HD DVD Player και Windows Media Player Extender

papadi

New member
26 July 2007
15
Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για ένα DVD player που να μπορεί να λειτουργήσει και ως Windows Media Player Extender, δηλαδή να μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυό μου (ασύρματα ή ενσύρματα) και να μπορεί να επικοινωνήσει με τα Windows Media Center edition με το πρωτόκολλο MDX. Ουσιαστικά να μην υπάρχει απλά ένα shared folder στον υπολογιστή μου από το οποίο να διαβάζει το player αρχεία, αλλά να διαβάζει ολόκληρη την βιβλιοθήκη κομματιών που έχω στο windows media center και τον media player, με την αντίστοιχη αρχειοθέτηση, αξιολόγηση (αστεράκια), album covers κλπ.
Υπάρχει κάτι τέτοιο;
π.χ. κάτι διάβασα κάπου για τα Kiss 1600 και/ή Kiss DP-600 αλλά δεν είμαι βέβαιος; Έχει κανείς κάποια τέτοια συσκευή σπίτι του;
Ευχαριστώ

Papadi καλως ηρθες καταρχας.

Απεφυγε τα kiss οπως ο διαολος το λιβανι.

Πολλα προβληματα απο συκευη σε συσκευη και τιποτα δεν σου εγγυαται την απροβληματιστη λειτουργια.
Ριξε μια ματια στα Snazio που εχουν καλη φημη ...αλλα κι αυτα δεν εισαγονται

Papadi καλως ηρθες καταρχας.

Απεφυγε τα kiss οπως ο διαολος το λιβανι.

Πολλα προβληματα απο συκευη σε συσκευη και τιποτα δεν σου εγγυαται την απροβληματιστη λειτουργια.
Ριξε μια ματια στα Snazio που εχουν καλη φημη ...αλλα κι αυτα δεν εισαγονται
Σε ευχαριστώ, αλλά δεν απαντάς στην ερώτησή μου. Εκτός και αν εννοείς ότι τα snazio διαθέτουν αυτή τη λειτουργία, δηλαδή να έχεις πρόσβασης στην library του media player με το πλήρες περιεχόμενός της (αξιολόγηση, album covers κλπ.)
ευχαριστώ και πάλι!

Εχουν προσβαση σε δικτυο αλλα για την λεπτομερεια που θες δεν ειμαι σιγουρος...

ριξε μια ματια εδω.

Παντως δεν ξερω καποιον να το εχει παρει.....

Αντιθετα τα Κιςς που ταχαμε (κι εγω μεσα ) κλαιγαμε με μαυρο δακρυ.

(ασε που διαβασα οτι η Linksys που εχει εξαγορασει την Kiss "σκοτωνεται" σαν Brand name απο την μητρικη εταιρεια Cisco....με οτι αυτο συνεπαγεται για συνεχιση υποστηριξης κλπ κλπ )

Αν βοηθάει εχω τον Kiss 1600 και εκτός από ένα χτεσινό κόλλημα δεν εκανε τιποτα τρελλά .Εκεινο δε που μου άρεσε είναι η βοήθεια on line που είναι όλες τις ώρες και βοηθάει .

Εκ των υστέρων διάβασα κι εγώ αρκετά άσχημες κριτικές. Κυρίως επειδή το προϊόν δεν ήταν έτοιμο από την αρχή, υπήρχαν bugs και ασυνενοησία για να διορθωθούν. Με αποτέλεσμα να εκνευριστούν όλοι πελάτες.
Λέτε να είναι πλέον είναι εντάξει;
Ερωτήσεις:
1) Πότε το πήρες
2) Έκανες καμιά αναβάθμιση σε firmware;
3) Χρησιμοποιείς όλα τα features; (DVD, HD DVD, βίντεο από το δίκτυο, μουσική κλπ)

Το πήρα πριν από 5 μέρες . Δεν έκανα αναβάθμιση στο firmware και μου είπν να το στείλω πίσω με δική τους χρέωση και να μου στείλουν ένα από τα καινούργια.Χρησιμοποίησα ολα εκτός του Network

Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για ένα DVD player που να μπορεί να λειτουργήσει και ως Windows Media Player Extender, δηλαδή να μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυό μου (ασύρματα ή ενσύρματα) και να μπορεί να επικοινωνήσει με τα Windows Media Center edition με το πρωτόκολλο MDX. Ουσιαστικά να μην υπάρχει απλά ένα shared folder στον υπολογιστή μου από το οποίο να διαβάζει το player αρχεία, αλλά να διαβάζει ολόκληρη την βιβλιοθήκη κομματιών που έχω στο windows media center και τον media player, με την αντίστοιχη αρχειοθέτηση, αξιολόγηση (αστεράκια), album covers κλπ.
Υπάρχει κάτι τέτοιο;
π.χ. κάτι διάβασα κάπου για τα Kiss 1600 και/ή Kiss DP-600 αλλά δεν είμαι βέβαιος; Έχει κανείς κάποια τέτοια συσκευή σπίτι του;
Ευχαριστώ

Νομιζω το xbox360 μπορει να το κανει αυτο, αλλα δεν ξερω αν αξιζει για σενα οικονομικα, και επισης δεν ειναι και πολυ καλο dvd-player.

@bros400pgm
Και δεν έχει και HDMI και επίσης υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κολήσω σε κανένα παιχνίδι και να ξημεροβραδιάζομαι!

@zaras27
Καινούργιο; Ποιο καινούργιο;
Φίλε zaras27 περιμένω feedback γιατί με ενδιαφέρει πολύ μια τέτοια συσκευή.
Άλλη ερώτηση: Δοκίμασες να παίξεις κανένα demo HD dvd;

Αλλού διαβάζω ότι κάνει upscaling έως 720, αλλού έως 1080; Τελικά ποιο ισχύει;

Απάντηση: Re: HD DVD Player και Windows Media Player Extender

@bros400pgm
..................... και επίσης υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κολήσω σε κανένα παιχνίδι και να ξημεροβραδιάζομαι!

Xa, xa, xa. Σωστος!!!!!!!!!

Υπαρχει ομως το elite με hdmi, αν θες να ξημεροβραδιαζεσαι με κανα gears of war, halo3, bioshock klp.
Σταματω δεν λεω τιποτε αλλο.

@bros400pgm
Και δεν έχει και HDMI και επίσης υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κολήσω σε κανένα παιχνίδι και να ξημεροβραδιάζομαι!

@zaras27
Καινούργιο; Ποιο καινούργιο;
Φίλε zaras27 περιμένω feedback γιατί με ενδιαφέρει πολύ μια τέτοια συσκευή.
Άλλη ερώτηση: Δοκίμασες να παίξεις κανένα demo HD dvd;

Θα μου έρθει από το εξωτερικό HD DVD για να το τσεκάρω . Πάντως όσο έπιαξε τα έδωσε ολα και μιλάω ότι έβαλα και DVD εφημερίδας "επίθεση στο σταθμό 13" και έμεινα .Που αυτά έχουν τη χείριστη ποιότητα.

Παιδια δεν παιζονται αυτοί στην Linksys . Θέλω να σπρώξω τον KiSS 1600 και αν μπορεί να βοηθήσει κανείς θα το εκτιμούσα πολύ .Καλος, καλός αλλά ...

αλλά;... για λέγε, έχει ενδιαφέρον

Κάθε φορά που εχει πρόβλημα παίρνω τηλεφωνο το λύνουν αμεσα αλλά κάθε φορά αυτό θα γίνεται?
Ειμαι και καλομαθημένος , θελω ολα στην εντέλεια γι αυτό θα θελω να τον πουλήσω.