...μου κοπηκε η ορεξη!Αν εχεις να διαθεσεις 250ευρω, παρε τον edision. Υποστηρίζει hdcp. Προφανώς θα πρεπει να οδηγησεις την εξοδο του κάπου (τηλεόραση ή εξωτερικό dvb-t δεκτη) που να υποστηριζονται εγγραφες (οποτε υπολογισε και το κόστος δεκτη και σκληρου δισκου).
Δεν υπαρχει οικονομικη λυση για απευθειαν εγγραφη σε σκληρό. RF modulator (20e) και το σημα σε καποιον δεκτη του εμποριου (20-30e) και ενα σκληρο δισκο.
Ενδιαφέρον φαίνεται, το έχεις δοκιμάσει;Χωρίς PC, είναι HD, έχει HDCP, ~40 στο eΒay
Αν θελεις ντε και καλα hd εγγραφες, παρε μια hdmi capture card σε pci-e και ενα hdcp stripper με 40-45 ευρω και τα δυο και χρησιμοποιησε τον υπολογιστη σου.
Ευχαριστώ, όποιος έχει ιδέα από hd capture cards ας μας ενημερώσει.Capture card δεν έχω αλλά HDMI splitter που κάνει HDCP strip πήρα το παρακάτω και δουλεύει μια χαρά (βλέπω εικόνα σε παλιό μόνιτορ χωρίς HDCP ενώ με απευθείας σύνδεση δεν έβλεπα):
ViewHD 2 Port 1x2 Powered HDMI Mini Splitter for 1080P and 3D (VHD-1X2MN3D)
Capture card δεν έχω αλλά HDMI splitter που κάνει HDCP strip πήρα το παρακάτω και δουλεύει μια χαρά (βλέπω εικόνα σε παλιό μόνιτορ χωρίς HDCP ενώ με απευθείας σύνδεση δεν έβλεπα):
ViewHD 2 Port 1x2 Powered HDMI Mini Splitter for 1080P and 3D (VHD-1X2MN3D)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.