HD αθλητικές μεταδόσεις στη NOVA

Το HD van δεν πήγε στην Τρίπολη επειδή ακρίβυναν προχτές τα διόδια; ξεφτίλα για ακομα μια φορα

Όπως ακριβώς το λες...Για ακόμα μια φορά.Τώρα συγγνώμη,θα είμαι κακός αν πω ότι πρέπει να ονομαστούν διαφορετικά τα κανάλια που μεταδίδουν το πρωτάθλημα?Σαν να ενδιαφέρει τη NOVA μόνο μια ομάδα και όλα κινούνται γύρω από αυτή.Έστω μια φορά,έτσι για τα προσχήματα,ας μεταδοθεί ένας αγώνας μιας συγκεκριμένης ομάδας σε SD,μόνο και μόνο για να λέμε ότι δεν κινούνται στη NOVA όλα μα όλα γύρω από αυτή την ομάδα.Έτσι για να λέμε βρε παιδί μου,σε τυχόν παράπονα,ότι εντάξει...Για μια φορά γίνεται τόσος ντόρος?Τι να πουν οι άλλες ομάδες?Σύμφωνοι,τι να πουν τόσες φορές?Αλλά μια συγκεκριμένη ομάδα να μην μπορεί να πει ούτε μία φορά ένα παράπονο?Δηλαδή εντάξει,είπαμε...Τη μια φορά υπάρχει κάποια δικαιολογία...Την επόμενη πάλι κάποια άλλη...Μετά ξανά κάτι άλλο συμβαίνει...Και μετά ξανά τα ίδια...Δυστυχώς,κάποια πράγματα είναι φως-φανάρι.Είναι πλέον ξεκάθαρη η επιλογή της NOVA και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτήν.Το ξεφτίλα που λες,είναι μια πολύ επιεικής λέξη(και φυσικά δεν αφορά το HD Van,αλλά τη NOVA)για να εκφράσει την κατάσταση.

φυσικα και δεν αφορα το hd van αλλα την νοβα. Η ομαδα του επενδυτη εχει προτεραιοτητα. (ισως με αδειο το λυωμενο να την βλεπουν πολλοι απο σπιτι βεβαια). Δεν βλεπει ομως οτι εξαγριωνει τον κοσμο ετσι. Και την πληρωνουν οι ανθρωποι στα βαν που δεν φταινε σε τιποτα. Οπως πριν καιρο στη λεωφορο.

Δεν βλεπει ομως οτι εξαγριωνει τον κοσμο ετσι. Και την πληρωνουν οι ανθρωποι στα βαν που δεν φταινε σε τιποτα. Οπως πριν καιρο στη λεωφορο.
Και δίκιο να έχεις, έτσι το χάνεις. Και παρακαλώ να μη διολισθήσει η κουβέντα σε αθλητικές αντιπαραθέσεις.

Εγώ θα ήθελα να πω για την απαράδεκτη "λογική" στις ώρες μεταδόσεων της superleague.Είναι απαράδεκτο καθημερινή και εργάσιμη ημέρα (Τετάρτη), οι αγώνες να ξεκινάνε 15.00.Ποιος θα δει ρε παιδιά;Ακόμα και η 17.15, είναι οριακό.

Και δεν είναι να το δούμε μόνο ως ώρα μετάδοσης.Αυτός που θέλει να πάει στο γήπεδο, θα τα καταφέρει να πάει;

Άλλες οι ώρες των Σ/Κ άλλες των καθημερινών.

Απάντηση: Re: HD αθλητικές μεταδόσεις στη NOVA

Ξενερωμα σημερα, με τοση βροχη κριμα η hd καλυψη.
Δεν βλεπει ομως οτι εξαγριωνει τον κοσμο ετσι. Και την πληρωνουν οι ανθρωποι στα βαν που δεν φταινε σε τιποτα. Οπως πριν καιρο στη λεωφορο.
Οντως και γω θεωρω οτι καψανε το βαν γιατι δεν τους δειχνει σε hd. Εχει λογικη αυτο, σου λεει "αφου δεν μας δειχνει εμας, να το καψουμε για να μην δειχνει κανεναν"... :p
Βγαλτε την τσιμπλα απο το ματι!

Προσπαθώ να σκεφτώ όλους τους τις πιθανούς λόγους που δεν μεταδίδεται σε HD ο Παναθηναϊκός σήμερα και αδυνατώ να βρω κάποια εξήγηση.Ο πειρασμός να γράψω πολλά που το εξηγούν είναι πολύ μεγάλος,αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα είμαι εκτός.

Last edited by a moderator:
Και εγω νόμιζα οτι είναι HD...και γύρισα στο HD1 και είδα το φως μου στο αγώνα του Γαλλικού πρωταθλήματος! Εξαιρετική εικόνα!

