HD GR

υπομονη παιδια στην Ελλαδα ειμαστε

αφου λυθηκαν ολα τα αλλα προβληματα της επιγειας ,αναλογικης ψηφιακης και πασης φυσεως τηλεοπτικης μεταδόσεως ,παραδόξως ακομη και τωρα που μιλαμε στην Βαρκιζα (30 Χλμ απο Αθηνα) δεν βλεπουν τα μισα και πλεον ελευθερα καναλια,η Ελλας απεκτησε HD καναλι

να το χαιρόμαστε

Απάντηση: Re: HD GR

υπομονη παιδια στην Ελλαδα ειμαστε

αφου λυθηκαν ολα τα αλλα προβληματα της επιγειας ,αναλογικης ψηφιακης και πασης φυσεως τηλεοπτικης μεταδόσεως ,παραδόξως ακομη και τωρα που μιλαμε στην Βαρκιζα (30 Χλμ απο Αθηνα) δεν βλεπουν τα μισα και πλεον ελευθερα καναλια,η Ελλας απεκτησε HD καναλι

να το χαιρόμαστε

Λάρρυ,μάλλον κάνεις πλάκα έεε;
Δηλαδή επειδή στην Βάρκιζα ή και αλλού δεν πιάνουν τα επίγεια,να μην γίνει τίποτα στα δορυφορικά;
Τόσο καιρό φωνάζουμε και λέμε ότι ακόμα και οι Τούρκοι έχουν HD δορυφορικό κανάλι και τώρα μας φταίνε οι επίγειες μεταδόσεις.
Εσύ τουλάχιστον σαν satmaniac έπρεπε να χαρείς περισσότερο απ´όλους.

βρε συ Σωκρατη καλως μα υπαρχει μια ανακολουθια κινησεων κατα την γνωμη μου
φτιαξε σαν χωρα πρωτα το μπαχαλο των επιγειων και μετα χρηματοδοτεις και την υπαρξη HD καναλιου

αν ηταν ιδιωτης δεν θα μιλαγα Σωκρατη μου

Δεν νομίζω ότι το υπουργείο πρέπει να χρηματοδοτήσει την αναμετάδοση των ιδιωτικών επίγειων καναλιών,γιατί τα κρατικά κανάλια λίγο έως πολύ όλοι τα "πιάνουν".

Απάντηση: Re: HD GR

Ποιον δέκτη HD προτείνετε; Γενικά μιλώντας ο Humax 2000 κρίνεται επαρκής;
Νομίζω πως θα ήταν η τελευταία μου επιλογή. Υπάρχουν αρκετοί ανώτεροί του δέκτες και στο forum θα βρεις πολλές πληροφορίες για αυτούς.