Ειμαι κατοχος ενος dm800, αλλα με ενδιαφερει η αγορα ενος hd δεκτη με την καλυτερη δυνατη hd εικονα που να εχει CI και καλη υποστηριξη.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν μελη στο φορουμ που εχουν δει αρκετους δεκτες ωστε να βοηθησουν
θα σου ελεγα να πηγαινες σε καποιο καταστημα που εχει δεκτες hd να τους δεις να παιζουν σε tv
και παρε σα μετρο συγκρισης τον δεκτη που διαθετεις εγω στη θεση σου θα επαιρνα και τον 800
μαζι μου(αλλωστε χωραει στην τσεπη) και θα παρακαλουσα να τοποθετιθει αυτος για να δω διαφορες
παντος αμα βαλεις κανα vantage hd θα δεις τη μερα με τη νυχτα
Πριν παρω τον dm800 -τον ιουνιο 2008 απο γερμανια- ημουν αναμεσα σε dm800 και vantage 7100s γιατι ειχα διαβασει τα καλυτερα στο internet για ποιοτητα εικονας και υποστηριξη αλλα ειπα να δω τι ειναι dreambox και linux.
Για τις αλλες δυνατοτητες ο IPBOX 9000 HD.Απ οτι ειδα τον DM 8000 HD, ο IPBOX 9000 HD παντως εχει καλυτερη εικονα.Yψηλη η τιμη του αλλα μπορεις να δεις και τον 910ΗD.
Πριν παρω τον dm800 -τον ιουνιο 2008 απο γερμανια- ημουν αναμεσα σε dm800 και vantage 7100s γιατι ειχα διαβασει τα καλυτερα στο internet για ποιοτητα εικονας και υποστηριξη αλλα ειπα να δω τι ειναι dreambox και linux.