HD,γρηγορο focus,ανεβασμα internet

Isokratis

AVClub Addicted Member
18 August 2009
1,311
Παιδια , χαιρετω το υποφορουμ !!!!
Ενδιαφερομαι για μια βιντεοκαμερα υψηλης αναλυσης , για κυρια ληψη σε συνθηκες ημερας , δυνατοτητα να ζουμαρει και να εστιαζει καλα και γρηγορα , ενω τελος , θα ηθελα να μπορω ευκολα να ανεβασω τις ληψεις χωρις σοβαρες απωλειας εικονας στο νετ σε μεγεθη που θα επιτρεπουν στους απομακρυσμενους συγγενεις και φιλους , να τα κατεβαζουν χωρις προβλημα .
Εχω διαβασει αρκετα και εχω μπερδευτει σχετικα με το αρχικο φορματ εγγραφης , το οτι πολλες δεν ειναι 1080ρ κλπ κλπ ...
Σκεφτομουν για την sanyo HD2000 αλλα διαβαζοντας κλινω προς canon LEGRIA HF200 ...
Ειμαι σε σωστο δρομο για τις απαιτησεις μου , η καποιος που περασε το ψαξιμο πριν απο εμενα εχει να προτεινει κατι αλλο ?
:grinning-smiley-043

Μαλλον θα απαντησω μονος στον εαυτο μου...
Μετα απο πολυ διαβασμα και αρκετα βιντεακια διαφορων μοντελων που ειδα στο νετ , θα ελεγα οτι απογοητευτηκα...
1080Ρ βλεπω σε ελαχιστες και προφανως η επεξεργασια ολων ανεξαρτητως αναλυσης σηκωνει ακομα αρκετη βελτιωση ...
Το να δωσει καποιος 1000+ ευρω για τα διαθεσιμα αυτη τη στιγμη τοπ μοντελα , το βρισκω ασκοπο...
Σε value for money επιλογες , μαλλον η Sanyo HD2000 θα ηταν ιδανικη ΑΝ δεν εγραφε μονο σε mpeg4 , ειχε εναν αξιοπρεπη οπτικο σταθεροποιητη και λιγο μεγαλυτερο ζουμ...
Η canon HF200 , υπερτερει σε αυτα αλλα μειονεκτει σε ολα τα υπολοιπα (αναλυση , θορυβο κλπ)...
Εχει κανεις να προτεινει κατι που μου ξεφευγει ?
:damnyou: