HD FESTIVAL από τη HOL!!!!!!!

12mbit και HD δεν "κολλάνε" στην ίδια πρόταση. Σε κανάλια HD από δορυφόρο το στιγμιαίο bitrate ξεπερνά και τα 40mbit. Εκτός κι αν ότι μεγαλύτερο του SD αρχίσουμε να το αποκαλούμε HD.

Από σήμερα στην συχνότητα HD της HOL εκπέμπετε και πάλι το HD Suisse!!!!!!
Η εικόνα είναι άψογη!!!!

Από σήμερα στην συχνότητα HD της HOL εκπέμπετε και πάλι το HD Suisse!!!!!!
Η εικόνα είναι άψογη!!!!

Εχουν άραγε ...άδεια μετάδοσης απο τους Ελβετούς; Μαλλον απίθανο το βλέπω, υποθέτω βεβαια πως όταν εκπέμψουν κανονικά...δεν θα το ρισκάρουν!
Αν μπορείς πάρε κανένα snapshot του καναλιού να δούμε την ποιότητα και φυσικά σε ότι με αφορά θα την διαφημίσω την υπηρεσία πρός κάθε κατεεύθυνση!

Οι φωτογραφίες είναι από το iphone.....
απλά για να πάρετε μια ιδέα..

Attachments

• IMG_0099.jpg
    IMG_0099.jpg
    99.2 KB · Views: 48
  • IMG_0100.jpg
    IMG_0100.jpg
    79.2 KB · Views: 28
  • IMG_0102.jpg
    IMG_0102.jpg
    89.5 KB · Views: 29
Δειχνουν αξιόλογες, η δορυφορική λήψη αποκτά σοβαρό ανταγωνιστή!

τελευταίες με πληροφορίες από τον δέκτη...
την επόμενη φορά θα ανεβάσω απο την ψηφιακή καλύτερες..

Attachments

• IMG_0114.jpg
    IMG_0114.jpg
    94.2 KB · Views: 50
  • IMG_0113.jpg
    IMG_0113.jpg
    86.5 KB · Views: 34
  • IMG_0112.jpg
    IMG_0112.jpg
    65.9 KB · Views: 33
Μιας και βλέπω και HD κανάλια μέσω της SKYSTAR HD θα συγκρίνω αργότερα την εικόνα μέσω του προβολέα και θα σας πω εντυπώσεις.

Μπορείς να δεις στις πληροφορίες του δέκτη το bitrate της μετάδοσης; Είδα σε μία φωτό να λέει ένα νούμερο "bps 3145728", αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς αφορά (είναι λίγο μικρό πάντως για σωστή μετάδοση HD, αν όντως είναι αυτό το bitrate).

στις τεχνικές πληροφορίες αναφέρει:
number of IPTV Streams SD 1 / HD 1
Το SD Stream περιέχει 20 αναλογικά ενώ το HD Stream μόνο 1 το HD Suisse...

Re: Απάντηση: HD FESTIVAL από τη HOL!!!!!!!

Μπορείς να δεις στις πληροφορίες του δέκτη το bitrate της μετάδοσης; Είδα σε μία φωτό να λέει ένα νούμερο "bps 3145728", αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς αφορά (είναι λίγο μικρό πάντως για σωστή μετάδοση HD, αν όντως είναι αυτό το bitrate).
Ψάχνω και εγώ να το βρώ αν το αναφέρει κάπου, μόλις το βρώ θα το αναφέρω.
Αυτο που αναφέρεις δεν μεταβάλλεται όταν αλλάζω απο SD σε HD κανάλι..

το ρούτερ της HOL είναι συγχρονισμένο αυτή τη στιγμή στα 14843 kbps.. με άλλο ρούτερ (Netgear) συγχρονίζω πάνω απο 17 Mbps αλλά δεν έχω τα υπόλοιπα... (τηλεφωνία, tv..)

Last edited:
Α ρε Ελλαδα, που να γινουν τετοια εδω. Ποτε μα ποτε δεν θα τολμουσαν να δειξουν HD Suisse ουτε στην καλωδιακη (απορω πως δεν μας διωξαν τα SF1/2 οπως κανανανε με τα ORF1/2) ουτε στην VDSL και ας απεχουμε μολις 200χλμ απο την Ελβετια. Αρα απορω κι εγω υπαρχει αδεια δοκιμης/εκπομπης ?

Συγχαιρω παντως την κινηση της HOL αλλα θεωρω πολυ πιο σημαντικο να ασχοληθει με τους συνδρομητες της σε ολη την αστικη και επαρχιακη Ελλαδα ωστε να παιρνουν μονυμα σταθερες υψηλες ταχυτητες ανω των 15Mbit/s και χαμηλα response times. Ζηταω δηλαδη αυτο που δεν καταφερνουν οι εδω ISP επειδη φοβουνται τις επενδυσεις.

12mbit και HD δεν "κολλάνε" στην ίδια πρόταση. Σε κανάλια HD από δορυφόρο το στιγμιαίο bitrate ξεπερνά και τα 40mbit. Εκτός κι αν ότι μεγαλύτερο του SD αρχίσουμε να το αποκαλούμε HD.

Νομίζω πως αν και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το iphone.. η εικόνα στις 110'' απο τον προβολέα, μιλάει απο μόνη της...-bye-

Attachments

• IMG_0140.jpg
    IMG_0140.jpg
    50.7 KB · Views: 77