HΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΙΑ PIONEER VSX-520 AΠO 150-300

ManosVl

New member
13 March 2011
16
Καλησπέρα και από έμενα, είμαι καινούργιος στο χώρο και θα ήθελα τα φωτά σας .
Ευχαριστώ εκ των πρότερων

-Ηeco Victa 500
-Roister Emphasis 20
-Magnat Monitor Supreme 1000
-Wharfadale Vardus
Aν τα βρείς άκουσε τα και οτι σου αρέσει εσένα.Προσωπικά με 520 θα διάλεγα τα Heco και δεύτερη επιλογή τα Μagnat

Δεν τα έχω ακούσει τα συγκεκριμένα.Γενικά πάντως στα οικονομικά της ηχεία η Pioneer δε φημίζεται για την ποιότητα της. Σίγουρα για 6 Οhm και πάνω να κοιτάξεις,και πάνω άπόλα να ακούσεις πριν αγοράσεις!

Στα 8 Ω δίνουν 140Watt, και ο 520 σου βγάζει 80 Watt στα 8 Ω, απλά το ηχείο πέφτει μέχρι 4Ω. Αυτό που έχει σημασία είναι το ηχητικό αποτέλεσμα και το πώς συμπεριφέρεται το ηχείο στην πράξη, οχι τόσο στα χαρτιά το τι λέει. Οι μετρήσεις που λέει η κάθε εταιρία είναι μια ένδειξη αλλα όχι και κανόνας.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μάλλον θα πάρω τα Ηeco Victa 500 θα χρειαστώ και sub για αρχή?

Πολύ καλή πρόσφορα ευχαριστώ σε σχέση με τα heco ποια να προτιμήσω?

Τα Roth που σου προτείνει ο φίλος είναι σε τιμή ευκαιρίας πάντως! Αν μπορείς να παραγγείλεις απο έξω να τα προτιμήσεις σίγουρα.

Τώρα μπερδεύτηκα ποια να πάρω τελικά η διάφορα είναι 83 τα Heco 229 και τα Roth 146 με μεταφορικά αξίζει η να πάρω τα Heco?

Last edited:
Τελικά Roth oli 3 145 από Αγγλία η Infinity primus 250 233 Από Ελλάδα?

Last edited:
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας μόλις παρήγγειλα τα Roth Oli 3 θα σας πω εντυπώσεις όταν τα παραλάβω.

Λοιπόν σήμερα παρέλαβα τα Roth Oli3 εντυπώσεις άριστες, αρκετός όγκος καλή ποιότητα κατασκευής. θα ήθελα να ρωτήσω έχουν μέσα ακίδες και κάτι αφρολεξακια αυτοκόλλητα τι από τα δυο να βάλω? Για τις ακίδες λείπαμε τα μάρμαρα. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Α και καμία συμβουλή για το στρώσιμο ?

Καλορίζικα και καλοάκουστα Μάνο! Θα σου πρότεινα να βάλεις τις ακίδες. Αν δεν τα μετακινείς το πάτωμα δεν θα έχει πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια πρώτα τα αφρολεξάκια και μετά τις ακίδες για να παρατηρήσεις αν δείς διαφορά. Εγώ έτσι τα είχα και τώρα είναι σε ακίδες. Νομίζω οτι τώρα ακούγονται καλύτερα, ειδικά το sub.

Για το στρώσιμο μην ανησυχείς. Απλά πρόσεξε λίγο τις εντάσεις για τις πρώτες 200 ώρες και θα είσαι ok. Βέβαια ακόμα και μετά απο αυτές τις ώρες δε σημαίνει οτι θα έχουν στρώσει πλήρως, αλλά απο κει και πέρα μπορείς να τα δυναμώνεις αρκετά ώστε να μαλακώσει η ανάρτηση τους. Υπάρχουν και κάτι cd στρωσίματος τα οποία τα στρώνουν πιο γρήγορα και ίσως πιο σωστά, αλλά θα σου πρότεινα να μην ταλαιπωρηθείς ψάχνοντάς τα. Μπορείς να τα αφήνεις να παίζουν ράδιο σε νορμάλ εντάσεις όταν λείπεις.