HD εξωτερικος

Θα σου έλεγα μακρυά!!!!!!!!!

Πήραμε 3 (αδερφός, κολλητός και εγώ). Ο πρώτος κάηκε την πρώτη εβδομάδα, ο δεύτερος τον πρώτο μήνα και ο τρίτος δεν έβγαλε την τριμηνία. Φυσικά αλλάχθηκαν και οι τρεις με καινούργιους και μέχρι τώρα έχουν 7-8 μήνες φυσιολογικής ζωής. Τι να το κάνεις, όμως, όταν ζεις με το φόβο???????Τώρα πια τον χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορές αρχείων........:furious3::furious3:

Περισσοτερο για download και μεταφορες αρχειων θα το χρησιμοποιω.Προσωπικα κανω προσευχη παντα οταν περνω κατι,και ειδικα αν ειναι για pc.

Εγω εχω τον 250αρι εδω και εναν χρονο κανενα προβλημα και πριν 3 μερες πηρα και αυτον για τα blu ray.Ελπιζω να μην βγαλει προβλημα.

Παιδιά, τι να σας πω???? Μπορεί να είμαι τελείως γκαντέμης και να έπεσα σε σκάρτη παρτίδα. Πάντως μετά την απώλεια 400 GB υλικού.........έμαθα. Οι ''σκληροί'' αγοράζονται δυο-δυο. Καλύτερα 2 250άρηδες και το κεφάλι μας ήσυχο έστω και με λιγότερο υλικό παρά 1 500άρης και η ψυχή στην Κούλουρη......

Κι εγω εχω 2 εναν 160gb σχεδον 12 μηνες και εναν 500gb περιπου 5 μηνες χωρις κανενα προβλημα.