2 van είναι τα HD... οπότε μπορείτε να καταλάβετε το λόγο !!!

Για εξήγησε μου ρε συ Αντώνη, γιατί εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Σήμερα είχε μόνο μια μετάδοση σε HD.Τα van είναι 2,άρα τι θα πρέπει να καταλάβουμε?

Για εξήγησε μου ρε συ Αντώνη, γιατί εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Σήμερα είχε μόνο μια μετάδοση σε HD.Τα van είναι 2,άρα τι θα πρέπει να καταλάβουμε?

ποιο ήταν hd στην νοβα?το άλλο πρέπει να ήταν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Χάρη ο Νίκος κάποια στιγμή θα μας τα εξηγήσει καλύτερα.. το ένα εχθές ήταν στην Κρήτη και το άλλο σήμερα όπως εγραψε και το συντονιστικό όργανον (sic :D) ήταν Θεσσαλονίκη..

Κάτσε γιατί τώρα το σκέφτηκα... Ξέχασα την ΑΕΚ που έδειχνε ο ΟΤΕ.Αυτή η παράμετρος δεν υπήρχε μέχρι φέτος. Δηλαδή κάθε Κυριακή θα βλέπουμε πλεον σε HD μόνο ένα ματς Super league. Δηλαδή όλο και χειροτερεύει.Η μόνη σταθερή αξία που δεν αλλάζει,είναι η μόνιμη μετάδοση μιας ομάδας σε HD.Ωραία! Θα πρέπει να περιμένουμε να προστεθεί το επόμενο van, για να ελπίζουμε οτι θα έρθει η κατάσταση στα περσινά επίπεδα.

Τώρα είδα τι έγραψες Αντώνη. Θέλω να πιστεύω ότι τη μετάδοση της ΑΕΚ την έκανε το van που ήταν στην Κρήτη. Γιατί αν δεν είναι έτσι, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί να έπρεπε να πάει στην Κρήτη. Είναι μια μόνιμη κατάσταση που πλέον έχει γίνει κουραστική.Άλλες φορές έχει αναφέρει ο Νίκος ότι δεν μεταδόθηκε ματς από την Κρήτη επειδή δεν προλάβαινε να γυρίσει. Δεν θέλω να πιάσουμε κουβέντα για τις σχέσεις της Nova με αυτή την ομάδα, αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο φανερά που και η συζήτηση αυτή χάνει το νόημα της.Αν και επαναλαμβάνω, ότι λογικά το van που ήταν στην Κρήτη, έκανε τη μετάδοση της ΑΕΚ.Δεν θέλω να σκέφτομαι καν την πιθανότητα να μην είναι έτσι.

Οι HD μεταδόσεις της Νοβα, αυτό το σ/κ ήταν το Εργοτελης - Ολυμπιακός (HD2) και το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (Την μετάδοση την έκανε για λογαριασμό της ABC, ένα βαν που ήρθε Ελλάδα για το UCL του Ολυμπιακός για την ΝΕΡΙΤ)
Για τον ΟΤΕ είχε πάει το HD1 στο Οακα, ΑΕΚ μπάσκετ και υπήρχε και μια μετάδοση
επίσης για τον ΟΤΕ, στο οακα ποδόσφαιρο την ΑΕΚ(Το βαν είναι ένα μικρό βανακι με 6καμσρες συνεργάτη μας) .

Είναι γνωστό ότι πλέον τα HD van δεν καλύπτουν την ζήτηση. Σύντομα θα προστεθεί στον στόλο μας, άλλο ένα 12καμερο
Αυτά για να κλείσουμε το off-topic.
Όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες, ξέρετε ότι είμαι ανοικτός σε κάθε κουβέντα.

Νίκο, το άσχημο με τις HD μεταδόσεις της Nova είναι η αποκλειστικότητα του Ολυμπιακού. Δηλαδή και μια μόνο μετάδοση HD να υπήρχε κάθε εβδομάδα, θα μεταδιδόταν μόνο ο Ολυμπιακός. Όπως δηλαδή, άλλες φορές δεν ήταν δυνατό να γίνει HD μετάδοση εκτός Αττικής (πχ Κρήτη), επειδή δεν θα ήταν εφικτό να είναι πίσω στην ώρα του το βαν για μετάδοση του Ολυμπιακού στο champions league,αυτή τη φορά επιλέχτηκε από τη Nova να πάει στην Κρήτη για να ξαναδούμε ακόμα μια φορά τον Ολυμπιακό και όχι τον Παναθηναϊκό, αφού δεν θα ήταν εφικτό να είναι πίσω το van.Δηλαδή μονά ζυγά Ολυμπιακός. Ε,ας ονομάσουν τα κανάλια thrilossports.Δεν είναι ξεκάθαρο αυτό?