HD καναλια bitrates

http://www.digitalbitrate.com/dbr.php?link=0&note=1&lang=en&sat=0&bou=0&last=2
Θα πας εκει που λεει satellite (3ο κουτακι απο τα ασπρα επάνω) και θα επιλέξεις δορυφόρο ή πακέτο. Θα βρεις bitrate SD-HD καναλιων, αναλυση εικόνας και άλλα ενδιαφέροντα.
Να πω ότι ειναι υποσελίδα της ιστοσελίδας του γαλλικού περιοδικού Tele Satellite αλλά σας εβαλα λινκ της αγγλόφωνης υποσελίδας για διευκόλυνση

Τώρα επί της ουσίας.
Tο bitrate του κάθε καναλιού εξαρτάται από πραγματικά γεγονότα, δηλαδή πόσα κανάλια εκπέμπονται από τον πομπό, απο ποιον δορυφόρο γίνεται η εκπομπή (κόστος), με ποιον τρόπο γίνεται η μετάδοση (π.χ. VBR)
Δε κάθε περίπτωση υπάρχουν αισθητές ποιοτικές διαφορές στα HD κανάλια και δεν οφείλονται μόνο στο υλικό μετάδοσης.
Πρέπει να διαχωρίσουμε και τις μεταδόσεις SD υλικού με upscaling σε HD αναλύσεις, όπου ακόμα και το υψηλό birate δεν τις εξισώνει με το high definition.

Το plugin αυτό υπάρχει για enigma1 (το έχω στον 500+ σε τζεμίνι) αλλά ενω το έψαξα δεν το βρηκα για enigma2, ώστε να το βαλω στον 800αρη
Εκτός κι αν δεν έψαξα καλά....

Το plugin αυτό υπάρχει για enigma1 (το έχω στον 500+ σε τζεμίνι) αλλά ενω το έψαξα δεν το βρηκα για enigma2, ώστε να το βαλω στον 800αρη
Εκτός κι αν δεν έψαξα καλά....

εγω με pli το εχω παντως..