Hχεία ορόσημο.

19 June 2006
8,661
Ετοιμάζεται στη χώρα μας ,ηχείο ,που μάλλον θα μιλάνε γι αυτό σε λίγο καιρό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αδελφικός φίλος που το άκουσε ,μου μετέφερε ότι είναι με διαφορά το καλύτερο ηχείο που έχει ακούσει ποτέ του. Ο ίδιος είχε στην κατοχή του πληθώρα ακριβών υλοποιήσεων. Ελπίζω σε λίγες μέρες να έχω την ευκαιρία να το ακούσω.
Θα πάει Μόναχο, εννοείται.
Περισσότερες πληροφορίες ,ελπίζω, σύντομα. Θα ενημερώσω.

Τι υλοποίηση είναι; Άντε με το καλό να το δούμε και να το χαρούμε γιατί η Ελλάδα μπορεί να φτιάξει πρωτοποριακά προϊόντα.

Ήδη η χρεοκοπημένη χώρα παράγει εξαιρετικά προϊόντα στον ήχο από παλιά.
Στο θέμα του ηχείου παραπάνω, υποπτεύομαι κάτι από τον γνωστό μας Μανώλη...

Ετοιμάζεται στη χώρα μας ,ηχείο ,που μάλλον θα μιλάνε γι αυτό σε λίγο καιρό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αδελφικός φίλος που το άκουσε ,μου μετέφερε ότι είναι με διαφορά το καλύτερο ηχείο που έχει ακούσει ποτέ του. Ο ίδιος είχε στην κατοχή του πληθώρα ακριβών υλοποιήσεων. Ελπίζω σε λίγες μέρες να έχω την ευκαιρία να το ακούσω.

ποντάρω ό,τι έχω στο ότι γνωρίζω κατασκευαστή και αδελφικό φίλο

Α,τώρα είμαι αλήθεια περίεργος...
Θα κανω υπομονή!

Αν είναι να μη κοιμάσαι,κατι πρέπει να κάνουμε...

(Δεν εχω χειρότερο από την ειρωνεία,οχι σε εμένα,αλλα στους φίλους που βοηθάνε.
Σκέψου το όσο θα λείπεις )

Με το καλο !

(πονταρω και εγω με την σειρα μου, πως το καλο θα κανει 18.οοο ευρω)

Δεν καταλογίζω καμία κακή ή άλλου τύπου πρόθεση στον δημιουργό του νήματος αλλα δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα του, να συζητάμε κατι για το οποίο δεν γνωρίζουμε το παραμικρό;

Δεν καταλογίζω καμία κακή ή άλλου τύπου πρόθεση στον δημιουργό του νήματος αλλα δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα του, να συζητάμε κατι για το οποίο δεν γνωρίζουμε το παραμικρό;

Ισως χρειαζοταν και καποια σχετικη μουσικη συνοδεια, τυπου :

:drummer:

παλιά....(λέμε τώρα) έτσι τό'χαμε....
είμασταν και μια παρέα...

Εγώ πάω στοίχημα ότι θα μάθουμε σύντομα.

Χαχα, δεν πάει να χει 500 ηχεία ο φίλος σου. Άμα είναι κουφάλογο σαν και μένα, άστο...:ADFADF1:

Εγω δεν θελω να τ' ακουσω......................................................πως θα κοιμαμαι μετα?

Δημήτρη πες του φίλου σου να ξυπνήσει γιατί,νομίζω, "κοιμάται κι' ονειρεύεται εις τας αγκάλας του ...Μορφέα".

Το έχετε ψιλλιαστεί οι γνωστοί και φίλοι. Δεν ξέρω αν καταφέρουμε (μεγάλος αριθμός ακροατών) να τα ακούσουμε στη χώρα μας , αλλά σίγουρα είμαι περήφανος για κάποια εξαιρετικά Ελληνικά προίόντα που παράγονται σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Σε ότι αφορά στο χόμπυ μας, αυτά ,θα είναι η ναυαρχίδα μας.
Ελπίζω σύντομα να σας μεταφέρω λεπτομέρειες.:ernaehrung004:

Για να αρχιζουμε μα μαντευουμε...εχει κορνες το ηχειο ;

Τι φιλοσοφιας ειναι ;