HD κανάλια και συνδρομητική τηλεόραση

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
989
εχθες ανοιξα το δεκτκη μου και μου ααφερε νεα καναλια ..εκανα τη σαρωση και βρικε αν θυμαμε καλα σταρ-αντ1 -ε- κλ.π
...
γυνετε λογος και και οι αλλες εταιριριες θα μπουν στη συνδρομιτικη τηλεωραση καλο αυτο θα υπαρχη ανταγωνισμος ...μου κσνει εντυπωση που διαφυμιζουν
τα ντοκιμαντερ-φοχ κ.λπ ...συν ταινιες .....

οσο για τα ντοκιμαντερ απο εμπειρια μου οσο στο οτε τν που ειμαι συνδρομυτης τωρα ,οσο και φορτνετ που ειμουν περιπου 2 χρονια .....πας να δεις
ενα ντοκιμαντερ η μια σειρα π.χ στο φοχ ...και καθε δεκα λεπτα σε τρελαινουν στης διαφυμησεις ,σε σημειο που κατανταει σπατικο εκνευριστικο...θα
πουν οτι ειναι απο τα καναλια .....
λιγο με ενδιαφερει αυτη η απαντηση ....υποθετικα πειγαμε στη συνδρομιτικη τηλεωραση για να αποφυγουμε της διαφημεισεις ασε της επαναληψεις ....
εχω φτασει στο σημειο να μην κανω ξανα ανανεωση ....αισθανομε την κοροιδια τους.... και στους δυο σημερινους παροχους το ιδιο
συμβαινει .....θα πεις απο που θα εχουν εσοδα ....οκ μεχρι ενα σημειο αλλα οχι καθε δεκα λεπτα ...αυτο δεν ειναι θεαση ,ειναι τελαπωρια

Επειδή μιλας για HD κανάλια + συνδρομητική είδες πουθενά το σήμα HD στα κανάλια σταρ Ε σκαι?

Last edited by a moderator:
εχθες ανοιξα το δεκτκη μου και μου ααφερε νεα καναλια ..εκανα τη σαρωση και βρικε αν θυμαμε καλα σταρ-αντ1 -ε- κλ.π
...
γυνετε λογος και και οι αλλες εταιριριες θα μπουν στη συνδρομιτικη τηλεωραση καλο αυτο θα υπαρχη ανταγωνισμος ...μου κσνει εντυπωση που διαφυμιζουν
τα ντοκιμαντερ-φοχ κ.λπ ...συν ταινιες .....

οσο για τα ντοκιμαντερ απο εμπειρια μου οσο στο οτε τν που ειμαι συνδρομυτης τωρα ,οσο και φορτνετ που ειμουν περιπου 2 χρονια .....πας να δεις
ενα ντοκιμαντερ η μια σειρα π.χ στο φοχ ...και καθε δεκα λεπτα σε τρελαινουν στης διαφυμησεις ,σε σημειο που κατανταει σπατικο εκνευριστικο...θα
πουν οτι ειναι απο τα καναλια .....
λιγο με ενδιαφερει αυτη η απαντηση ....υποθετικα πειγαμε στη συνδρομιτικη τηλεωραση για να αποφυγουμε της διαφημεισεις ασε της επαναληψεις ....
εχω φτασει στο σημειο να μην κανω ξανα ανανεωση ....αισθανομε την κοροιδια τους.... και στους δυο σημερινους παροχους το ιδιο
συμβαινει .....θα πεις απο που θα εχουν εσοδα ....οκ μεχρι ενα σημειο αλλα οχι καθε δεκα λεπτα ...αυτο δεν ειναι θεαση ,ειναι τελαπωρια

Στα θεματικά κανάλια οι διαφημίσεις (στην ουσια το πρόγραμα δείχνει) είναι αφενώς για να καλύπτει τον επιπλέον χρόνο ώστε το 45-αλεπτο πρόγραμμα να ανοίξει σε περίοδο 1 ώρας. Εάν δείς διαφημίσεις προιόντων, τα έσοδα πάνε στο εκάστοτε θεματικό κανάλι - τα του παρόχου είναι μόνο αυτά που έχουν και το ανάλογο branding.

novacinema,novasports,otecinema,otestports,history Κλπ

midas ta νεα καναλια μου το εμφανισε μια πανασονικ u10 5ετιας εχει εντολη αν ανυχνευση νεα καναλια σε ρωταει αμαθες σαρωση και προσθετη τα νεα χωρεις
χαλασει τη σειρα

στη σαρωση βρικε STAR HD- SKAI HD- M HD- ANT HD E HD

ΛΟΓΙΚΑ αμα κανεις σαρωση(συντονισμο .) θα τα βρεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

andream

sτα ντοκιμαντερ καθε δεκαλεπτο τεταρτο το πολυ διακοπτει το προγραμμα του και διαφιμειζει τη θα προβαλει σε σειρες σε θεματα ντοκιμαντερ και μαλιστα
σε σημειο εκνευτρισμου .....αν ηταν ανα 45λεπτο ουτε θα μιλαγα καθολου ειμαι φαν στο ειδος αυτο και πολλες φορες τα παραταω γιατι ειναι κουραστικο
καλα κανουν τα καναλια θελουν εσοδα δικαιωμα τους .......εγω τα εχω με τους παροχους που τα διαφημηζουν και παρασερνουν τον καταναλωτη
ειναι χειροτερα και απο τα δικα μας .....

Δεν έχει να κάνει με τους παρόχους αρχικά γιατί το ίδιο γίνεται σε όλες τις εκδόσεις των θεματικών καναλιών. Οι διαφημίσεις (παρουσιαση προγράμματος καλύτερα) είναι εκεί για να καλύπτει τα 15 λεπτά μεταξύ του 45-αλεπτου προγράμματος και της 1 ωρας που πρέπει να καλύψει στο πρόγραμμα του καναλιού.

Εάν οι εκπομπές ήταν 1 ώρα καθαρή δεν θα υπηρχε αυτο το θεμα.