Hχος Εικόνα Show 2020

Απάντηση: Re: Hχος Εικόνα Show 2020

Ο Copland του υπογείου είναι ο δικός μου αναβαθμισμένος.
Σκέφτομαι και εγώ να την κάνω την αναβάθμιση, αλλά Kt120 έχει βγάλει μόνο μία κινέζικη εταιρία...

Ρε συ αυτός ο Copland με τις ΚΤ120 είναι 2 φορες ο δικός σου σε μέγεθος.Τον χάζευα χτες.Κατασκευάρα....

Υπάρχει έτοιμο kit με τις λάμπες και ανεμιστήρα που μπαίνει στο δικό μου και γίνεται το τέρας που είδες.
Kit από την Copland απευθείας, όχι ματσακονιές.
Αλλά βγαίνει κάπου στα 400+ :bigcry:

Απ'ότι κατάλαβα η τιμή του νέου Copland πάει ψηλά οπότε τα 400+ τα λές και....ευκαιρία.
Aν βέβαια παίζει καλά,εννοώντας καλύτερα από τον μικρότερο,που θα παίζει...

O 408 είναι με KT150, που σημαίνει ότι έχουν αλλάξει και μετασχηματιστές για τις λυχνίες, συν ότι άλλα καλούδια έχουν προσθέσει.
Ο μετασχηματιστής του 405 αντέχει μέχρι τις KT120, όπου με το kit γίνεται 405A.

Τώρα, πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει από την ΚΤ120 στην KT150 εκτός από τα 10W ανά κανάλι, θα σε γελάσω.
Δεν ξέρω αν είναι τόση που να αξίζει την διαφορά τιμής.
Να μη σου πω ότι με τις NOS που έχω βάλει στην προενίσχυση, παίζει να ρίχνω στον "μαμά" σε ήχο.

Απάντηση: Re: Hχος Εικόνα Show 2020

Ναι ειναι δύσκολη η ελληνική γλώσσα, οταν ασχολησε με την μουτζουρα ξεχνάς τα κοματα και τέλειες.
Εδω γράφουμε την γνώμη μας, αμα δεν κατάλαβες απο το κατεβατό που έγραψα ας μην το διάβαζες του τυπου δύσκολη η ελληνική γλώσσα και ειρωνείες δεν μου αρέσουν.
Μπήκες και έγραψες αυτό την γνώμη σου κατι για την έκθεση εχεις να πεις;
Και ολα αυτα φιλικά[/QUOTE]

Η γνώμη μου για την Έκθεση ειναι : Αδιάφορη έως Κακή. Εν κατακλείδι πάντως και σχετικά με τη κριτική** μου στο γραπτό σου, σου ζητώ συγνώμη. Πως όμως να καταλάβω κάτι αν δεν το διαβάσω;

** Η κριτική μου περί γλώσσας είναι γενικότερο.