη δημιουργία του λογαριασμού, παίζει κανονικά στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζεσαι να έχεις το vpn ανοικτό.

Με nord, με το proxy μόνο (με το nord extension), σε καινούργιο profile στον Firefox και με καινούργιο κυπριακό paypal έκανα συνδρομή κανονικά.
Και μετά τη δημιουργία του λογαριασμού, παίζει κανονικά στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζεσαι να έχεις το vpn ανοικτό.
Στο κινητό πως κατεβάζουμε το app?

Για όσους τους κάνει νερά το vpn, από pc, μπείτε από το κινητό, κλείστε το wifi, κλείστε την τοποθεσία, μείνετε μόνο με τα δεδομένα της κινητής.

Εγώ που θα είμαι Κύπρο σε 10 μέρες μπορώ εκεί να ενεργοποιήσω το max δηλαδή; Και μετά θα παίζει Ελλάδα χωρίς vpn?