HD αθλητικές μεταδόσεις στη NOVA

Χάρη, καταλαβαίνω τι θες να πεις. Έχει συζητηθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα. Προτιμώ να μην εμπλακώ σε τέτοια συζήτηση. Κατ'ιδίαν μπορούμε να το συζητήσουμε αναλυτικά.

Last edited by a moderator:
Έχεις δίκιο Νίκο. Το κλείνω εδώ. Για την εικόνα ξεκίνησα να γράψω και βγήκα off-topic. Θα το φάω το ξύλο μου και δικαιολογημένα.☺

Last edited by a moderator:
Μπορεί να μου κάποιος αν το ματς του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή,είναι σε HD?Πραγματικά,είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να καταλάβω.Αν και μάλλον σε upscaled μου φαίνεται περισσότερο.

HD?Σοβαρά?Είναι σίγουρο βρε Δημήτρη?Αν είναι έτσι,τότε είναι σίγουρα η χειρότερη HD μετάδοση που έχω δει ποτέ μου από τη NOVA.Εντάξει,δεν είναι λάσπη,αλλά δεν είναι και η συνηθισμένη HD εικόνα που έχουν οι μεταδόσεις της NOVA.Η εικόνα ας πούμε του αγώνα του ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτική.Ακόμα και η εικόνα του αγώνα Απόλλων-Χανιά στον ΟΤΕ ήταν ανώτερη από αυτή που βλέπω τώρα.Αν είναι σίγουρα βέβαια HD αυτό που δείχνει τώρα.Γιατί μου φαίνεται σαν να είναι χαμηλή η ανάλυση.Κάτι τέτοιο.

Μάλιστα. Είμαι περίεργος να μάθω γιατί βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα από τη Nova.Καμία σχέση με τη εικόνα προηγούμενων μεταδόσεων από τη Λεωφόρο.

Χάρη, HD είναι η μετάδοση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η μοναδική διαφορά ήταν ο άνθρωπος που έκανε ρύθμιση εικόνας. Δεν το παρακολουθούσα, γιατί είχα "θεμα" με μια κάμερα, αλλά σε 2-3 πεταχτες ματιές που έριχνα, δεν είδα κάτι παράξενο.
Και επειδή σε αυτόν που έκανε ρύθμιση, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Ούτε από το Master Control της Νοβα μας είπαν κάτι, που αν υπήρχε θέμα, θα μας το λέγανε .

Δεν ήθελα να μπω στην κουβέντα Δημήτρη εχθές βράδυ. Δεν μπορώ να πω ότι η μετάδοση ήταν η χειρότερη. Προσωπικά μια χαρά μου φάνηκε. Υπήρχε μόνο ένα πράγμα σαν ομίχλη; συγνώμη δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω, γι´αυτό και το πέπλο που έγραψα πιο πάνω..

Παιδιά επιμένω.Τουλάχιστον σε ότι αφορά HD μεταδόσεις από τη Λεωφόρο,ήταν σίγουρα η χειρότερη εικόνα που έχω δει από τη NOVA.Στα κοντινά πλάνα που λέτε πάντως,όντως βελτιωνόταν η κατάσταση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χάρη, HD είναι η μετάδοση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η μοναδική διαφορά ήταν ο άνθρωπος που έκανε ρύθμιση εικόνας. Δεν το παρακολουθούσα, γιατί είχα "θεμα" με μια κάμερα, αλλά σε 2-3 πεταχτες ματιές που έριχνα, δεν είδα κάτι παράξενο.
Και επειδή σε αυτόν που έκανε ρύθμιση, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Ούτε από το Master Control της Νοβα μας είπαν κάτι, που αν υπήρχε θέμα, θα μας το λέγανε .

Νίκο,τουλάχιστον σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεταδόσεις που έχω δει από τη Λεωφόρο,η εικόνα μου φαινόταν κάπως σαν να είχε χαμηλότερη ανάλυση.Δεν ξέρω,ίσως να είχε να κάνει με το πώς έκπεμπε στον αέρα την εικόνα η NOVA.

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά είναι πολύ εκνευριστικό στις μεταδόσεις ποδοσφαίρου, να παίζεται το παιχνίδι και ο σκηνοθέτης να δείχνει replay ή εικόνες άσχετες με την ροή του παιχνιδιού (τον προπονητή κ.λπ.). Συμβαίνει στις περισσότερες μεταδόσεις των αγώνων. Έστω και αν δεν χαθεί κάποια σημαντική φάση, δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην βλέπει ο τηλεθεατής την ροή του αγώνα (αλλά επαναλήψεις). Αυτό, αν παρατηρήσετε, δεν γίνεται σχεδόν ποτέ από σκηνοθέτες στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία κλπ).

Απάντηση: Re: HD αθλητικές μεταδόσεις στη NOVA

Αυτό, αν παρατηρήσετε, δεν γίνεται σχεδόν ποτέ από σκηνοθέτες στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία κλπ).
Το BTsports βαζει αυτες τις ασχετες εικονες σε μικρο παραθυρακι.

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά είναι πολύ εκνευριστικό στις μεταδόσεις ποδοσφαίρου, να παίζεται το παιχνίδι και ο σκηνοθέτης να δείχνει replay ή εικόνες άσχετες με την ροή του παιχνιδιού (τον προπονητή κ.λπ.). Συμβαίνει στις περισσότερες μεταδόσεις των αγώνων. Έστω και αν δεν χαθεί κάποια σημαντική φάση, δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην βλέπει ο τηλεθεατής την ροή του αγώνα (αλλά επαναλήψεις). Αυτό, αν παρατηρήσετε, δεν γίνεται σχεδόν ποτέ από σκηνοθέτες στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία κλπ).
Να ήταν το μόνο πρόβλημα στις απαράδεκτες μεταδόσεις της νοβα

Re: Απάντηση: Re: HD αθλητικές μεταδόσεις στη NOVA

Το BTsports βαζει αυτες τις ασχετες εικονες σε μικρο παραθυρακι.

Το live βάζει σε μικρό παραθυράκι όταν θέλει να δείξει replay.