Μα προχωράει να κάνεις εγγραφή κανονικα. Μήπως σου κολλάει καπου; και ο φίλος όπως γράφει του κόλλησε στην πληρωμή.Άρα ουσιαστικά και στην Κύπρο μόνο μέσω παρόχου γίνεται αλλά εκεί δίνουν κανονικά την εφαρμογή όπως της ΝΤΙΣΝΕΥ πλην όμως δεν μπορεί κάποιος να εγγραφεί αυτόνομα ούτε και εκεί. Έκλεισαν τη δυνατότητα εγγραφής αυτόνομα αλλά παράλληλα δίνουν πλήρη κατάλογο και native εφαρμογή μόνο στους Κύπριους.
Αν θυμάμαι μόλις την κατέβασα είχα αλλάξει χώρα στην lg αλλιώς δεν εμφανιζεταιΤσέκαρε κανείς αν έχει εμφανιστεί η εφαρμογή στα stores των Lg και Samsung?
Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι το store Ελλάδας και Κύπρου είναι το ίδιο. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.Αν θυμάμαι μόλις την κατέβασα είχα αλλάξει χώρα στην lg αλλιώς δεν εμφανιζεται
Θέλει νέο account στο paypal cyΜε ελληνικο paypal που δοκιμασα και revolut δυστηχος δεν προχωραει
ευχαριστω φιλε μου το εφτιΑΞΑΘέλει νέο account στο paypal cy
Διέγραψε όλα τα δεδομένα και το ιστορικό στο browser σούΜε Nordvpn πάντως δεν καταφέρνω κάτι, μου βγάζει το κλασικό μνμ ότι το HBO δεν έχει έρθει στην περιοχή μου.
Sent from my SM-A366B using Tapatalk
Με nord, με το proxy μόνο (με το nord extension), σε καινούργιο profile στον Firefox και με καινούργιο κυπριακό paypal έκανα συνδρομή κανονικά.Με Nordvpn πάντως δεν καταφέρνω κάτι, μου βγάζει το κλασικό μνμ ότι το HBO δεν έχει έρθει στην περιοχή μου.
Sent from my SM-A366B using Tapatalk
Στο κινητό πως κατεβάζουμε το app?Με nord, με το proxy μόνο (με το nord extension), σε καινούργιο profile στον Firefox και με καινούργιο κυπριακό paypal έκανα συνδρομή κανονικά.
Και μετά τη δημιουργία του λογαριασμού, παίζει κανονικά στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζεσαι να έχεις το vpn ανοικτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.